Ben günde 20 dakika yürümekten sıkıldım. 1 saat de vaktim yok. Havalar güzelleştikçe ve hafifledikçe enerji patlaması yaşıyorum.
Bugün egzersiz yapmaya başladım bu yüzden. Jillian Michaels 30 day ve Leslie Sansone'la evde yürüyüş'e başladım bugün. (Leslie'yi akşam yapıcam ya da 1 gün arayla)
7.5 kilo verdim Dukan'la. 5 kilo daha vermek istiyorum.
Size ne dersiniz, bu egzersizler diyeti bozar mı?
uzulme canim dunde ayni sey bana oldukızlar bugün uzun süredir ziyaret etmediğim halamı ziyarete gittim ve halam herzamanki gibi envai çeşit yemek yapmıştıneyseki sebze günümdü ve çok sevdiğim yumurtalı kıymalı ıspanağı yedim ki yağla pişirilmişti neyse içine az miktarda zeytinyağı konulmuş olan salatdan (salatanın sosunu kendim ayarladım) yedim ve haşlanmış ama yağda kavrulmamış olan 2 parça tavuk yedim...mezelerden pilavdan tabağıma aldım ama yemedm buraya kadar çok mutluydum hem doydum hem de yanlızcabiraz yağ alımıyla atlatmış olduğum bir ziyaret die tasavvur edip mutluluktan havaya uçuyordum kiii halamın sabahın köründe kalkıp bizim için yaptığını söylediği kurabiyeleri yemek zorunda kaldımm bir tane ile atlatırım diyodum ki halam niye yemiyorsun sen çok seversin beğenmedin mi diyince hiçbirşey diyemedim ve yedim oysa ki son 3 gündür her sabah 100 200 gr gitmiş olurdu.Yarın artmış mı olcak yanii
buarada kızlar size sormayı unuttum , kitabın seyir evresini okudum ama meyvelerle ilgili bir kısım göremedim ? seyir evresinde 1 gün protein 1 gün sebzeli protein yapın demiş dukan hocamız. peki hiç meyve yiyemeyecek miyiz ? en azından elma yeseydik
ne düşünüyorsunuz?
buarada kızlar size sormayı unuttum , kitabın seyir evresini okudum ama meyvelerle ilgili bir kısım göremedim ? seyir evresinde 1 gün protein 1 gün sebzeli protein yapın demiş dukan hocamız. peki hiç meyve yiyemeyecek miyiz ? en azından elma yeseydik
ne düşünüyorsunuz?
bence de kilo verırken sıkılasmakta lazım ama nasıl. bu arada kızlar seyırde saf proteın gunlerınızde salça kullanıyormusunuz.ben 1-2 çay kaşıgı kadar etlerı sotelemek ıcın kullanıyorum ama. yada sebze gunlerınızde tuzlu salca zorlastırırmı kılo vermeyı. lıght kolaya gunde ne kadar ızın var bırdeee lıght kaşar kullanıp kılo veren varmı yokmu kullanan bunları en azından seyırde
Merhaba ben yarın başlıyorum bu diyete lütfen yardımcı olun bana da desteğe ihtiyacım çook fazlayarın sabah yumurta ve peynirle başlıycam öğlen yoğurt akşama dogru tavuk ıle günü bitirmeyı hedeflıyorum
10kilo fazlam var atak evresınde kaç kilo verdınız lütfen yazar mısınız heveslenmek ıstıyorum:92:
Öncelikle isimleri verdiğin için teşekkür ederim. Leslie Sansone' nin videolarına baktım biraz harikalar. Çok güzel ya evde yürüyüş. Biran önce denemek istiyorum...
rakuncum o zaman ben kesin cilginimLight kaşarın içindeki yağ oranı 20 mi ne! Çıldırmış olmalısınız yemek için :)
Lezzetli peynir arıyorsanız Yörsan kahvaltılık lor çıkarmış nefis. Yemek üstüne de gider hem..
canim diyetine sadik kaldinmi cok gusel verirsin kilolariniMerhaba ben yarın başlıyorum bu diyete lütfen yardımcı olun bana da desteğe ihtiyacım çook fazlayarın sabah yumurta ve peynirle başlıycam öğlen yoğurt akşama dogru tavuk ıle günü bitirmeyı hedeflıyorum
10kilo fazlam var atak evresınde kaç kilo verdınız lütfen yazar mısınız heveslenmek ıstıyorum:92:
bende yarim kilosunu 15 euraya almistim 1 kilosu 30 ediyorKızlar bugün Ankara Ankamall'deydim.
Gojiberry koridorda yani mağazaların olduğu alanda değil de arada satılıyodu. Hangi kat hatırlayamıyorum. Kilosu 55TL diye gözüm ilişti. Uydurmuyorumdur umarım fiyatını.
selamlar
sorum diyette bir kac haftayi devirmis olanlara
simdi ben 5 gunluk ataktan sonra basladigim seyir evresinde 12. gundeyim. yani toplamda 17 gundur dukan hayatimda:) sorun su ki basta iyiydi, toplamda 4 kilo civari verdim ama simdi tarti bana misin demiyor;( nadir olarak yasakli gidalar yemedim degil mecburiyetten (misafirlik) ama 4 gundur falan ayni kaldimsize sorum dukanin eger duraklama varsa bir daha atak yapin demesiyle ilgili. bunu hemen mi yapmak lazim yoksa biraz daha 1+1 gidip iyice caresiz kalinca mi? biraz motivasyonum da dusmedi degil bu arada ben meyveli activia yiyorum 0 kalori olandan, olmaz demissiniz ama neyse stoklari tuketiyim almayacagim bir daha
son olarak ben bu diyetin kesinlikle vitamin eksikligine sebep olduguna kanaat getirdim,birden dudagimda bi ucuk vari bir sey cikti ve bogazim acimaya basladi, hemen c vitaminlerine kostum iki gun icinde hepsi gitti, sonucta hic vitamin almiyoruz, gercekten arada takviye yapmak gerek, bu arada yesil biber tam bir C vitamini deposudur, sebzeli gunlerde tuketmek lazim; bir de sigara iciyorum, ki sigara vucuttaki tum c vitaminini aliyormus, ozellikle sigara icenlere yesil biberi ve arada vitamin almayi tavsiye ediyorum.
ve duraklama ile ilgili soruma motive edici cevaplar bekliyorum:18:
kendi kendime yazip duruyorum kimseler yok
drydry seni merak ediyorum ne durumdasin guclendirme evresine gecmistin nasil gidiyor merak ettim
efulimmde bayadir yazmiyor
5 günde 3 kilo verdim.
Yanlışlıkla kuzu eti yemiştim bi gününde. :d
verirsin dert etme. Dukan'la vermemek elde değil..:81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?