• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dün geceki büyük rezalet..

olan olmuş, iş işten geçmiş evet ama önünüzde 4 yıllık bir eğitim süreci varken,

evliliğe cesaret etmek, hele hele böyle bir manyakla, sizin zaten pek çok şeyi yaşamaya razı olduğunuzu gösterir.

evlenmeden önce eşinizi tanımıyor muydunuz, böyle huyları olduğunu bilmiyor muydunuz?

bilmemenize imkan yok, ona göre davranmalıydınız bu sebeple,

telefon isteyen kişiye eşim rahatsız oluyor deyip vermemeliydiniz, gurur yapacak bir şey yok.

eşinizin tam bir psikopat olduğu ortada, ama siz de çok toysunuz belli ki.

ha yerinizde olsam ne yapardım kısmına gelince,

ben olsam bana kendisini başka erkeklerle aldattığımı ima ettiği anda çeker giderdim.

bu kadar net.

insan nereye kadar ' hayır ben seni aldatmıyorum' açıklaması yapabilir ki.

Eşiniz resmen ruh hastası. Bunu nişanlıyken falan farkedemediniz mi?

O evde can güvenliğiniz yok bence. Ben olsam böyle bir adamla aynı evde bulunmaya korkarım.

eşin manyak onu çok net anladımda sen de pek normal gelmedin bana daha yeni evliyim diye insan böyle bi psikopatla nasıl evli kalır bıçağı ya saplasa sana inan ceza bile almaz çünkü deli bunu sinirden söylemiyorum cidden deli senin kocan yerinde olsam onunla uyumaya korkarım kim vurduya gitmen an meselesi

Hiç demeyeceğim bir şey diyeceğim şimdi, dayanamadım artık.

Tüm hata senin, elin deli oğluyla evlenmeyi sen kabul etmişsin.

Eski konuna bakarken hatırladım seni
kocan çokta haksız gelmedi bana şimdi kıskançlık konusunda üzgünüm

bence başına belayı 1,5 ay önce numaranı verince değil bu adam için imza attığın nikah günü almışsın.

:19::19::19:

kendine hayrı yok bence gençliğini heba etme.

olan olmuş, iş işten geçmiş evet ama önünüzde 4 yıllık bir eğitim süreci varken,

evliliğe cesaret etmek, hele hele böyle bir manyakla, sizin zaten pek çok şeyi yaşamaya razı olduğunuzu gösterir.

evlenmeden önce eşinizi tanımıyor muydunuz, böyle huyları olduğunu bilmiyor muydunuz?

bilmemenize imkan yok, ona göre davranmalıydınız bu sebeple,

telefon isteyen kişiye eşim rahatsız oluyor deyip vermemeliydiniz, gurur yapacak bir şey yok.

eşinizin tam bir psikopat olduğu ortada, ama siz de çok toysunuz belli ki.

ha yerinizde olsam ne yapardım kısmına gelince,

ben olsam bana kendisini başka erkeklerle aldattığımı ima ettiği anda çeker giderdim.

bu kadar net.

insan nereye kadar ' hayır ben seni aldatmıyorum' açıklaması yapabilir ki.
harfiyen katılıyorum:20::20::20::20::20:

hiçkimseye söylemediğim şeyi söylüyorum ,
şimdiye dek kk da tek bir allahın kuluna boşan demedim,
ama arkadaşım acil yıldırım hızıyla boşan hemde en acilinden ..yazık gençliğine günah...

bende aynı fikirdeyim. ama dediğin kadar psikopatsa dikkatli ol. böyle adamlarda takıntı olur. boşansa bile rahat bırakmayan Allah korusun daha kötüsünü ypanlar var haberlerde görüyoruz. seni korkutmak değil amacım ama bence önlemini al. boşanma kararı alırsan da yalnız kalma bir akraba sana yakın mümkünse baba, abi falan gibi seni destekleyip koruyacak bir erkekten destek al. umarım en kısa sürede çözersin sorununu...

