• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dün geceki büyük rezalet..

öyle zaten..
boşanırsan benden öldürürüm seni diyo.
yok öyle hayatımı mahvedip gitmek
bedelini ödiceksin fln diyo.

ailene olanları anlat bilgileri olsun seninki evlilik değil resmen eziyet..
Allah kurtarsın..

nasıldınız nasıl oldunuz bilemiyorum ama şu an da böyle biri değilsiniz bu belli oluyor.. kaldı ki eşiniz sonuna kadar haksız olmakla birlikte onu bu konuma neyin getirdiğini de bilemiyoruz.. valla ne cesaretle eski sevgilinizle görüşürsünüz bu adamla evliyken aklım almadı kusura bakmayın.. ayrıca telefonunuza bile casus program yükleyen birinin, bu sitedeki üyeliğinizi bulması durumunda olacakları düşünemiyorum..
işte bıde bu var benm hıc aklıma gelmedi... bu yazdıklarınızı goruncede dellenmesin manyak adam

Bir kere erkekler sadece tehdit ederler.

Hani kaba bir tabir vardır ya havlayan köpek ısırmaz diye işte bu tabir bu cins gerizekalılar icin cok yerinde.

Havlamaları sadece boşanana kadar devam eder. Ondan sonra seslerini cıkaramazlar yani, korkun boşa.

Valla hergün 3. sayfa haberi olarak kadın cinayetlerini görüyoruz :(
Durum buyken ben sizin kadar iyimser bakamadım olaya inşallah dediğiniz gibi olurda bir an önce kurtulur öyle bir adamdan.

neyse daha çok yazılır çizilir de :10:,,

şuan bugün ne yapacaksınız??

hala burada yazıyorsunuz da yine o psikomanyakla aynı eve mi gideceksiniz yoksa ailenizle konuşup karakola mı :31:

işte bıde bu var benm hıc aklıma gelmedi... bu yazdıklarınızı goruncede dellenmesin manyak adam

burada hesabı olduğunu bilmiyor ki bilse nasıl eski sevgilisi ile buluştuğunu gizli facesi olduğunu birbirlerini unutamadığını söylesin kii

öyle olduğunu umut ediyorum
bi de psikiyatra gidiyoruz
adama öyle şeyler anlatıverdi ki bi anda kafasında yazdıklarını
nerdeyse beni deli çıkarcaktı öyle bi anlattı ki
kendimden şüphe ettim valla
çok zor çok

Pek bi işe yaramamış demek ki

Bu akşam ne yapacaksın?

Valla hergün 3. sayfa haberi olarak kadın cinayetlerini görüyoruz :(
Durum buyken ben sizin kadar iyimser bakamadım olaya inşallah dediğiniz gibi olurda bir an önce kurtulur öyle bir adamdan.

Öyle olmaması icin önlem almalı işte. Ailesine sığınır koruma talep eder vs vs

neyse daha çok yazılır çizilir de :10:,,

şuan bugün ne yapacaksınız??

hala burada yazıyorsunuz da yine o psikomanyakla aynı eve mi gideceksiniz yoksa ailenizle konuşup karakola mı :31:

birazdan çıkıcam işten..evden giremem..bugün son bi kez konuşmak istediğni yoksa beni yollamaycağını söyledi..
dışarda buluşucaz,sonra da konuşup benim bavulum hazır zaten evime dönücem.o da naparsa yapsın.
daha ailemle konuşcak cesareti bulamadım kendimde, kahrolucaklar.aylardır onlara üzülmesinler diye
bişey hissettirmemeye çalışıyorum
annemle göz göze gelmemeye çalışıyorum çünkü o gözümden anlar
bakalım gidicem bugün pazartesi de davayı açmayı düşünüyorum.
bana şans dileyin nolur..

Pek bi işe yaramamış demek ki

Bu akşam ne yapacaksın?

Öyle olmaması icin önlem almalı işte. Ailesine sığınır koruma talep eder vs vs

koruma talep edenlere koruma mı veriyorlar Allah aşkına bundan aylar önce yanlış hatırlamıyorsam bir öğretman defalarca koruma istemiştide vermemişlerdi sonra öldürüldü..
daha kim bilir kaç tane var öyle ben artık 3. sayfa haberlerini okumuyorum yüreğim dayanmıyor kadın cinayetlerine kadına yapılan şiddetlere.

birazdan çıkıcam işten..evden giremem..bugün son bi kez konuşmak istediğni yoksa beni yollamaycağını söyledi..
dışarda buluşucaz,sonra da konuşup benim bavulum hazır zaten evime dönücem.o da naparsa yapsın.
daha ailemle konuşcak cesareti bulamadım kendimde, kahrolucaklar.aylardır onlara üzülmesinler diye

bugün yalnız gitmesen mi acaba görüşmeye? Yakın arkadaş mesela?

koruma talep edenlere koruma mı veriyorlar Allah aşkına bundan aylar önce yanlış hatırlamıyorsam bir öğretman defalarca koruma istemiştide vermemişlerdi sonra öldürüldü..
daha kim bilir kaç tane var öyle ben artık 3. sayfa haberlerini okumuyorum yüreğim dayanmıyor kadın cinayetlerine kadına yapılan şiddetlere.

