- 12 Temmuz 2015
- 612
- 785
- 103
- Konu Sahibi Cerkezkizi35
-
Yok bıraktım zaten artık evlilik düşünmüyorum ,bu hayat zormuş onu anladım ,artık sadece kızım ve ailembence bir süre kendinizi dinleyin
çok yıpranmışsınız ve umudunuzu yitirmişsiniz ailenizle kızınızla birebir vakit geçirin yapabiliyorsanız bir tatile çıkan
ve Allahtan size ve kızınıza hayırlı olacak birini isteyin
Karısına rezil etme kısmını bilememHe ona bende takıldım sen beklemek yerine adamı karısına rezil etmeliydin
Evet kadınsan artık saf iyi kalpli olmak yaramıyor onu anladım sadece gerçekten çokkk üzüldüm ve paylaşmak istedimÖnüne kötü insanlar çıktı diye kalbini karartma ..dünyada 3,5 milyar erkek var 5i böyleydi diye hepsi böyle olacak değil...demek ki bir yerlerde hata yapıyorsun,yasadiklarin sana ders olsun ...artık kimliğini gormeden kişiyi soruşturmadan hayatına alma,tanima şans verme
Sanmıyorum artık tek yaşamak daha iyi sanırım, kader denilen şey pek değişmiyorkarşınıza çıkan adamlar insan değilmiş
inşallah sizi mutlu edecek biri gelir yanınıza
Evet sanırım ben çok evlenmek istedim, birşeyi çok isteyince değeri kalmıyor karşındaki için ama beni mazur gör İnan hiç mutlu evlilik görmedim ,çok özendim yıllarca çok seveceğim eşim olsun diye ama artık çokiyi dersimi aldım hayattanKusura bakmayin bir kismini okudum devam edwmedim
Bu ulkede sizin tabirinizle "dul" olmak zor degil
Ben de bosandim hic basima boyle seyler gelmedi , tam tersi ciddi iliski isteyen adamlari ben reddettim esime rastlayana kadar
Dogru adam secemiyorsunuz bence , hep mi bir insanin karsisina boyleleri cikar ?
Biraz kafanizdan evlilik fikrini atip hayatinizi yasayin elbet dogru adam gelecektir siz aramayi biraktiginizda
Yok yanlış anlaşıldı sanırım; ben o evde hiç onunla oturmadım sözde nikah olunca oturacaktık , ben kendi evimdeydim her zaman , ayrılıncada o evide eşyalarıda Ona kaldı zatenTekrardan böyle şeyler düşünmeyin bence de.Adamın evli oldugunu bile bile o yaptığı masrafların üstüne 1 yıl durarak bütün ah ları almışsınız gibi. Çevre ve düşünce yapınızı değiştirerek güzelliğinize güzellik mutluluğunuza mutluluk katarsınız.
ve sonra beni ikna etti boşanıyorum diye herşey süperdi ama baktım 2-3 ay sonra hepsi yalan
Bunlari dusunmeyin bir konunun ne kadar ustune giderseniz o kadar uzaklasir sizdenEvet sanırım ben çok evlenmek istedim, birşeyi çok isteyince değeri kalmıyor karşındaki için ama beni mazur gör İnan hiç mutlu evlilik görmedim ,çok özendim yıllarca çok seveceğim eşim olsun diye ama artık çokiyi dersimi aldım hayattan
Çocuğunuz da kızmış zaten onun için evleneceğiniz kişiyi çok iyi güvenilir birisi olarak seçmelisiniz evlenmek için de o kadar çabalarsanız ilk evliliğinizde ki gibi mutsuz olabilirsiniz tekrar. Ayrıca çocuklu olup ikinci evliliğini yapıp çok mutlu huzurlu olan çok kişi var etrafımda daha gençsiniz herşeyi zamana bırakın bence biraz da rahat olun birini bulmak için çaba sarfetmeyin işinize çocuğunuzun geleceğini düşünmeye öncelik verin benceMerhaba arkadaşlar , ben 38 yaşındayım, 5 yıl önce 10 yıllık evliliğimi bitirerek ve 3-5 ay çok uğraştıktan sonra alkolik eşimden ayrıldım (tabi maddi açıdan ev, araba, eşya, altın, hatta çeyizlerim ne varsa ona bırakarak-yeter ki kurtulayım diye) ve o zaman 5 yaşında olan kızımla tek kaldım, güzel bir mesleğim var , Allah'a şükür çokiyi bir kazancım var para derdim Yok ve kendimce çokgüzel bir kadın olduğuma inanıyorum , göçmeniz