Çekilecek çile değil bu adam seni yakında öldürür ,manşetlerde okuruz aman ben korktum vallahi
hemen ailenle temasa geç .....geç kalmadan bu tipler değişmez asla

Allah yardımcınız olsun.
yazınızı okurken içim daraldı,Kendinize yazık etmeyin allah aşkınıza millet neder diye boşanmayarak kendinize en büyük kötülüğü yapıyosunuz.

Karşınızda psikopat bir eş var,sürekli sizi öldürmekle tehdit ediyor ve siz sadece susmakla yetiniyosunuz.
Hiçmi gazete okuyup,haberleri izlemiyosunuz ortalık psikopat kocalarla dolu.

Bu yaşadıklarınızı kendi ailenizle konusun,bu çok ciddi bir konu.
Rüyasında dahi ölümler savuran bir adamla,aynı yatakta yatmak hiçmi sizi korkutmuyor?

Son düzenleme:
Eski konuna bakarken hatırladım seni
kocan çokta haksız gelmedi bana şimdi kıskançlık konusunda üzgünüm

O konuda pitirtay bişi yapmamıştı pek be cute.

Her ne olursa olsun bu kadar manyaklaşmak normal değil, adam tedavi olmalı.

Sen haksiz degilsin , Kocan normal degil ..

Okula gidiyosun , konusursun tabiki ne var bunda o sanki
Hic kimseyle konusmuyor ..

Nasil dayaniyosun buna , tabiki seninle konusmak isticek
Kaybetmek istemicek.. baskasi cekmez bu adamiii ..

konusma halletmeye calisma , hergun neler okuyoruz
Gazatelerde , bicak cekiyomus Kurtar kendini bu Adamdan.

bugun bicak ceken , yarin birgun uygularda , canin bukadar
Kiymetsizmi? Bosver bosanmak istiyosan bosan
kime ne derimde deme , yarin bigun basina bisey gelse canindan olsan , o.laf anlatamadigin millet mi kurtaracak seni???

Ailenle konus , vee birak....

Eski konularınıza baktım da hiç biri sağlıklı gelmedi bana açıkçası. Kocanızın acilen tedaviye ihtiyacı var. Siz de böyle birini neden çekiyosunuz anlayamadım açıkçası can güvenliğiniz yok resmen.

o kadar sinirim bozuk ki şu an iş yerinde oturdum ağlıyorum sinirlerim boşaldı
evlenmeden önce bana kendi elleriyle oje,etek,kıyafet alan adam evlendikten sonra böyle bi adam oldu.
o zaman da erkeklerle muhabbet etmemi istemezdi ama asla bu noktada değildi.
herşeyde ya herşeyde aldatmakla itham ediliyorum
işim gereği istanbula gidiyorum çorapçıya gidiyorum istanbula gitmeden önce
bana sen erkeklere mi süsleniyosun diyo
bigün durup dururken takıyo mail şifremi istiyo
ya yeter artık vermiyorum diyorum beni yine onu aldatmakla suçluyo bütün gece hır gür
polislik oluyoruz
dün oturdu tüm gece konuşma detaylarımı inceledi bişey bulamadı
babası annesini aldatmış ve boşanmışlar yıllar önce
acaba diyorum bu yüzden mi bu da böyle oldu
ben napıcam ya artık hergün onu aldatmadığımı anlatmaya çalışıyorum
insan "nasılsın sınavın nasıl geçti" diye mesaj görünce aldatıyosun der mi
eve de yollamıyo telefonuma bişey yükletmiş devamlı takip ediyo haritadan görüyo
nerde olduğumu
biyere gitmeye çalıştığım an karşıma çıkıyo
ölsem de kurtulsam artık nerden nası bulaştım böyle bi belaya
kime anlatıyım napim halim de gücüm de kalmadı
BU ARADA ARAMIZDA 12 YAŞ FARK VAR
işte yaş farkı sorun olur mu? konularına bi cevap olsun benden..

Son düzenleme:
Yani bir de böyle adamlarla yaşamak gerçekten cok korkunc.