Orası öyle inkar edemem, ama söyle bir gerçek var, evde pısırık pısırık otururken öleceğime mücadele ederken ölmeyi tercih ederim.

Allah esirgesin tabi de tedbir olmadan takdir olmaz.

O seni terk edene kadar sen ondan boşanamazsın, kavga eder dayak yer yine barışırsın malesef durum bu

sen
de buna inandın öyle mi :ssz:

adam senin valizini fırlatmadı mı evde .. gidemezsin boşarsan bedelini ödersin diye..
hala da medeni! insanlar gibi konuşup eve gidip valizimi alacagım diyorsun ya pess..

bence telefonunu kapat doğru annenlere git..
adam bıçaklar seni konuşmayı es geçtim..:45:

gitmeme izin vermezse babamı arayacağım kesin kararlıyım.
merak etmeyin bugün o evde kalmicam..
ben çıkıyorum şimdi.bugün haber veremem.
iyi kötü yorum yazan destek olan akıl veren yol gösteren herkese çok teşekkür ederim.
iyi ki varsınız.
yarın haber veririm size.
iyi akşamlar.

canım diğer konularınıda okudum diğer yorumumda bu adam öküz demiştim yaa yok yok öküz değil ben öküze haksızlık etmişim resmen..

senin eşinden hiçbi halt olmaz dindar gibi görünen her kızla düşüp kalkmış her haltı yemiş sonrada senin gibi temiz birini buluncada bi güzel evlenmiş..seni bu kadar kısıtlma nedeni de geçmişte yaptıklarını unutamıyodur kendisi kötüniyetli ya senide öyle görüyodur tabi kaç kızı hamile bırakmış yaşanabilecek en dipte olayları yaşamış resmen.... şimdide haliyle sana hapis hayatı yaşatarak yanlış yapmana engel olduğunu düşünüyodur eşinize acıdım gerçekten...

bu adam konuşmayla düzelmez artık zaten sizde neffret edyorum yazmışssın direk ailenize gidin bitirin lütfen herkes için en iyisi bu hatta bizim için bile çünkü sizi düşünüp burda emin olun endişelenecez sizi merak edecez lütfen yanlış şeyler yapmayın ailenize sığının biran önce. tehdit ediyorsa herşey beklenir o adamdan... savcılığa şikayet dilekçesi yazabilirsiniz boşanma dilekçesinden önce...

canim, bu adamdan kurtulmazsan acik ve net soyluyorum ilerde seni oldurur.

Canim bir seyi farkettim o murat var ya o murat hic de saf degil. Su apidaki numarani almaya calisma numarasi cok klasiktir bi kizin telini almak icin. Nerden mi biliyorum bizim arkadaslar da yapardi da. Hoslastigin kisinin nosu sende yoksa karsilasinca dersin,sen bana nie cevap yazmadin mesaj attim, hatun kisi de derki, ne mesaji ben gormedim. Cocuk da derki al bu numara senin degil mi ve olaylar gelisir kizin numarasi cepte.
Yani boyle bir numarayi nasill yuttunuz bu cok klasiktir bence murat degil ama siz cok safsiniz

Sadece kime ne derim diyerekten boşanmıyorsan arkadaşım ben sana söyleyecek bir sebep vereyim;

-"Erkek terörüne kurban giden kadınlar.."
-"Can güvenliği.."

Kocanı psikolojik tedaviye ikna edemiyorsan, lütfen derhal uzaklaş o adamdan..

Canim bir seyi farkettim o murat var ya o murat hic de saf degil. Su apidaki numarani almaya calisma numarasi cok klasiktir bi kizin telini almak icin. Nerden mi biliyorum bizim arkadaslar da yapardi da. Hoslastigin kisinin nosu sende yoksa karsilasinca dersin,sen bana nie cevap yazmadin mesaj attim, hatun kisi de derki, ne mesaji ben gormedim. Cocuk da derki al bu numara senin degil mi ve olaylar gelisir kizin numarasi cepte.
Yani boyle bir numarayi nasill yuttunuz bu cok klasiktir bence murat degil ama siz cok safsiniz

bence hiç saf değil.

Back