Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay gerçek mi bu diye soracağım saflık olacak biliyorum. Ne vefasız ve vicdansız insanlar var şu hayattaBen annemden zamanında şunu duymuştum.
Bundan nerdeyse 30 yıl önce.
Kadın meme kanserine yakalanıyor eşi kadın ölecek diye başka kadınla birlikte oluyor tabi o mahallede herkes biliyormuş.
Kadın üzülmesin diye kimse söylememiş.
Kadın bir gün yatağında saçlar yakalamış.
Anneme demiş esim beni aldatıyor öleceğim diye yatağımda saçlar gördüm benim saçım yok biliyorsun demiş.
Sonra kadın zaten üzüntüden ölmüş.
İnsanı gam duvarı nem yıkar diye boşa dememişler.
Ç.kü kopsun.Ben annemden zamanında şunu duymuştum.
Bundan nerdeyse 30 yıl önce.
Kadın meme kanserine yakalanıyor eşi kadın ölecek diye başka kadınla birlikte oluyor tabi o mahallede herkes biliyormuş.
Kadın üzülmesin diye kimse söylememiş.
Kadın bir gün yatağında saçlar yakalamış.
Anneme demiş esim beni aldatıyor öleceğim diye yatağımda saçlar gördüm benim saçım yok biliyorsun demiş.
Sonra kadın zaten üzüntüden ölmüş.
İnsanı gam duvarı nem yıkar diye boşa dememişler.
konuyu herkes kendi bagajina gore cevaplamis...merhabalar ,daha önce hiç evlilik yapmamış biriyim 30 yaşındayım . Biriyle görüşüyorum 34 yaşında çok kibar ,çok anlayışlı ,düşünceli biri.Sürekli onun yanında olmamı birlikte vakit geçirmemi istiyor ve çok iyi keyifli vakit geçiriyoruz.Eşi 3 yıl önce trafik kazasında vefat etmiş 5 yaşında bir kızı var kendisiyle yaşıyor .Evlenmek istiyor benimle ama ben aileme bunu nasıl diyeceğim ailem nasıl kabul eder bilmiyorum.Sizce ailemi karşıma alıp kişiyle evlenmek için mücadele etmeli miyim yoksa bu ilişkiyi bitirmeli miyim.
İlişki iki yetişkin arasında olur. Hala ailenize kiminle olacağınızın kararını bırakıyorsanız, siz yetişkin değilsiniz, dolayısıyla bu yaşadığınız da bir ilişki değil. Önce çocuk olmayı bırakın, yetişkin olun ve yetişkin penceresinden ilişkiler yaşayın.merhabalar ,daha önce hiç evlilik yapmamış biriyim 30 yaşındayım . Biriyle görüşüyorum 34 yaşında çok kibar ,çok anlayışlı ,düşünceli biri.Sürekli onun yanında olmamı birlikte vakit geçirmemi istiyor ve çok iyi keyifli vakit geçiriyoruz.Eşi 3 yıl önce trafik kazasında vefat etmiş 5 yaşında bir kızı var kendisiyle yaşıyor .Evlenmek istiyor benimle ama ben aileme bunu nasıl diyeceğim ailem nasıl kabul eder bilmiyorum.Sizce ailemi karşıma alıp kişiyle evlenmek için mücadele etmeli miyim yoksa bu ilişkiyi bitirmeli miyim.
merhabalar ,daha önce hiç evlilik yapmamış biriyim 30 yaşındayım . Biriyle görüşüyorum 34 yaşında çok kibar ,çok anlayışlı ,düşünceli biri.Sürekli onun yanında olmamı birlikte vakit geçirmemi istiyor ve çok iyi keyifli vakit geçiriyoruz.Eşi 3 yıl önce trafik kazasında vefat etmiş 5 yaşında bir kızı var kendisiyle yaşıyor .Evlenmek istiyor benimle ama ben aileme bunu nasıl diyeceğim ailem nasıl kabul eder bilmiyorum.Sizce ailemi karşıma alıp kişiyle evlenmek için mücadele etmeli miyim yoksa bu ilişkiyi bitirmeli miyim.
Ne olursun yanlış anlama sözüm sana değil.merhabalar ,daha önce hiç evlilik yapmamış biriyim 30 yaşındayım . Biriyle görüşüyorum 34 yaşında çok kibar ,çok anlayışlı ,düşünceli biri.Sürekli onun yanında olmamı birlikte vakit geçirmemi istiyor ve çok iyi keyifli vakit geçiriyoruz.Eşi 3 yıl önce trafik kazasında vefat etmiş 5 yaşında bir kızı var kendisiyle yaşıyor .Evlenmek istiyor benimle ama ben aileme bunu nasıl diyeceğim ailem nasıl kabul eder bilmiyorum.Sizce ailemi karşıma alıp kişiyle evlenmek için mücadele etmeli miyim yoksa bu ilişkiyi bitirmeli miyim.
Ben de hayret etmiştim ama maalesef gerçek.Ay gerçek mi bu diye soracağım saflık olacak biliyorum. Ne vefasız ve vicdansız insanlar var şu hayatta![]()
Bir kaç yıl iyi 6 ay bekle bari deyince oflayıp puflayan adamlar var.Aynen öyle ya..Hiç evlenmesin demem ama bana birkaç yıl saygısızlık gibi geliyor
Benim ablamın 1 çocuğu vardı. Evlendiği kişinin de esi vefat etmisti 2 çocuğu vardı onun da. Hatta birbirlerini anlarlar diye düşündük. Evlendiler ama yapamadılar. İki taraf da çocukları kabullenemedi. Adam sizinki gibi çok anlayışlı, ablamı çok severdi. Bir sene içerisinde bambaşka biri oldu. Tabi iki tarafın da hataları vardı çocuklar konusunda. Bence başkasının çocuğuna annelik yapabilir misiniz onu düşünün. Mesela eski eniştemin kızı 4 yazındaydı öyle laflar ediyordu ki ablama. Yani bir çocuğun aklına gelemeyecek şeyler. Bu da büyükleri tarafından öğretildiğini getiriyordu aklımıza. Yani kısacası kaldıramadılar. İyi düsününmerhabalar ,daha önce hiç evlilik yapmamış biriyim 30 yaşındayım . Biriyle görüşüyorum 34 yaşında çok kibar ,çok anlayışlı ,düşünceli biri.Sürekli onun yanında olmamı birlikte vakit geçirmemi istiyor ve çok iyi keyifli vakit geçiriyoruz.Eşi 3 yıl önce trafik kazasında vefat etmiş 5 yaşında bir kızı var kendisiyle yaşıyor .Evlenmek istiyor benimle ama ben aileme bunu nasıl diyeceğim ailem nasıl kabul eder bilmiyorum.Sizce ailemi karşıma alıp kişiyle evlenmek için mücadele etmeli miyim yoksa bu ilişkiyi bitirmeli miyim.
Önünde 2 seçenek var30 yasinda gencecik bekar insansiniz.
Cocuk sorumlulugu olan adamla ne isiniz var anlamıyorum.
Kendiniz de cocuklu olursunuz düşünürsünüz anlarim da. Davul bile dengi dengine.