sarışın yeşilgözlü uzun ince tip genetiğimizden geliyor , ağır başlı yapımda var her zaman sülalemin ailemin gözbebeğiydim, ama boşandıktan sonra şu 5 yılıma bakıyorum da ... hep dua ettim Allahım benim karşıma normal bir adam çıksın sadece iyi kalbi olsun yeter hemen evleneceğim , dedim çünkü evliliğimde birgün mutlu olmadım dayak yemediğim Gün kalmadı İnanın öyle psikopat bir adam çıktı benim evlendiğim adam, ve ayrıldığımdan beri 3 kişi ile görüştüm şu 5 yıldır ve son olarak geçen hafta itibarıyla artık evlilik mutluluk hayallerimin sayfasını kapattım kızlar ... Türkiye de dul kadının yaşamaya hakkı yok bunu gördüm, istediğin kadar güzel ol iyi ol paran olsun çokiyi ailen olsun.... ama çocuklu ve dulsan herkes seni sadece yatmalık olarak görüyor , yatmazsan zaten bir süre sonra ilişki bitiyor , yatmasanda başka konu açılmıyor , ayrılınca önce benden bir yaş büyük bekar bir subayla görüştüm , sözde bana çok aşık oldu 3-4 ay çıktık herşey süperdi, sonra konu devamlı cinselliğe gelmeye başladı, yok senin ihtiyacın vardır...laflarına kadar iş uzanınca artık dayanamadım ne zaman evleneceğiz? Dedim , şok oldu ne evlenmesi ben seninle evlenirmiyim annem babam ne der ... vs... benim zamanım aylarca ağlamakla geçti tabi, bana onlarca mesaj attı ama bir daha muhatap olmadım ama ne üzüldüm anlatamam o zamanlar, ondan sonra bir işadamı çıktı gene 40 yaşlarında bekar, en iyi arkadaşımın patronu , arkadaşıma söylemiş beni çok beğendiğini , görüşmek istemedim ama arkadaşım beni ikna etti bak çok ciddi adam çok seviyeli vs... Onunlada 2-3 ay bir görüşmemiz oldu ve sonuç aynı... nasıl ne zaman yatacaz konusuna geldi, evlenmeden böyle birşey yapmam, dedim, evlenme teklif etti bana ailene söyle kabukederlerse hafta ya geleyim annemlerle, dedi , ay bir sevindim hemde en iyi arkadaşımın patronu dedim,yakışıklı işi çokiyi çok kibar içkisi Yok sigarası Yok , hemen gittim anneme anlattım O da çok sevindi babama anlattık , ve öbürgün başladım beklemeye beni ne zaman arayacak diye ... O adam beni bir daha haftalarca aramadı ... arkadaşıma anlattım O da biriki hafta sonra sormuş patronuna, niçin aramıyorsunuz evlenme teklif etmişsin demiş, ya ben onu laf olsun diye söyledim, demiş gülmüş , O da sonradan beni kaç kere aradı ama açmadım tabi ki bir dahada muhatap olmadım, ve son olarakda 1 yıl görüştüğüm insan oldu annemle teyzemle herkesle tanıştı , evlenmeye karar verdik , kızıma 'baba' dedirtti , bize ev aldı şehrin en güzel yerinde en güzel eşyalarla dayadı döşedi , 1-2 ay sonra babana söyle tamam , dedi , annem gitti babama anlattı evlenmek istiyor diye, babam çevresi çok geniş , öbürgün bir araştırıyor adam evli çıktıııı hepimiz şok... babamı çok üzdüm kalp krizi geçirdi o zaman çok üzüldü adam önce benim kadersizliğime... ve sonra beni ikna etti boşanıyorum diye herşey süperdi ama baktım 2-3 ay sonra hepsi yalan ... boşanma falan Yok ayrıldım hemen, bu sefer başıma bela oldu bana o kadar ev aldırdın imam nikahı yapacaz benimle oturacaksın diye... ve sonuç olarak tam anlamıyla kurtulmam belki 1 yıl sürdü, ve şu andan itibaren İnan'ın kızlar kimse bana dul çocuklu bir kadının tekrar evlenip mutlu olduğunu anlatmasın inanmam mmm Bir daha Erkek yok bitti kızlar
O patrondan sonraki sevgilisi sanıyorumArkadasiniz patronun medeni durumunu bilmiyor muymus? Günümüzde masallah yukselen burcuna kadar biliniyor da?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?