• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dün geceki büyük rezalet..

Valla bi paragraf okudum dayanamadım.
Ne güzel işte 1 yıllık evlisin.
Zararın neresinden dönersen kârdır...

bu kıskançlık olamaz bu adam psikopat tek kelimeyle boşan,asla bununla mutlu olmazsın.yazıyı okurken başıma ağrılar girdi bu ne ya,buna adam mı nedir? kızım aklını başına al adam resmen hasta...

arkadaslar kızın zaten morali cok bozuk nasıl yaptın nasıl ettın nasıl evlendın nıe evlendın dıyerek yada onu yargılayarak ustune gtmeyeın daha fazla bız onun ne halde oldugunu anlayamayız bıze sadece arkadasımızı destelemek dusuyo . .uzuntusunu paylasıp moral vermek . . .:45:

Daha hala devam etsin bu evliliğe diyorsunuz yani? Ne zamana kadar? Şuan sadece çekilmek ile kalan bıçak, vücudunda delikler açana kadar mı?

Ne aile terapisti? Bu tarz insanlar düzelmez isterse xanax içsin. Kestirip atmaktan başka çare yok..

Evet ya! Ondan sonra kadin hakikaten esi tarafindan öldürüldügü zaman "keske daha önce ayrilsaydi, niye ayrilmadi" oluyor. KK soruyorum, bosanmak için hangi neden uygun?

Aldatmakmi? Yok, o öbür kadinin sorunu, sen kadin olarak cicilerini giyeceksinki kocani geri kendi tarafina çekmen için
Dövmekmi? Yok, kocasi bir an öfke kontrolu sorunu yasad, bu zor günlerde kocanin yaninda kalacaksin
Kv'deyle geçimsizlik, kv'deye karsi ezdirilmek? Yok erkek zavalli hem annesi hem karisi arasinda kalmis, sabirli olman gerekiyor.

.....

Yani gerçekten bir erkek hiçmi yanlis yapamaz? Hiçmi bosanma sebebleri yok ya? Ters tarafta erkegin hep bosanma sebebleri oluyor ama :47:

hiçkimseye söylemediğim şeyi söylüyorum ,
şimdiye dek kk da tek bir allahın kuluna boşan demedim,
ama arkadaşım acil yıldırım hızıyla boşan hemde en acilinden ..yazık gençliğine günah...

Daha 1 sene olmadı kime ne derim diye bişey mi var yaa? Adam seni canınla tehdit ediyo bırak millet ne derse desin.Böyle adamla ömür geçer mi? Evlilik değil bu esaret.Bence biran önce kurtul bu adamdan,otur ailenlede konuş.Yapacak başka bişey yok bence.

burda ki butun arkadaslarin yorumu degerli.

Ama şu iki ablaminda yazdiklarini iyice bir düşün derim.

en azindan senden benden cok fazla evlilikte deneyimleri olmuş.

Bende bazen esimin bazi huylarindan yakinirim.

Benden fazla evlikik deneyimi olmus ablalarima her zaman guvenirim.
Çünkü nede olsa bir gormus gecirmislik oluyor.

gitmeme izin vermezse babamı arayacağım kesin kararlıyım.
merak etmeyin bugün o evde kalmicam..
ben çıkıyorum şimdi.bugün haber veremem.
iyi kötü yorum yazan destek olan akıl veren yol gösteren herkese çok teşekkür ederim.
iyi ki varsınız.
yarın haber veririm size.
iyi akşamlar.

Cnm senin esinin acil bir psikolojik tedaviye ihtiyaci var adam kafasinda kendi kendine biseyler uyduruyor !!! onun psikolojisinin bozuk oldugu gibi seninkinide maf eder resmen adam uzerine bicakla yurumus benim esimin beni silahla tehdit ettigi gibi bu ne demek yaaa ben bir hafta kabus gordugumu bilirim !!! gercekten senin adina cok ama cok uzuldum kendi yasadiklarim aklima geldi birden...:5:

biran önce bosan derim eger gercekten böyle ise
ha bide söyle bi durum var
erkekler artik öldürmekle sürekli tehdit ediyorlar modaya döndü bu is resmen
kadinlar gercekten dikkatli olsun
erkekler cok cabuk gaza gelen varliklar
öldürüp bi halt ettik saniyorlar
medya da sagolsun sürekli böyle haberler veriyorlar
erkeklerde kadin ne yapti allah bilir diye tepki veriyor direk olarak

sana gelince esin madem böyle bi insan sende biraz bile bile lades olmussun
ama
bunu hakketmiyorsun tabiki

allahtan hayirlisini dile eger hayirliysa bosanirsin insallah

yuva yikmak kolay kurmasi cok zor ha deyince de hersey bitmiyor

şuan eşinizle son durumunuz nedir var mı bir gelişme?

İnşallah hayırlı haberlerle gel olur mu :) İyi olmana sevindim.. Umarım kabusun en kısa sürede biter :)

Back