- 26 Temmuz 2017
- 2.620
- 5.789
- 88
- 37
- Konu Sahibi Kazuletbagyan
-
3 tane koca adam sizi güya barıştırmak için sorgu masasına almış ve siz de buna göz yunmuşsunuz. Gerçekten akıl alır gibi değil.İyi pazarlar
Dün eşimin arkadaşı beni konuşmak için Cafe’ye davet etti, gittiğimde eşimde oradaydı.
Ve eşimin işten bir abisi daha.
Bende her ikisini de tanımadığım için madem konuşmak istiyorsunuz konuşmaya eşim başlasın sizi ne kadarına müdahil etmek istiyorsa siz o kadarını bilin dedim.
Konuşmanın aralarında arkadaşları sürekli “senin planın ne, ne yapacaksın kadın başına, birbirinizden daha iyisini mi bulacaksınız” falan dedi. İstanbul’da kadın olarak yaşamak zor diyip durdurlar.
Neyse bizde karşılaşmışken sorunlarımızdan bahsettik.
Eşim şöyle bir cümle kurdu; “ karım benim çalıştığım yeri bile bilmiyor daha” eşim gümrük de olduğu için rotasyon şeklinde çalışıyor ki zaten illa rotasyonu nu bilmek gerekmiyor. Arkadaşları da bunun çok saçma bir düşünce olduğunu söyledi kendisine.
Bende buna karşılık “ ben psikoloğa gidiyorum ama sen ne psikoloğumun adını, nede benim bir borderline kişilik bozukluğunun belirtilerini gösterdiğimi biliyorsun,bu daha kötü değil mi?” . Arkadaşları burda da bana hak verdi. Bana neden destek olmadığını falan sordular eveleyip geveledi.
Sonra da abisine dönüp “beni işimle ilgili tehtid ediyor insan eşine bunu yapar mı?” Abisi de bana dönüp çok ayıp falan dedi. Bende ben bu konu için özür dilemiştim. Utandığımı da söyledim ve tekrar etmedim dedim. Ve gerçekten o ortamda da utandım.
Eşime “sen kendi çocuğunun başkasından olduğunu düşünüp aldıracak kadar kötüsün” diyip ağlayarak kalktım masadan. Eşimin yüzündeki utancı da o an gördüm. Ve daha onu söyler söylemez pişman oldum. Keşke söylemeseydim diye kendime çok kızdım ve sonrasında mesaj atıp arkadaşları önünde utandırdığım için özür diledim.
Bir kez daha boşanmanın bizim için ne kadar doğru olduğunu gördüm.
Annem de sen İstanbul da kadın başına napacaksın yıkma yuvanı diye mesaj çekip duruyor.
Zaten korkuyorum bu cümleler beni nasıl baltalıyor anlatamam.
Eşim evden ayrılmadan önce çantamı karıştırmış ve benim yırtıp küçük toplara çevirdiğim not kağıtlarını bulmuş. Can sıkıntısından sürdü kursunda otururken masadan alıp yaptığım şeylerdi. İçinde ne yazıyordu niye o hale getirdin falan diye sormaya başladı.
Sonra da “direksiyon hocan çok gençmiş ama bana söylemedin öncekinin yaşlı olduğunu söylemiştin ama. Bunu söylemedin Çünkü makyaj yapmana,elbise giymene kızarım diye dimi falan dedi”. Bende sen hastasın diyip çektim gittim.
Kafamı duvaralara vurmak istiyorum. Izdırap içindeyim resmen.
