Sen çalışıyor musun? Neler yaparak atlattın bu 3 ayı
Çalışmıyorum. Çalışmak için iyi bir psikolojide değilim dedim kendimi eve kapattım.İçime atmaktan içim şişti.
Bu süreçte bir iki kere eşle konuştuğum da oldu ama bu beni dibe çekti mahvetti. Sonra onla konuşmanın bana acı verdiğini farkettim ve bıraktım konuşmayı, engelledim numarasını. Zaten ailesi ve arkadaşlarıyla hiç görüşmedim evi terkettikten sonra. Karşı taraf benim ne yaşadığımı bilmedi zaten bilseler de umursamazlardı
En sonunda böyle olmıcak dedim arkadaşlarımla ailemle konuştum. Her şeyi anlattım. Bana kendimi kötü hissettiren iyi hissettiren ne varsa hepsini. Durup durup aynı şeyleri anlattım bazen. Sağolsunlar bıkmadan usanmadan dinlediler yorum yaptılar yardımcı oldular
Benim şansım etrafımda bana destek olacak insanların olmasıydı. Eğer onlar olmasaydı uzman desteği alıcaktım sen öyle yapabilirsin istersen.
Şiddet gördüğüm için ayrılma yoluna girdim. Kendi kendime yüksek sesle defalarca tekrar ettim ben onunla mutlu değilim bana çok zarar verdi olmaz onunla biz çok farklıyız diye. Senin hayallerin vardı yaşamak istediğin hayat bu değildi diye
En sonunda ikna oldum. Kendi kendimi ikna ettim. İyileşmek istiyorum kötü şeyler yaşadım şimdi bitti hayatımın geri kalanına mutlu bi insan olarak devam etmek istiyorum bana değer vermeyenleri hayatımda tutmıcam artık dedim
Şimdi sözleşmeli personellik için başvuru yaptım mülakatı bekliyorum. Olursa olur olmazsa yarım bıraktığım üniversiteye dönicem. Kendime bir liste yaptım. Yapmak istediğim her şeyi yazdım. Artık daha kararlıyım. Ben başkaları için kendi hayallerimden vazgeçmişim yarım bırakmışım. Şimdi hiçbir insan beni yolumdan alıkoyamaz
Sen de başarabilirsin. Sadece istemen gerek. İnat etmen kararlı olman gerek