• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dul olmak niye bu kadar ağır !

Canim tamamen senin sanssizligin bnce adamlar hep o niyetle yaklasmis sana ..oncelikle sen cocuklu bosanmis birileri terci et derim onlar halini durumun bilir belki ama bekar bi erkekle sen ne paylasabilirsnki bi kere evliligi babaligi tatmamis nasi davranacagini bilmez umitsizlige kapilma ama hemende illakaki biri olsn hayatimda deme yavas olsun guzel olsn

Kusura bakmayın ama hata sizde
1 2 3...defa tekrarlanmış bu kadar evlilikte diretmek nedir işin gücün varsa erkeksiz de yapabilirsin
Herkes evlenecek diye bi kural mı var Allah aşkına

Neden hata olsun?
Kadın ille de erkek, evlilik dememiş ki. Öyle olsa biriyle yatar kendine bağlardı bir şekilde. Hatta imam nikahına da ok derdi. Değer görmek, çocuğuna layık bir eş istemiş. Sevmek, sevilmek ihtiyacı denen şeyi duymadınız galiba?
Kadın dul kalınca hormonları da dul kalmıyor. İnsanız hepimizin manevi ihtiyaçları var..

illa evlenmek zorunda değilsiniz
ya kusura bakmayin ama nasil yani adama ne zaman evlenecegiz diye sorabiliyosunuz

sizin küçük bi kiziniz var.evlenmek için 10 kere dusunmeniz lazim

Dul olmak neden bu kadar ağır
Neden genelleme yapıyosun? Eşinden ayrılıp çalışıp çocuğuna bakan bir sürü kadın var.

Sırf mutlu olacağım diye elin evli adamınin boşanmasıni bekleyen bi dula tabi ki hayat ağır gelir.
Bu evlenme merakı nedir?
Evlenicem diye her önüne çıkana yapışırsan böyle kalakalırsın. Maşallah arada hiç boşluk yok.
Evli bi adam sana neye güvenerek ev tuttu eşya aldı merak ettim. Ve sen evli olduğunu öğrenince bitirmek yerine neden 2 3 ay bekledin.
Sonra ben mutlu olamıyoruuummm

vayyy anasını ellerimde dövündüm dizlerimi ...KARDEŞİMMMM sen neler yaşamışssın ya bende boşandıktan sonra bir şeyler yaşadımda yemin ederim seninkine şok geçirdim bu nedir ya ne desen haklısın adam gibi biri kalmadığı için mi böyle bizim mi kaderimiz yok anlmadım bende senin gibi göçmenim olmuyor ya..bende denemicem artık ya şu şekil olucak ciddiysen ailen gelsin ailemle tanışssın sonra tanırız birbirimizi dicem oda kurallarıma uyup uymadığına bakıcam alkol kumar falan olmayacak yani..ama yok erkek falan boşa bekleriz gibi bir his var ....ALLAHIMM BİZ SEÇEMİYORUZ SEN SEÇ BİZE UYGUN OLANI YARABBİMM (AMİN) diyerek çekiliyorum:( kanma canım kimseye uyma bende odun hissiz bir şey oluyorum zaten iyice.

Ama herkesin kaderi bir olmuyor , birde çocuklu ayrılmak başka...

Yoo düzgün insanlar seçerseniz kaderiniz onunla aynı olabilir. Gidip de evli adam seçip ona "Boşan da benle evlen" baskısı yaparsanız mesela tabi ki kaderiniz aynı olmaz. O adam kız çocuklu dahi olsa evlenirdi onunla.

Bir kere herşeyden önce kendinizi değil kızınızı düşünmeniz gerekiyor bu tür durumlarda. İyi bir insan olsun hemen evlenicem mantığından çıkın. Kendi kızınız için o evlilikte iyi bir gelecek var mı? Bunu anlamak için 3-5 ay yetmez. Büyük konuşmayayım ben olsam 1-2 yıldan önce bu konuyu düşünmezdim bile önce o adamı tanırdım. Sevgiliyken çok güzel görünen herşey aynı eve girdikten sonra değişebilir.

Boşandığınız ve kızınızı tek başına büyütmek zorunda kaldığınız için size üzüldüm. Karşınıza iyi insanlar çıkmadığı için çok üzüldüm. Konunun sonuna kadar üzülerek okuyordum ki boşanmasını bekledim ama boşanmadı diyene kadar.Evli olduğunu bildiğiniz halde ilişkiyi sürdürmüşsünüz o açıdan bende size iyi gözle bakmıyorum.

Erkeklerin zihniyetinden nefret ediyorum.. Ama eminim hala daha düzgün, sizi sevecek birileri vardır..

İnşallah iyi birisi çıkar karşınıza..

