Dul olmak niye bu kadar ağır !

Size annemin arkadaşını anlatayım madem de sorunun dul olmanızdan kaynaklı değil yanlış erkeklere yüz vermenizden kaynaklı olduğunu anlayın.

Annemin arkadaşı mühendis, ilk eşi de öyleydi. Çok severek evlendiler. Adam ilk aydan kıza şiddet uygulamaya başladı, fiziksel olarak da cinsel olarak da ekonomik olarak da. Kızın maaş kartını elinden alıyor, dövüyor, sevişmeye zorluyordu. Bu kız en bilindik şirketlerin birinde çalışan başarılı bir mühendis. Baktı olmuyor, boşanma davası açtı. Yakasını zor kurtardı. Sonra biriyle tanıştı, dünya iyisi, ekonomik durumu gayet iyi olan. Onunla evlendi 2 senelik bir birliktelikten sonra, evlerine 15 bin liradan aşağı para girmiyor, minik bir de kızları oldu. Sizin sorununuz evlenmeye kafayı taktığınız için düzgün adamları bulamayıp biraz ilgi gösteren abuk tiplere şans vermeniz. Erkeklerin geneliyle ya da dul olmanızla gram alakası yok.

Not: Kendisinin 2. evliliğiyken eşinin ilk evliliği bunu da belirteyim.

Son düzenleme:
Evet aynen, boşanmış ve çocukluysan herkese fazlasın bende onu anladım

Ama herkesin kaderi bir olmuyor , birde çocuklu ayrılmak başka...

Sanırım erkeklerde belli yaşa gelmiş ve Hale'n bekarsa farklı şeylerin peşinde oluyorlar , artık kimseye güvenmem

Boşanma planlari yapan birine de bunlar anlatilmaz ki
Zaten en buyuk korkum bu sanirim. Boşaninca sanki butun pis abazanlar pesimde gezinecek rahatsiz edilecegim korkusu tasiyorum.
Eğer evliliğin çok kötü değilse şakın boşanma, 5 yıldır bunu yaşamış biri olarak sana en büyük tavsiyem bu.

Kiz evlat sahibisiniz yani 3 ay tanidiginiz bi adama ne zaman evlenicez diyip o adamla kizinizi ayni eve nasil sokarsiniz?
Mevkisi muhim degil, adam sapik mi nedir bilmiyorsunuz bile.
Evet cocukla ayrilmak zordur eminim oyuzden iliskilerinize evlilik odakli baslamayin, tadini cikarin karsinizdakini taniyin.
Adamlar sizi ikna etsin evlenelim diye, siz evlilik meraklisi gorunmeyin.
Belki boylesi kiziniz ve sizin icin daha hayirli.

Sizin o saydıklarınız emin olun bekarların başına da geliyor. Boşanmış ve çocuklu olmanızla alakası yok. Kimseye muhtaç değilsiniz nasılsa, yaşınız da çok genç. Evlenme konusunu bu kadar kafanıza takmasanız keşke. Doğru adam nasılsa bir gün kapınızı çalacak..

Evlenmeden yatmak yok diyen prensip sahibi bir kadın nasıl oluyor da evlenmeden adama ev ve eşya aldirmis ben de onu anlayamadim

Son hikayede adamın evli olduğunu öğrendikten sonra adam boşanıcam diye ikna çalışmalarına başlamış ancak, boşanmamış belli ki.
Yapmayın etmeyin.
Evlenmeyiverin. Bu saydıklarınız 3 ilişki ciddi boyuta ulaşmış. Arada daha görüştükleriniz de olmuştur gibi hissettim.
Çocuğunuza olan sevginizi bölüşmeyin, herşeyi çocuğunuzla yaşayın, gezin eğlenin onu üzmeyin.

Sizin bile dul diye tabirlediginiz duruma insanlar niye kötü bakmasın ?

Boşanmış olmak demek yerine dul gibi etiketlenmiş olguyu yazmanız sizin bile aslında öyle dusundugunuzu gösteriyor

Boşanmak eşinin ölmesi gibi durumlar ayıp değil günah değil ... İnsanların lafına bakmamak gerek. Ayrıca üst üste benzer şeyler olunca sizde de hata var yoğurdu üfleyerek yemelisiniz

Hakkınızda hayırlısı olsun

Bu yasta 18lik liseyi yeni bitirmis kizlar gibi evlilik ha evlilik diye diretirseniz iste boyle olur.

evli bir adamla bir yıl birlikte oldunuz ve hiç bişey anlaamdınız doğrumu ?? ve boşansada evlenecektiniz bence siz başınıza gelecekleri bilerek başlamışsınız ilişkilerinize

En son yazdığınızda adam evli öğreniyorsunuz ve görüşmeye devam Ediyorsunuz belki sevdiğiniz için devam ettiniz bilemem ama mantıklı değil siz de o zaman onun yuvasını yıkacaktınız. Evliilik takıntınız var ve bu sebeple bence psikolog yardımı almalısınız. Asıl olan sevmek sevilmektir. Karşınıza düzgün ve sizin kıymetinizi anlayanlar muhakkak çıkacak ama önce şu takıntıdan lütfen kurtulun. İlişkilerinizi kontrol etmeden gözlemleyerek akışına bırakın.

Evi bana almadı kendi üstüne aldı dayadık döşedik, babama söyleyip beni isteyecek hemen nikah yapıp oturacaktık plan öyleydi,

evlenmek zorunda mısınız
ayrıca niye aranızda bişey olmayan adam size ev alıp dayayıp döşüyo
ve siz niye aranızda bişi olmadan böyle şeyleri kabul ediyosunuz?

Evet evlilik takıntım gerçekten varmış ama İnan'ın namuslu hayat yaşamak istediğim için, ailem çevrem işyerim evlilikdışı ilişkiyi kaldıracak yapıda değil, komşularım var dolu, sanırım hiç mutlu olamadım ya hep bana sahip çıkacak,destek olacak ,güvenecek bir insan aradım,çok yalnız kaldım ama vazgeçtim merak etmeyin

dul eşi ölene denir
eşinden ayrılana değil

benzer şeyleri ben de yaşadım
eski eşimden ayrıldıktan sonra 4 yıl hayatıma sacmasapan insanlar girdi,bir iki bulusmanın ötesine gitmedi görüşmelerim.
bir kere 3 ay biri ile görüştüm o da evli imiş.

tam ümidimi kestiğim anda eşimle tanıştım ,allah iyiki de onu benim karsıma cıkarmıs
umarım sizin de karsınıza sizin gbi iyi bir insan cıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…