Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pzartesini bekle demesinde ne amaç var ki. Bence o evde kalmamalıydın. Babanla gitmeliydin, çünkü can güvenliğin yok. Ya da birisi seninle kalsaydı. Umarım sana bir şey yapmaz.
Daha hala devam etsin bu evliliğe diyorsunuz yani? Ne zamana kadar? Şuan sadece çekilmek ile kalan bıçak, vücudunda delikler açana kadar mı?
Ne aile terapisti? Bu tarz insanlar düzelmez isterse xanax içsin. Kestirip atmaktan başka çare yok..
hiçkimseye söylemediğim şeyi söylüyorum ,
şimdiye dek kk da tek bir allahın kuluna boşan demedim,
ama arkadaşım acil yıldırım hızıyla boşan hemde en acilinden ..yazık gençliğine günah...
Daha 1 sene olmadı kime ne derim diye bişey mi var yaa? Adam seni canınla tehdit ediyo bırak millet ne derse desin.Böyle adamla ömür geçer mi? Evlilik değil bu esaret.Bence biran önce kurtul bu adamdan,otur ailenlede konuş.Yapacak başka bişey yok bence.
gitmeme izin vermezse babamı arayacağım kesin kararlıyım.
merak etmeyin bugün o evde kalmicam..
ben çıkıyorum şimdi.bugün haber veremem.
iyi kötü yorum yazan destek olan akıl veren yol gösteren herkese çok teşekkür ederim.
iyi ki varsınız.
yarın haber veririm size.
iyi akşamlar.
cnm babası ıle gtms zaten esyalarını alamams sadece
Evet ben yanlış anlamışım, hala evinde kalıyor anladım. İyi ki babası ile gitmiş. Bence yine de can güvenliği için koruma kararı çıkarması gerekiyor.