Şu mesajindan sonra cevabim net ayrıl adi herifYaralarımız çok fazla. Ben eşimle tanıştığımda bakire değildim. Eşime bunu anlattım. Zaten birkaç ay sonra hamile kaldım. Benden değil,sahip çıkmam diyip aldırdı. İstanbul’da yalnızdım eşimden başka arkadaşım dahi yoktu. 2 hafta kadar ayrı kaldık ben bu sürede bir polis ile mesajlaştım o mesajları gördü bir şekilde beni herkesin içinde tokatlayıp metro da “sen kız bile değilsin,seni benden başka kim ciddiye alır,basitsin” diye yerin dibine kadar soktu. Ayrıldık sonra tekrar barıştık. Ben hep ona sığındım. Aldattığını gördüm gözlerimle mesajlarda, mesai arkadaşımla yine affettim. Bana hiç güvenmedi ben yine de ona sığınıp durdum. Bana hep destek oldu ama aramızda ki uyuşmazlık bizi hep tartışmalı, çirkin ve sarsıcı bir ilişki ile başbaşa bıraktı. Evlendik şimdi de bu durumdayız. Ben ne yapayım? Daha ne kadar dayanabiliriz ikimizde buna
Sizin evliliğiniz en başından yanlışlarla dolu. Madem evlenecekti bebeğin günahına neden girdiniz. Güvensizlik aldatma, hakaret, olmaması gereken her şey var. Dört sene çok bile sürmüş.Yaralarımız çok fazla. Ben eşimle tanıştığımda bakire değildim. Eşime bunu anlattım. Zaten birkaç ay sonra hamile kaldım. Benden değil,sahip çıkmam diyip aldırdı. İstanbul’da yalnızdım eşimden başka arkadaşım dahi yoktu. 2 hafta kadar ayrı kaldık ben bu sürede bir polis ile mesajlaştım o mesajları gördü bir şekilde beni herkesin içinde tokatlayıp metro da “sen kız bile değilsin,seni benden başka kim ciddiye alır,basitsin” diye yerin dibine kadar soktu. Ayrıldık sonra tekrar barıştık. Ben hep ona sığındım. Aldattığını gördüm gözlerimle mesajlarda, mesai arkadaşımla yine affettim. Bana hiç güvenmedi ben yine de ona sığınıp durdum. Bana hep destek oldu ama aramızda ki uyuşmazlık bizi hep tartışmalı, çirkin ve sarsıcı bir ilişki ile başbaşa bıraktı. Evlendik şimdi de bu durumdayız. Ben ne yapayım? Daha ne kadar dayanabiliriz ikimizde buna
Sen bile bile lades demişsin canım ya neyse olan olmuş artık bu karaktersiz ş....siz le 1 dk bile uğraşma kendi pisliğinde boğulsun. Lütfen hayatına böyle bir insan daha girmesin çok gençsin mesleğin var düzenini kur hayatını yaşa.Yaralarımız çok fazla. Ben eşimle tanıştığımda bakire değildim. Eşime bunu anlattım. Zaten birkaç ay sonra hamile kaldım. Benden değil,sahip çıkmam diyip aldırdı. İstanbul’da yalnızdım eşimden başka arkadaşım dahi yoktu. 2 hafta kadar ayrı kaldık ben bu sürede bir polis ile mesajlaştım o mesajları gördü bir şekilde beni herkesin içinde tokatlayıp metro da “sen kız bile değilsin,seni benden başka kim ciddiye alır,basitsin” diye yerin dibine kadar soktu. Ayrıldık sonra tekrar barıştık. Ben hep ona sığındım. Aldattığını gördüm gözlerimle mesajlarda, mesai arkadaşımla yine affettim. Bana hiç güvenmedi ben yine de ona sığınıp durdum. Bana hep destek oldu ama aramızda ki uyuşmazlık bizi hep tartışmalı, çirkin ve sarsıcı bir ilişki ile başbaşa bıraktı. Evlendik şimdi de bu durumdayız. Ben ne yapayım? Daha ne kadar dayanabiliriz ikimizde buna
Ben de deli oluyorum bu zihniyete. Kocaman harflerle yazmak istiyorum: Kocası ölen kadına DUL denir, boşanana değil!Dul kadin ne demek ya 70lerde miyiz? Bekar kadin diyoruz biz ona
Ayrica esi ile konusmaya uzlasmaya gelirken yaninda isyerinden elin heriflerini getiren kocadan bir nane olmaz. Zihniyet daha ordan belli.
