öyle zaten..
boşanırsan benden öldürürüm seni diyo.
yok öyle hayatımı mahvedip gitmek
bedelini ödiceksin fln diyo.
işte bıde bu var benm hıc aklıma gelmedi... bu yazdıklarınızı goruncede dellenmesin manyak adamnasıldınız nasıl oldunuz bilemiyorum ama şu an da böyle biri değilsiniz bu belli oluyor.. kaldı ki eşiniz sonuna kadar haksız olmakla birlikte onu bu konuma neyin getirdiğini de bilemiyoruz.. valla ne cesaretle eski sevgilinizle görüşürsünüz bu adamla evliyken aklım almadı kusura bakmayın.. ayrıca telefonunuza bile casus program yükleyen birinin, bu sitedeki üyeliğinizi bulması durumunda olacakları düşünemiyorum..
Bir kere erkekler sadece tehdit ederler.
Hani kaba bir tabir vardır ya havlayan köpek ısırmaz diye işte bu tabir bu cins gerizekalılar icin cok yerinde.
Havlamaları sadece boşanana kadar devam eder. Ondan sonra seslerini cıkaramazlar yani, korkun boşa.
işte bıde bu var benm hıc aklıma gelmedi... bu yazdıklarınızı goruncede dellenmesin manyak adam
öyle olduğunu umut ediyorum
bi de psikiyatra gidiyoruz
adama öyle şeyler anlatıverdi ki bi anda kafasında yazdıklarını
nerdeyse beni deli çıkarcaktı öyle bi anlattı ki
kendimden şüphe ettim valla
çok zor çok
Valla hergün 3. sayfa haberi olarak kadın cinayetlerini görüyoruz
Durum buyken ben sizin kadar iyimser bakamadım olaya inşallah dediğiniz gibi olurda bir an önce kurtulur öyle bir adamdan.
neyse daha çok yazılır çizilir de,,
şuan bugün ne yapacaksınız??
hala burada yazıyorsunuz da yine o psikomanyakla aynı eve mi gideceksiniz yoksa ailenizle konuşup karakola mı
Pek bi işe yaramamış demek ki
Bu akşam ne yapacaksın?
Öyle olmaması icin önlem almalı işte. Ailesine sığınır koruma talep eder vs vs
birazdan çıkıcam işten..evden giremem..bugün son bi kez konuşmak istediğni yoksa beni yollamaycağını söyledi..
dışarda buluşucaz,sonra da konuşup benim bavulum hazır zaten evime dönücem.o da naparsa yapsın.
daha ailemle konuşcak cesareti bulamadım kendimde, kahrolucaklar.aylardır onlara üzülmesinler diye
bişey hissettirmemeye çalışıyorum
annemle göz göze gelmemeye çalışıyorum çünkü o gözümden anlar
bakalım gidicem bugün pazartesi de davayı açmayı düşünüyorum.
bana şans dileyin nolur..
koruma talep edenlere koruma mı veriyorlar Allah aşkına bundan aylar önce yanlış hatırlamıyorsam bir öğretman defalarca koruma istemiştide vermemişlerdi sonra öldürüldü..
daha kim bilir kaç tane var öyle ben artık 3. sayfa haberlerini okumuyorum yüreğim dayanmıyor kadın cinayetlerine kadına yapılan şiddetlere.
senbirazdan çıkıcam işten..evden giremem..bugün son bi kez konuşmak istediğni yoksa beni yollamaycağını söyledi..
dışarda buluşucaz,sonra da konuşup benim bavulum hazır zaten evime dönücem.o da naparsa yapsın.
daha ailemle konuşcak cesareti bulamadım kendimde, kahrolucaklar.aylardır onlara üzülmesinler diye
bişey hissettirmemeye çalışıyorum
annemle göz göze gelmemeye çalışıyorum çünkü o gözümden anlar
bakalım gidicem bugün pazartesi de davayı açmayı düşünüyorum.
bana şans dileyin nolur..
Orası öyle inkar edemem, ama söyle bir gerçek var, evde pısırık pısırık otururken öleceğime mücadele ederken ölmeyi tercih ederim.
Allah esirgesin tabi de tedbir olmadan takdir olmaz.
Canim bir seyi farkettim o murat var ya o murat hic de saf degil. Su apidaki numarani almaya calisma numarasi cok klasiktir bi kizin telini almak icin. Nerden mi biliyorum bizim arkadaslar da yapardi da. Hoslastigin kisinin nosu sende yoksa karsilasinca dersin,sen bana nie cevap yazmadin mesaj attim, hatun kisi de derki, ne mesaji ben gormedim. Cocuk da derki al bu numara senin degil mi ve olaylar gelisir kizin numarasi cepte.
Yani boyle bir numarayi nasill yuttunuz bu cok klasiktir bence murat degil ama siz cok safsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?