- 3 Eylül 2017
- 34
- 27
- 8
- 42
- Konu Sahibi Cerkezkizi35
-
Sevindim adınıza.kimse bana dul çocuklu bir kadının tekrar evlenip mutlu olduğunu anlatmasın inanmam mmm Bir daha Erkek yok bitti kızlar
ve sonra beni ikna etti boşanıyorum diye herşey süperdi ama baktım 2-3 ay sonra hepsi yalan ... boşanma falan Yok ayrıldım hemen, bu sefer başıma bela oldu bana o kadar ev aldırdın imam nikahı yapacaz benimle oturacaksın diye... ve sonuç olarak tam anlamıyla kurtulmam belki 1 yıl sürdü, ve şu andan itibaren İnan'ın kızlar kimse bana dul çocuklu bir kadının tekrar evlenip mutlu olduğunu anlatmasın inanmam mmm Bir daha Erkek yok bitti kızlar
Çok teşekkür ederimKız valla yeniden evlenip mutlu olanlar çok. İnşallah senin karşına da hem hayırlı, hem istediğin gibi biri çıksın, seni ve kızını çok mutlu etsin. Gece gece çok içten istedim, normalde pek huyum değildir ama bir de başkasının hayrına istenenler çabuk kabul olur derler.
He ona bende takıldım sen beklemek yerine adamı karısına rezil etmeliydin[/QUOTE]Ne kadar da iyi kalplisiniz
Hayır ne boşanması ben yuva yıkan olamam
Demek yerine beklediniz
Boşansa evlenecektiniz
Bravo
"Evlerden ırak" olun
ve sonra beni ikna etti boşanıyorum diye herşey süperdi ama baktım 2-3 ay sonra hepsi yalan ... boşanma falan Yok ayrıldım hemen, bu sefer başıma bela oldu bana o kadar ev aldırdın imam nikahı yapacaz benimle oturacaksın diye... ve sonuç olarak tam anlamıyla kurtulmam belki 1 yıl sürdü, ve şu andan itibaren İnan'ın kızlar kimse bana dul çocuklu bir kadının tekrar evlenip mutlu olduğunu anlatmasın inanmam mmm Bir daha Erkek yok bitti kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?