Bunlara rağmen evlendiyseniz, şu an hatanızı telafi etme fırsatı. Düşünecek birşeyiniz kalmamış.Yaralarımız çok fazla. Ben eşimle tanıştığımda bakire değildim. Eşime bunu anlattım. Zaten birkaç ay sonra hamile kaldım. Benden değil,sahip çıkmam diyip aldırdı. İstanbul’da yalnızdım eşimden başka arkadaşım dahi yoktu. 2 hafta kadar ayrı kaldık ben bu sürede bir polis ile mesajlaştım o mesajları gördü bir şekilde beni herkesin içinde tokatlayıp metro da “sen kız bile değilsin,seni benden başka kim ciddiye alır,basitsin” diye yerin dibine kadar soktu. Ayrıldık sonra tekrar barıştık. Ben hep ona sığındım. Aldattığını gördüm gözlerimle mesajlarda, mesai arkadaşımla yine affettim. Bana hiç güvenmedi ben yine de ona sığınıp durdum. Bana hep destek oldu ama aramızda ki uyuşmazlık bizi hep tartışmalı, çirkin ve sarsıcı bir ilişki ile başbaşa bıraktı. Evlendik şimdi de bu durumdayız. Ben ne yapayım? Daha ne kadar dayanabiliriz ikimizde buna
Boşan yaşarsın istanbulda.bir maaşın olacak.eğer tayinini isteyebiliyorsan sana büyükçekmeceyi tavsiye ederim.hem nezihtir hem ucuzdur.çok rahat yaşarsın Hemşire maaşıylaYaralarımız çok fazla. Ben eşimle tanıştığımda bakire değildim. Eşime bunu anlattım. Zaten birkaç ay sonra hamile kaldım. Benden değil,sahip çıkmam diyip aldırdı. İstanbul’da yalnızdım eşimden başka arkadaşım dahi yoktu. 2 hafta kadar ayrı kaldık ben bu sürede bir polis ile mesajlaştım o mesajları gördü bir şekilde beni herkesin içinde tokatlayıp metro da “sen kız bile değilsin,seni benden başka kim ciddiye alır,basitsin” diye yerin dibine kadar soktu. Ayrıldık sonra tekrar barıştık. Ben hep ona sığındım. Aldattığını gördüm gözlerimle mesajlarda, mesai arkadaşımla yine affettim. Bana hiç güvenmedi ben yine de ona sığınıp durdum. Bana hep destek oldu ama aramızda ki uyuşmazlık bizi hep tartışmalı, çirkin ve sarsıcı bir ilişki ile başbaşa bıraktı. Evlendik şimdi de bu durumdayız. Ben ne yapayım? Daha ne kadar dayanabiliriz ikimizde buna
Al benden de o kadar. Ayol getiren saf da gelen de hepten safmis,belki benim cinsel sorunlarim var be adam gelip dinleyecek misin? Allahim akil fikir ver yarabbimBen de deli oluyorum bu zihniyete. Kocaman harflerle yazmak istiyorum: Kocası ölen kadına DUL denir, boşanana değil!
Eşek kadar adamın yanında velisi ile gelip mahremini ortaya dökmesi konusunda da +97535678895 diyorum. Bi cacık olmaz bence de
Bu yasadiklarinizdan sonra evlenerek evereste çıkmışsınız, tebrik ederimYaralarımız çok fazla. Ben eşimle tanıştığımda bakire değildim. Eşime bunu anlattım. Zaten birkaç ay sonra hamile kaldım. Benden değil,sahip çıkmam diyip aldırdı. İstanbul’da yalnızdım eşimden başka arkadaşım dahi yoktu. 2 hafta kadar ayrı kaldık ben bu sürede bir polis ile mesajlaştım o mesajları gördü bir şekilde beni herkesin içinde tokatlayıp metro da “sen kız bile değilsin,seni benden başka kim ciddiye alır,basitsin” diye yerin dibine kadar soktu. Ayrıldık sonra tekrar barıştık. Ben hep ona sığındım. Aldattığını gördüm gözlerimle mesajlarda, mesai arkadaşımla yine affettim. Bana hiç güvenmedi ben yine de ona sığınıp durdum. Bana hep destek oldu ama aramızda ki uyuşmazlık bizi hep tartışmalı, çirkin ve sarsıcı bir ilişki ile başbaşa bıraktı. Evlendik şimdi de bu durumdayız. Ben ne yapayım? Daha ne kadar dayanabiliriz ikimizde buna
