- 20 Mart 2015
- 300
- 358
- 53
- 29
- Konu Sahibi Kazuletbagyan
-
Benim yaşım 23 ama eşim nerdeyse 30 yaşında. 4 yıl geçti daha kötü olduk. Eşim sinirlenince aynaya,direksiyona,duvara yumruk atan bir adama döndü. Hiç böyle değildi. Ben böyleydim aksine. Hadi barışalım birde üstüne çocuk yapalım ya değişmesse?Ya inatla söylenmiş sözler bunlar.seviyorsanız eşinizi düzelmeyecek şeyler değil.eşinin karakterini bilmiyorum ama düzelir zamanla yaşlar oturdukça.istanbulda geçinmeniz zor bınu da belirteyim,mesleğiniz ne nilmiyorum ama burada eviniz yoksa tek başınıza kira ödeyip geçinmeniz için yüksek maaş gerekir.
İmkansız değil elbette ama yani bi yuva kurulmuş çok büyük şeyler göremesim anlattıklarınızda. O gelenlerde baarıştıralım diye düşünmüşler bence ama siz inatlaşmışsınız
Anladım canım. Boşver o zaman bir daha muhatap olma sizi mecbur bağlayan bir çocukta olmadığı için ebediyen silip atmanız daha kolay olacak. Size bol şans diliyorum herşey gönlünüzce olsun.Çocuğum yok. Kürtaj oldum.
Daha neler.Ya anlattıklarınız basit şeyler her evliliğin başında didişmeler olur siz dile getirmişsiniz çok karşılıklı be yıpranmış.yaşlar küçük sanırım ileride güler geçersiniz.kıskançlığı abartmış eşiniz.başka şeyler yoksa çocukça geldi bana düzeir zamanla
O zaman evli değildik sahip çıkmam dedi bende mecburen aldırdım. İlişkimiz bugüne kadar geldi ama bana o çocuğun vicdan azabı olmasa seninle evlenmez seni çekmezdim, benden değildi zaten kesin diyip durduOyle dedi diyemi aldirdiniz cocugunuzu gercekse bu bosanin hicccc uzatmayin
Yok artık yaa bunun normal olduğunu mu düşünüyorsunuz bir de ? Yapmayan insana da yaptırır sürekli duyulan şüphe..Normal Evliliklerde de olabilecek bir şey bence ben ayda yılda bir kavga arasında suçlarım şüphem olmasa da yenin ettirip emin olmak adına..
Daha çok gençsin ben böyleydim deyip çıkma işin içinden sende ılımlı ol.olgun davran.istanbulda 23 yaşımda tek yaşayacaksan iyi semtlerde yaşamalısın.oralarda kiralardan haberin var mı?boşanacaksan da bi hayale kapılıp boşanma bunu da düşün.istanbulda her yerde tek başına yaşanmaz.Benim yaşım 23 ama eşim nerdeyse 30 yaşında. 4 yıl geçti daha kötü olduk. Eşim sinirlenince aynaya,direksiyona,duvara yumruk atan bir adama döndü. Hiç böyle değildi. Ben böyleydim aksine. Hadi barışalım birde üstüne çocuk yapalım ya değişmesse?
Neresinden tutarsan tut elinde kalıyor. Keşke en başından hiç evlenmeseydiniz ortada aşk sevgi saygı hiç birşey yok adam vicdanını rahatlatmak için evlenmiş ve tüm dedikleri çelişkili hem çocuk benden değil diyor hem de vicdan azabı çektim evlendim diyor.O zaman evli değildik sahip çıkmam dedi bende mecburen aldırdım. İlişkimiz bugüne kadar geldi ama bana o çocuğun vicdan azabı olmasa seninle evlenmez seni çekmezdim, benden değildi zaten kesin diyip durdu
Hemşireyim ve boşanmadan bir ev alacak kadar tazminat kalacakDaha çok gençsin ben böyleydim deyip çıkma işin içinden sende ılımlı ol.olgun davran.istanbulda 23 yaşımda tek yaşayacaksan iyi semtlerde yaşamalısın.oralarda kiralardan haberin var mı?boşanacaksan da bi hayale kapılıp boşanma bunu da düşün.istanbulda her yerde tek başına yaşanmaz.
Çocukça davranmışsınız.boşan ya da boşanma diyemem senin kırılmıilığınla alakalı.yaptıklarını aynen yapacaksan o değişsin diyorsan boşan.o da aynı şekilde.ama biz bir olacağız düzelteceğiz diyorsanız barışın.hemen çocuk yapmayın elbette.
Ama buradakilerin yaparsın gazına gelip gerçeklerensırtını dönme.mesleğin nedir?ne iş yapacaksın istanbulda?
Hiç arkana bakma ozaman.. hemşire maaşın da yeter zaten geçinmek için. Huzur ve güven herşeyden önemli.Hemşireyim ve boşanmadan bir ev alacak kadar tazminat kalacak
Sürekli duyulan şüphe demeden mesajı bir daha okusaniz mı?Yok artık yaa bunun normal olduğunu mu düşünüyorsunuz bir de ? Yapmayan insana da yaptırır sürekli duyulan şüphe..
O zaman yıprandıysan boşan.Hemşireyim ve boşanmadan bir ev alacak kadar tazminat kalacak
Merhaba arkadasım çok geçmiş olsun, sana bu kadar acıyi yaşattıysa boşan derim. Kimse boşanmak için evlenmiyor ama anladığım kadarıyla eşin dik kafalı biseye benziyor. Madem abilerini arkadaşlarini cagirmış" neden cağırmış " biseyleri yoluna koymak icin mi yoksa inadına sen böylesin söylesin ben sunu bunu yaptım diyerek neyi kanitlamaya calışıyor. Istanbul 3 buyuk sehirlerden biri ancak sadece istanbulda gecinmek zorlaşmadı Türkiyenin her yerinde şuanda gecim sıkıntısı var, sen kendini bildikten sonra güzel bir iş bul gir çalış arkadaşım, sanaaa düzeleceğinin teminatını vermiyor kocan onunda psikoloğa ihtiyacı var senin namusuna dil uzatan heriften hayır gelmez böyle erkekleri Allah bildiği gibi yapsın ne diyeyimO zaman evli değildik sahip çıkmam dedi bende mecburen aldırdım. İlişkimiz bugüne kadar geldi ama bana o çocuğun vicdan azabı olmasa seninle evlenmez seni çekmezdim, benden değildi zaten kesin diyip durdu
Çok güzel meslegin var butün hastanelere başvuruda bulun çok zor durumlar ama saglıgın elden gidiyorsa herkes kendi yoluna baksin nereye kadar gider bu durumlarHemşireyim ve boşanmadan bir ev alacak kadar tazminat kalacak
Kesinlikle katılıyorumDul kadin ne demek ya 70lerde miyiz? Bekar kadin diyoruz biz ona
Ayrica esi ile konusmaya uzlasmaya gelirken yaninda isyerinden elin heriflerini getiren kocadan bir nane olmaz. Zihniyet daha ordan belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?