Biz eski eşimle sevgiliyken bir dönem yanlış anlaşılan bir durum yüzünden gerilmiştik. O zaman msn meshurdu, bu benim msnimi acmış, herifin biri de eklemiş, sen kimsin fln derken yok ben elmayra ile yattım sevgiliyiz biz fln diye kavga etmişler. Tabi öyle bir durum yok ama eski eşim psikopata bağlamıştı iki ay.

O iki ay hayatı bana zindan etti. Dolmuşa bindin nefes al, dolmuştayım de. Manav sana gülümsedi mi, sen kime bakıyorsun, o etegi giyemezsin bilmem ne. En sonunda cinnet gecirmiştim de adam kendine geldi.

Cok zor yani bu şekilde yaşamak.

bu zamana kadar bir çk arkadaşm evliliğinde sorun yaşadı ama hiç birine bu cümleyi kurmamıştım ama bence boşanmalısın tez zamanda hemde :( canım benim 3. sayfa haberlerinde anlatılan eşler gibi senin eşin bu eş nasıl yola gelir bilmiyorum. ailesini dinleyen bir tipse ve ailesiyle aran iyiyse lütfen onlara bunu söyle bıçak çektiğini lütfen kaç yaşındasın bilmiyorum ama bundan haberleri olsun

eşinizle beraber çalışmıyorsanız ailenizden birini arayın işten bir saat erken çıkın izin alıp ailenin yanına git..
yoksa kendi evinden çıkman pek mümkün görünmüyor.
ailene de herşeyi anlat.
en başından bıçak çekme olayına dek..

adam bıçak çekmiş ötesi var mı?

ve bu kişi kendini çok mu iyi sakladı nişanlıyken hiç mi fark etmedin:ssz:

okuldaki arkadaşlarla, kız erkek fark etmez tabii konuşursun da selamlaşırsın da ama birbirinize sınav sonucunu sormak için telefon numarası filan alıp vermek niye?
hele de böyle öküz kocan varken... ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin arkadaşım...

o kadar sinirim bozuk ki şu an iş yerinde oturdum ağlıyorum sinirlerim boşaldı
evlenmeden önce bana kendi elleriyle oje,etek,kıyafet alan adam evlendikten sonra böyle bi adam oldu.
o zaman da erkeklerle muhabbet etmemi istemezdi ama asla bu noktada değildi.
herşeyde ya herşeyde aldatmakla itham ediliyorum
işim gereği istanbula gidiyorum çorapçıya gidiyorum istanbula gitmeden önce
bana sen erkeklere mi süsleniyosun diyo
bigün durup dururken takıyo mail şifremi istiyo
ya yeter artık vermiyorum diyorum beni yine onu aldatmakla suçluyo bütün gece hır gür
polislik oluyoruz
dün oturdu tüm gece konuşma detaylarımı inceledi bişey bulamadı
babası annesini aldatmış ve boşanmışlar yıllar önce
acaba diyorum bu yüzden mi bu da böyle oldu
ben napıcam ya artık hergün onu aldatmadığımı anlatmaya çalışıyorum
insan "nasılsın sınavın nasıl geçti" diye mesaj görünce aldatıyosun der mi
eve de yollamıyo telefonuma bişey yükletmiş devamlı takip ediyo haritadan görüyo
nerde olduğumu
biyere gitmeye çalıştığım an karşıma çıkıyo
ölsem de kurtulsam artık nerden nası bulaştım böyle bi belaya
kime anlatıyım napim halim de gücüm de kalmadı

Ayrılmak varken neden ölüyorsun? Neden kacıyorsun? Genceciksin, isin gücün eğitim yerinde, ailen de var. Eee?

Belki gercekten söylediğin gibi gecmişte bir yerlerde aldatılma ve terkedilme ile ilgili saplantısı olabilir. Varsa da gidip tedavi olacak. Öyle kapı yumrumluklamak duvar tekmelemekle olmaz bu işler.

Back