Sorsan arabuluculuk için geldik der Allah'ın dangozlari. Tövbe yaa, ban yiyecem diye susuyorum. Çok sinirleniyorum böyle hadsiz insanlaraAl benden de o kadar. Ayol getiren saf da gelen de hepten safmis,belki benim cinsel sorunlarim var be adam gelip dinleyecek misin? Allahim akil fikir ver yarabbim
Anasini babasini getirene bile kiziyordum ,millet dengesizligi Allahuekber daglarina cikarmis artik.Sorsan arabuluculuk için geldik der Allah'ın dangozlari. Tövbe yaa, ban yiyecem diye susuyorum. Çok sinirleniyorum böyle hadsiz insanlara
Ben zaten bakire olmadığımı söylemiştim yani kendisi öğrenmediBen olsam daha en başından evli değilken hamile kalıp da sahip çıkmayan aldırmamı isteyen biriyle zaten evlenmezdim mümkün değil.Size bunu yaşatan bir adam nasıl sevebilir?siz birlikte olduğunuzda bakire değil miydinz farkına varmadı mı bunun ki.çocuğun başkadından olmasıyla suçladı.19 yaşındaymışsınız çok yanlışlar yapmışsınız artık dava açıldıktan sonra birilerinin aracı olmasına size hak verip vermemelerine gerek yok
İyi de sizin şüphe duymamanız değil karşınızdakine ne hissettirdiğiniz önemli.. ayrıca durduk yere suçlamak da ayrı bir sıkıntı.. Bir insana kırk kere beni aldatıyomusun derseniz 41. De aldatır ruhunuz duymaz çünkü sürekli saldırıya maruz kaldığı için savunmayı öğrenir.. yanlış taktik...Sürekli duyulan şüphe demeden mesajı bir daha okusaniz mı?
Çok doğru bir tespit. O yüzden ben onu hiç yaptığı halde suçlamadım oda hep kendini ele verdi ama ben yapsam onun ruhu duymazİyi de sizin şüphe duymamanız değil karşınızdakine ne hissettirdiğiniz önemli.. ayrıca durduk yere suçlamak da ayrı bir sıkıntı.. Bir insana kırk kere beni aldatıyomusun derseniz 41. De aldatır ruhunuz duymaz çünkü sürekli saldırıya maruz kaldığı için savunmayı öğrenir.. yanlış taktik...
O zaman evli değildik sahip çıkmam dedi bende mecburen aldırdım. İlişkimiz bugüne kadar geldi ama bana o çocuğun vicdan azabı olmasa seninle evlenmez seni çekmezdim, benden değildi zaten kesin diyip durdu
Evet bana karşı nankörsün,vefalı değilsin sana o kadar iyilik ettim. Benim sayemde gördün ne gördüysen yoksa nerden görecektin benim desteğim olmasa aç kalırdın vs... oluru olmadığını n farkında olmadığım için kararlıyım ama insanlar baltalıyor cesaretimi zaten çok zor topladım bu cesareti.Eşler arası sorunlara temkinli yaklaşırım ama bu sözleri söyleyen bir adamla bir dakika evli kalmam, kendisini size verilmiş bir lütuf sanıyor, direksiyon hocasına varana kadar didikleyip her an iftira atmaya meyilli bir adamla ömür geçmez, valla anneniz dahil kimse kusura bakmasın İstanbul'da bekar bir kadında gayet rahat yaşar, İstanbul nüfusu evlilerden oluşmuyor, bir sürü eşinden ayrılmış bekar insan mevcut, siz de çok güzel yaşarsınız İstanbul'da.
Bu evliliğin oluru yok, böyle bir adamla uzlaşmaya çalışmanın manası yok çünkü.
Evet bana karşı nankörsün,vefalı değilsin sana o kadar iyilik ettim. Benim sayemde gördün ne gördüysen yoksa nerden görecektin benim desteğim olmasa aç kalırdın vs... oluru olmadığını n farkında olmadığım için kararlıyım ama insanlar baltalıyor cesaretimi zaten çok zor topladım bu cesareti.
Evet bende çok kırıcı oldum sen adam mısın dedim hakaret ettim ve bütün saygısızlıklarım için üzgünüm. Daha fazla bunları ona da kendime de yaşatmak istemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?