Çok içtenlikle anlatmışsın. Yalnız anlamadığım neden hep evlilik odaklı yaklaşmışsın . Bence bur da hata yapmışsın . Önce flört edin , birbirinizi tanıyın .Evlilik kararı zamanla olacaktır. Senin 1 kızın var , senin evliliğe daha temkinli yaklaşman gerekirken tam tersi olmuş . Umarım iyi bir insanla karşılaşırsın.

Amada arabesk

Yapmışsın kız kardeşim duldu evlendi eşide kılıbık bir dediğini 2 etmiyor geçen yılda yaşlı çirkin şişko arkadaşım evlendi ki kendisi 4 çocuklu ki üniye giden oğlu bekar diğerler evli adam buna kilo altın aldı mobilyalar yeni alındı senin bu karamsarlığın evrene olumsuz mesaj şeklinde algılandığı için uygun olmayan adaylar yaklaşıyor canını sıkıyo
P0zitif olmayı dene

Öyle kötü bir evlilikten kurtulduktan sonra niye tekrar evlenmek için bu kadar deli istek anlamadım. Yok mutlu olamadım yok sevilmek istiyorum diyeceksiniz ama bu kadar çok evlilik isterseniz karşınıza eski eşinizden daha beterleri çıkar işte siz de dul olmak zor dersiniz. Artık nüfus cüzdanlarında bile dul yazmıyor ama siz ısrarla bu çirkin kelimeyi kullanmak istiyorsunuz zihniyet belli....

Şahsen ben sizde sorun olduğunu düşünüyorum. Adamı araştırmadan etmeden aldığı evde oturursanız adam da böyle söyler tabi. Şaka gibi. Bir de karısından ayrılmasını beklemişsin oha yani!
Siz önce bi ne istiyorsunuz onu anlayın. 5 yıl boyunca acaba sevgililik işlerinden fırsat bulup da evladınızla ilgilendiniz mi?
Herkes evlenecek diye bir şey de yok! Hele bir de kız çocuğunuz var bin kere düşünmeniz lazım sizin.
Her görüşmek isteyenle de görüşmüşsünüz, böyle olmaz kendinize gelin.

Amada arabesk

Yapmışsın kız kardeşim duldu evlendi eşide kılıbık bir dediğini 2 etmiyor geçen yılda yaşlı çirkin şişko arkadaşım evlendi ki kendisi 4 çocuklu ki üniye giden oğlu bekar diğerler evli adam buna kilo altın aldı mobilyalar yeni alındı senin bu karamsarlığın evrene olumsuz mesaj şeklinde algılandığı için uygun olmayan adaylar yaklaşıyor canını sıkıyo
P0zitif olmayı dene
O ne ya? :oha: Milleti yerin dibine soktunuz şaka gibi.

O ne ya? :oha: Milleti yerin dibine soktunuz şaka gibi.
Aynen birine kılıbık birine şişko çirkin diyor. Gören kıskanıyor zanneder yani ;) sorsak iyilik için yapılan yorum gibi ama değil altında kıskançlıklar var baya o iki kişiye bunları yaşamalarını yakıştıramamış ;)

Objektif olarak özelliklerini sıraladım ki hayatta olmaz dediğiniz şeyler gayet de olabiliyormuş herkesin bir alıcısı var yeter ki karamsar ve mutsuz olmayın

Bu iş kısmet meselesi. Ben çocuksuz ayrıldım ama İnan değişen bir şey yok. Erkekler her şekilde yatıp kalkmak için yanaşıyorlar. Üstelik ben boşandığımı söylemesem bile tavırları bu. O yüzden bence bu işin boşanmış olmakla ilgisi yok. Tamamen karşına çıkan insanların karakteri. Yoksa boşanıp evlenen de çok. Benim de pek bir beklentim yok artık. Olursa ne ala olmazsa mualla kafasındayım. Hani tamamen defteri kapadım demek de doğru değil. Karşına düzgün biri çıkarsa değerlendir çıkmazsa da yalnız olmaktan korkma. En azından çocuğun varmış. Kabullenmek lazım. Kaderde ne varsa onu yaşıyoruz.

Amada arabesk

P0zitif olmayı dene

Eşini dinleyen adam kılıbık (pii nasıl olur maço olmalıydı)
Arkadaş yaşlı çirkin şişko ve 4 çocuklu (büyük kabahat)

Siz dışarıdan millete nasıl itici görünüyorsunuz acaba haberiniz var mı?

Konu sahibi 5 yılda 3 kişiyle görüşmüş kadını flörtöz diye lanse etmediğiniz kalmış.
Yapmayın hanımlar. Hepimiz kadınız hepimiz boşanabiliriz.
Kimisi tekrar evlenmek istemez, kimisi hemen evlenmek ister yalnız kalamaz, kimisi de evlenmeden beraber yaşar. Biraz saygılı olun..

Back