Dul olmak niye bu kadar ağır !

Mesele dul olmakda degil, zaten dul kocası veya karısı ölmüş kisilere denir. siz boşanmış bekar bir kişisiniz.
Alınmayacaksanız konunuzu okurken içinden geçenleride açık açık yazmak istiyorum.
Herkes boşanabilir olabilir ancak siz hali hazirda 5 yaşında bir çocuk sahibisiniz ve her gün dayak yedim diyorsunuz demek ki çocuğunuzunda şahit olduğu durumlar olmuş.
Sizin en başta önceliğiniz hem kendinizi hem çocuğunuzu psikolojik olarak toplamak olacak iken çok mükemmel bir şeymiş gibi evlenme derdine düşmüşsünuz elin adamina çocuğunuz baba bile demiş.
Ne münasebet? siz evleniyorsunuz diye o adam çocugunuzun babası olmayacak bu ne hiz yani cocuk her evlenecek oldugunuz kişiyle tanışsa hepsine babamı diyecekti?
Siz bir ebeveynsiniz ve bundan sonraki süreçte ilk önce çocuğunuzun sonra kendi çıkarlarinizi düsünmeniz gerekiyor.
Bir adim atarken iki kişilik düşünmeniz gerekiyor koca peşinde koşmaktan çocuga el alemin herifine bile baba derdirtmişsin kendin bile neci olduğunu bilmedigin adama üstelik.

Sen ve çevren saçma sapan insanlarla dolu bende boşandım ve hiç bu durumları yaşamadım. Ayrıca dul değil boşanmış bir eşiniz öldü mü. Sen kendini o kadar ediyorsun ki başkası neden ezmesin

Niye illa evlenmek istiyorsun anlamadım ? Kazancım iyi diyorsun annesin bi çocuğun var. Erkek arkadaşın olabilir tabiki ama evlilik diye de tutturmuşsun resmen ! Sonuncusu bir sene görüşmüşsün ki bence çocuğu olan bir kadın için bir sene birini tanımak az bi zaman. Hele diğerleri iki üç ay çok az. İki üç ay tanıdığın adamlarla niye evlenmeye çalışıyorsun sürekli ? Çocuğunla aynı eve sokacaksın bu insanları iki üç ay nedir çok rahatsın ! Bir sene dahi az! Çocuk olmasa neyse. Ama ben çocuğumla aynı evde yaşayacak adamı çok uzun seneler tanımak isterim. Hoş bir sene tanıdığın da evli çıkmış :) kocasız yaşamanı tavsiye ederim

Kötü evlilikten çıkıp daha 5 sene geçmiş üzerinden. Birtane de kızınız varken hangi cesaretle evlilik hayaliyle sürekli birileri ile görüşüyorsunuz bende onu anlamıyorum. Zaten 5 yıl olmuş biteli ilişkilerinizde yıllarca sürmüş azıcık sakin olun durun su akar yolunu bulup. Varsa nasip önünüze beklemediğiniz anda çıkar.

Ne kadar da iyi kalplisiniz
"Hayır ne boşanması ben yuva yıkan olamam"
Demek yerine beklediniz
Boşansa evlenecektiniz
Bravo
"Evlerden ırak" olun
[/QUOTE]
İyi de yuva yıkan bh arkadaş değil adam . Kadının çocuğuna baba dedirtip, ev döşeyene kadar o adam yuvasını zaten yıkmış olmuyor mu ? Bile bile başlayıp, devam etse bu konular kadına Kızılırmak ama burada adam ağır şerefsiz

Ne kadar da iyi kalplisiniz
"Hayır ne boşanması ben yuva yıkan olamam"
Demek yerine beklediniz
Boşansa evlenecektiniz
Bravo
"Evlerden ırak" olun
Açıkcası ben bitmiş bir evlilik olduğunu sandım, yoksa kesinlikle kimsenin yuvasını yıkmayı düşünmem zaten yalan olduğunu anlayınca karısını ve düştüğü durumu düşündüm bir daha asla görüşmedim yüzyüze ama peşimi ne zor bıraktı bir bilsen... erkekler dul kadına çok farklılar İnan'ın, yoksa o adam çok baba adam dedikleri kişilerdendi
[/QUOTE]
Adam evi sizin adınıza mi almıştı, eve ne oldu son durumda

yıllar öncenin konusu ama konu sahibinin vizyon eksikliği var gibi. aradığı tek özellik para ve statü gibi görünüyor. kendini öve öve bitiremediğine göre de karşı konulamayacağından çok emin hareket etmiş, birey de olabilmiş değil, doğal olarak başına böyle şeyler gelmiş. neyse belki evlenip muradına ermiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…