- 20 Mart 2015
- 300
- 358
- 53
- 29
- Konu Sahibi Kazuletbagyan
-
“sen kendi çocuğunun başkasından olduğunu düşünüp aldıracak kadar kötüsün” diyip ağlayarak kalktım
Cidden her evlilikte eşler birbirini ihanetle mi suçluyor?Ya anlattıklarınız basit şeyler her evliliğin başında didişmeler olur siz dile getirmişsiniz çok karşılıklı be yıpranmış.yaşlar küçük sanırım ileride güler geçersiniz.kıskançlığı abartmış eşiniz.başka şeyler yoksa çocukça geldi bana düzeir zamanla
Hayır elbette ama kıskançlığı abartmış eşiniz eğer pişmansa dediğiniz gibi denemeye yekrar değerCidden her evlilikte eşler birbirini ihanetle mi suçluyor?
Vallaya masaya oturduğumuz bana hakim 100 defa sorsa emin misin diye ben Emin’im diyeceğim dedi. İmzayı attın bitti benim için dediHayır elbette ama kıskançlığı abartmış eşiniz eğer pişmansa dediğiniz gibi denemeye yekrar değer
Bence bu doğruysa söyleyerek iyi yapmışsınız.Eşime “sen kendi çocuğunun başkasından olduğunu düşünüp aldıracak kadar kötüsün” diyip ağlayarak kalktım masadan.
İş arıyorum elbet bulurum işsiz kalmam. Ev olayı biraz zaman alacak ama oda yerine otururİstanbul da kadın başına ne işin var mı gören de bütün pislik sadece İstanbul da yaşanıyor zanneder sanki hiç diğer şehirler de birşey olmuyor gibi konuşuyorlar.
İstanbul şu açıdan zor tek başına geçim sıkıntısı. En azından iş bulup kendi evini düzenini kurana kadar bir akraba tanıdık arkadaş vs yanında kalabilirsiniz.
Yeter ki öz güveniniz yerinde ve sağlam duruşunuz olsun. Siz kendinizden emin olduktan sonra önünüzde dağlar olsa asarsiniz.
Hayır aksine ben 4 yıldır düzeltmek için uğraştığımız halde bu hale gelmiş bir ilişkinin boşanma evresinde verilen sözler ile düzeleceğine hiç inanmıyırm.Bir kere boşanma kararlı alındı mı karşı tarafla ve onun ailesi akrabası arkadaşıyla iletişimi bıçak gibi kesmek lazım
Uzadıkça b..u çıkıyor
Siz zaten anlaşamadığınız için boşanmaya karar vermişsiniz. Sonradan konuşmak için orta yol bulmak için bir araya gelince de anlaşamayacaksınız.
Boşanalım dedik ayrıldık davayı da açtık hooop karşı taraf pişman olacak hatasını telafi etmek için çırpınacak ve sonsuza dek mutlu yaşayacağız mı zannediyorsunuz
Bence de zamanla içinize sine sine yapın herseyin hakkınızda hayırlısı olsun. O düşüncede ki bir adamdan kurtularak en iyi şeyi yapmışsınız. Resmen namusunuza dil uzatmış ahlaksız herif çocuğunuzu kesinlikle göstermeyin o karaktersize.İş arıyorum elbet bulurum işsiz kalmam. Ev olayı biraz zaman alacak ama oda yerine oturur
Evet o tehtid olayını ne derse desin beni kül düşürmek için söyledi. Bende o hırsla madem sen bu insanlara beni böyle gösterdin seninde ne olduğunu bilsinler diye söyledim ama yüzü çok bozuldu. Keşke onun yaptığını yapmasaydım.Bence bu doğruysa söyleyerek iyi yapmışsınız.
O iki kişiye ne ki gelmişler eşiniz olacak adam da vıdı vıdı kendini haklı çıkarmak için konuşuyor. İyi olmuş rezil olmuş sizin olmadığınız yerlerde ben de adamım be diye geçinip caka satıyordur etrafa.
Çocuğum yok. Kürtaj oldum.Bence de zamanla içinize sine sine yapın herseyin hakkınızda hayırlısı olsun. O düşüncede ki bir adamdan kurtularak en iyi şeyi yapmışsınız. Resmen namusunuza dil uzatmış ahlaksız herif çocuğunuzu kesinlikle göstermeyin o karaktersize.
Ya inatla söylenmiş sözler bunlar.seviyorsanız eşinizi düzelmeyecek şeyler değil.eşinin karakterini bilmiyorum ama düzelir zamanla yaşlar oturdukça.istanbulda geçinmeniz zor bınu da belirteyim,mesleğiniz ne nilmiyorum ama burada eviniz yoksa tek başınıza kira ödeyip geçinmeniz için yüksek maaş gerekir.Vallaya masaya oturduğumuz bana hakim 100 defa sorsa emin misin diye ben Emin’im diyeceğim dedi. İmzayı attın bitti benim için dedi
İşte bu geri dönüşü olmayan yol. Geçmiş olsun.Çocuğum yok. Kürtaj oldum.
Oyle dedi diyemi aldirdiniz cocugunuzu gercekse bu bosanin hicccc uzatmayinÇocuğum yok. Kürtaj oldum.
Normal Evliliklerde de olabilecek bir şey bence ben ayda yılda bir kavga arasında suçlarım şüphem olmasa da yenin ettirip emin olmak adına..Cidden her evlilikte eşler birbirini ihanetle mi suçluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?