Dul olmak niye bu kadar ağır !

Evleneceksiniz diye bir kaide yok düzgün bir insan çıkarsa evlenirsiniz çıkmazsa evlenmezsiniz. Zorlukla ne ilgisi var anlamadım yani dul olmasanız bu karaktersiz insanlar sizle evlenmek istese ilk evliliğinizden ne farkı olcak

Yok bıraktım zaten artık evlilik düşünmüyorum ,bu hayat zormuş onu anladım ,artık sadece kızım ve ailem

He ona bende takıldım sen beklemek yerine adamı karısına rezil etmeliydin
Karısına rezil etme kısmını bilemem
Ama vicdanen "ne münasebet yuva yıkan olamam "demez mi insan[/QUOTE]
Bekarım diyip ev açmış çocuğuna baba dedirtmis travmalar travmalar bunu hak etmiş

Önüne kötü insanlar çıktı diye kalbini karartma ..dünyada 3,5 milyar erkek var 5i böyleydi diye hepsi böyle olacak değil...demek ki bir yerlerde hata yapıyorsun,yasadiklarin sana ders olsun ...artık kimliğini gormeden kişiyi soruşturmadan hayatına alma,tanima şans verme

Evet kadınsan artık saf iyi kalpli olmak yaramıyor onu anladım sadece gerçekten çokkk üzüldüm ve paylaşmak istedim

Kusura bakmayin bir kismini okudum devam edwmedim
Bu ulkede sizin tabirinizle "dul" olmak zor degil
Ben de bosandim hic basima boyle seyler gelmedi , tam tersi ciddi iliski isteyen adamlari ben reddettim esime rastlayana kadar
Dogru adam secemiyorsunuz bence , hep mi bir insanin karsisina boyleleri cikar ?
Biraz kafanizdan evlilik fikrini atip hayatinizi yasayin elbet dogru adam gelecektir siz aramayi biraktiginizda

Evet sanırım ben çok evlenmek istedim, birşeyi çok isteyince değeri kalmıyor karşındaki için ama beni mazur gör İnan hiç mutlu evlilik görmedim ,çok özendim yıllarca çok seveceğim eşim olsun diye ama artık çokiyi dersimi aldım hayattan

Tekrardan böyle şeyler düşünmeyin bence de.Adamın evli oldugunu bile bile o yaptığı masrafların üstüne 1 yıl durarak bütün ah ları almışsınız gibi. Çevre ve düşünce yapınızı değiştirerek güzelliğinize güzellik mutluluğunuza mutluluk katarsınız.

Yok yanlış anlaşıldı sanırım; ben o evde hiç onunla oturmadım sözde nikah olunca oturacaktık , ben kendi evimdeydim her zaman , ayrılıncada o evide eşyalarıda Ona kaldı zaten

Konu sahibinin ev döşeyip kızıyla iyi geçinen adam tarafından kandırıldığını düşünüyorum. Çevremde böylelerine denk geliyorum birkaç yıldır ayrı yaşıyoruz yakında resmi olarakta bitecek evliliğimiz. peki ama bu zamana kadar niye anlatmadın? işte öyle oldu böyle oldu suyu bulandırmayayım dedim falan filan. İşte bu adama o ilk evli olduğunu duyduğunuz anda yol vermeliydiniz. Neyse beşer şaşar sizde şaşırdınız şok oldunuz inanmak istediniz her yurdum kadını gibi. Geçmiş olsun Allah iyilerle karşılaştırsın. Gelelim durumunuza iyi kazanıyorsunuz iyi de kazanan bir eş olsa fena olmaz diyorsunuz ancak dul çocuklu kadınların bu ülkede iyi ve paralıya denk gelmesi oldukça zor bir durum. çocuksuz dul, bekar, iyi kazanan ve güzel kadınlar için bile oldukça zorken... Hele çocuklu dul bir kadın için bekar bir erkek daha da zor. Önyargıların duyguları solladığı bir ülkede yaşıyoruz. maalesef gerçekler acı ve acıtıyor. İyi erkeklerin çoğu evli ve çocuklu. Küçük bir kısmı karısı ölmüş ya da boşanmış kesim var o da oldukça az. Yani siz samanlıkta iğne arıyorsunuz ancak bu bulamayacağım demek değil. Umarım bulursunuz. Mutlu olmak her insanın hakkı ve inanıyorum ki dışarıda bir yerde duruyor. ama 2. evlilikler 1. lerden daha kolay olmayabiliyor. Evlilikte yaşanan travmalar, güvensizlik, evladının etkileri (iyi bir cici baba seçme kaygısı, cici kardeş ve riskleri, biyolojik babanın dolaylı ya da doğrudan etkileri), aile yapıları, karakter uyuşması, ekonomik standartlar, duygusal tatminiyet, cinsel çekim vb çoğaltılabilir gibi yaşanmışlıklar süreci etkiliyor. Umarım hayırlısıyla hayal ettiniz hayatı güzel evladınızla yaşarsınız ve ailenizde mutluluğunuzla mutlu olur.

Bunlari dusunmeyin bir konunun ne kadar ustune giderseniz o kadar uzaklasir sizden
Birakin o size gelsin , uzmeyin kendinizi
Kizinizla mutlu mesut yasamaya odaklanin
Kafanizdan atin evlilik fikrini bi sure , o zaman cikar karsiniza biri emin olun

Bana en ilginc gelense " daha adi bile konmamis iliskinde elalemin adaminin sana ev almasi "
Ben erkek arkadasimla zamaninda yemege ciktigim zaman bile bende hesap odemek istiyordum ki hak gecmesin diye. Uzerime ev yapmak istese kesinlikle reddederdim ! Dunya hali gun gelip o evi basima yikabilir

Ayrica sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yermis derler sizde tam tersi olmus. Kiz cocuguna sahipsiniz ne oldugu belirsiz adamlarla evlilik dusunup nasil kizinizla ayni evde yasamasini hayal ettiniz ?

Dul olmak lafı ne kadar çirkin. Evlenmiş boşanmış olmak gayet doğal. Her karşınıza çıkan insandan tanimadan evlilik teklifi bekliyorsunuz. Sevgili olmadan önce bir tanıyın öncelikle ardından eminseniz adım atın. Hayatta hersey koca degil. Yaşamış görmüşsünüz zaten. Mutluysaniz hayatin tadını çıkarın neden bu evlenme isteği

Çocuğunuz da kızmış zaten onun için evleneceğiniz kişiyi çok iyi güvenilir birisi olarak seçmelisiniz evlenmek için de o kadar çabalarsanız ilk evliliğinizde ki gibi mutsuz olabilirsiniz tekrar. Ayrıca çocuklu olup ikinci evliliğini yapıp çok mutlu huzurlu olan çok kişi var etrafımda daha gençsiniz herşeyi zamana bırakın bence biraz da rahat olun birini bulmak için çaba sarfetmeyin işinize çocuğunuzun geleceğini düşünmeye öncelik verin bence

Canım ne kadar ağır başlısın aklı başındasın sen bu şekilde davrandıktan sonra kimse sana zarar veremez. Değerini bilen birisi çıkar inşallah. Aslında dul kadınlara değil bekar genç kızlara bile böyle erkekler malesef hemen cinsellik bekliyolar. Allah yardımcın olsun akışına bırak kızınla mutlu olmaya bak birisi çıkar elbet

Arkadasiniz patronun medeni durumunu bilmiyor muymus? Günümüzde masallah yukselen burcuna kadar biliniyor da?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…