Dul olmak niye bu kadar ağır !

Tatlım deme öyle lütfen benim kuzenim de duldu iki evlilik yaptı ikisi de çok kotu geçti ikinci evliliğinden bir kızı oldu sizin gibi maddi durumunda yoktu ama boşandı su an üçüncü evliliginivyqpti bi sene oldu ve mutlu hamile doğuracak rabbimdwn Ümit keislmeZ bence sadece daha dikkatli daha temkinli ol yeter neden kendini tamamen kapatıyorsun kı kapatma seninde sınavın böyle imiş ama asla kapılma olmaz etmez diye doğru insan illa kı çıkar

Çok sevindim senin adına, çok mutlu ol işallahhhh ,benim durumumda birisinin sonunda mutlu olması bugün duyduğum en iyi haber

Karşınıza düzgün insan çıkmamış bence.
Allah yardımcınız olsun, fakat katıldığım bir nokta var bu ülkede dul olmak zor...

Maşallahhhhh kuzenine maşallahhhh

bi kere sizin bakış açınız da hastalıklı. burda da çok var ikinci evliliği yapan kadın, haksızlıke diyosunuz.

ayrıca işiniz var kızını var aileniz de yanınızda snaıyorum. koca şart mı? gezin dolaşın arkadaş edinin, illa malı mülkü var diye başınıza erkek dikmek zorunda değilsiniz.

Maşallahhhhh kuzenine maşallahhhh
Aynen hatta hiç evlenmemişti evlendiği kişi olabiliyor yanı o yüzden sıkma canını sen istiyorsan illa kı olur tatlım en azından senin maddi durumun var onun. O da yoktu mecbur evlenmesi gerekiyordu ailesi de öyle çok sahip çıkmadı

Evet hep sahiplenilmek istedim sanırım , güçlü olmak tek başına uğraşmak zor geldi

Bu ısrarınız neden? illa hayatımda biri olmalı diye neden düşünüyorsunuz ve acele ediyorsunuz. İstemezseniz birlikte olmazsınız ama bir ilişki de ne zaman evleneceğiz diye erkeğe sormak bnana garip geliyor açıkçası zaten zaman geçine anlaşılır bu insanlarda sizin yaşınızda insanlar olduğuna göre zaten evlenmek istese işi kendi ciddiyete bindirir. Bir insan öylesine evlenme teklif ediyor ama resmi bile değil, yüzük bile takmıyor gidip ailenize hemen evleniyorum diyorsunuz. Sonra ben olgun biriyim diyorsunuz ama sadece çıktığınız daha aranızda ciddiyet olmamış adama ev aldırıp dayatıp döşetiyorsunuz neden kabul ettiniz böyle birşeyi daha resmi olarak evlenmediğiniz adama nasıl baba dedirttiniz kızınıza onun hayallerini de yıktınız ve adam bir de evliymiş nasıl farketmiyorsunuz anlamadım. Ben daha flört aşamasında olduğum birine ev aldıramam yani. Evleneceksek nişanlıysak ikimizin oturacağı evi alır döşerim yani. Hiç mantıklı davranmıyorsunuz bir süre bu işleri askıya alın bence.

Evet Türkiye'de boşanmış kadınlara farklı gözle bakan çok dangalak var.. Ama siz de çok hatalı davranıyorsunuz.. 'Bi an önce evlenmeliyim' kafasındayken, karşınıza böyle tiplerin çıkması gayet normal.. Aksine sizin yoğurdu üfleyerek yemeniz, ince eleyip sık dokumanız gerekirken boşanma vaadinde olan evli bir adama bile bel bağlamışsınız.. Sizin evlilik peşinde koşmak yerine, gardınızı alıp kendinizi bu tür insanlardan korumanız gerekir..

Haklısın , çok aceleci davrandım hep inandım ,karşıdaki hevesli olunca ben hep dualarım kabul oldu sandım , hep hayalkırıklığı , boşanınca aramak saçmaymış gelecekse o geliyor

Illa hayatinizda bir erkek olmali mi? Ne ihtiyaciniz var?

Karsiniza cikanlar karaktersizmis sadece. Benim kardesim de bosanmis cocuklu bir kadinla evlendi kendi bekar oldugu halde. Ustelik esi kendisinden buyuk. Olmaz diye bir sey yok.

İşiniz gücünüz varmış kendi ayaklarinin üzerinde duran bir kadin neden bu kadar kisa zamanda 3 ayri kisiyle görüsüp israrla evlenmek ister. Bence evlenmeden de mutlu olabilirsiniz. Ya da daha uzun vadede düsünebilirsiniz. Bir de en son gorustugunuz adamin size ev almasina falan nasil musade ettiniz evlenmeden ev alan adamin niyeti zaten dost hayati yasamaktir. Bunu nasil anlamadiniz. Ne olursa olsun evi kabul etmemeniz gerekiyodu. Ne diyelim umarim aradiginizi bulursunuz.

dul çocuklu bi kadın evlenmek zorundada değil mutluluğu evlilikte ararsanız hata yaparsınız. ve kimse çocuğunzun babası dısında baba olamaz dedırtmeyın bence

eğer evlilik düşünmediyseniz neden ciddi düşünen bir erkek arkadaşınız var keşke hiç hayatınıza kimseyi almasaydınz yanlış anlamayın lütfen merak ettiğim için soruyorum

canım sende bosanmıs biri bak . bekarla takılma ki cogu bekara adam yaslıda olsa bekarla evlenmek istiyor. yakısıklılık degil gönlün ısınsın kriterin bu olsun.

Bosansin diye bekelemek olayina kadar ah vah diyordum ama orayi okudum bi igrelti geldi.
Adamin evli oldugunu biliyosunuz bosansin diye beklediniz.
Gozumde seyma subasi ne bilim su cecelinin falan yuvasinin yikilmasini akbaba gibi bekleyen yuvasinida yikanlardan hic bir farkiniz yok suan.

Belki adamin size gonlu kaymasa sizde buna musade etmeseniz esiyle dahada mutlu mesut olacakti.
Bir de gunaha girdiniz.

Cinsellik olmadiginada inanmiyorum siz istediginiz kadar aklayin burda kendinizi.
Adam ev alcak ev duzcek bosancam dicek m ama hic yatmadigggk cinsellik yoktuuggg
He canim he.

Senin sanşsizligin.
Benim annemde 28 yaşında iki çocukla boşandı ve cok talipleri vardi.
Yani genç kiz gibi istemeye geliyorlardi annemi...
Annem istemedi asla ama hepsi türk filmi gibi anasini danasini kapıp cat kapi hayırlı iş icin damliyorlardi yani...

Sen kalbini ferah tut... seninde karşına helal süt emmiş bir insan cikar. Nasip kismet bunlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…