Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Öncelikle isimleri verdiğin için teşekkür ederim. Leslie Sansone' nin videolarına baktım biraz harikalar. Çok güzel ya evde yürüyüş. Biran önce denemek istiyorum...

kızlar bugün uzun süredir ziyaret etmediğim halamı ziyarete gittim ve halam herzamanki gibi envai çeşit yemek yapmıştıneyseki sebze günümdü ve çok sevdiğim yumurtalı kıymalı ıspanağı yedim ki yağla pişirilmiştineyse içine az miktarda zeytinyağı konulmuş olan salatdan (salatanın sosunu kendim ayarladım) yedim ve haşlanmış ama yağda kavrulmamış olan 2 parça tavuk yedim...mezelerden pilavdan tabağıma aldım ama yemedmburaya kadar çok mutluydum hem doydum hem de yanlızcabiraz yağ alımıyla atlatmış olduğum bir ziyaret die tasavvur edip mutluluktan havaya uçuyordum kiiihalamın sabahın köründe kalkıp bizim için yaptığını söylediği kurabiyeleri yemek zorunda kaldımmbir tane ile atlatırım diyodum ki halam niye yemiyorsun sen çok seversin beğenmedin mi diyince hiçbirşey diyemedim ve yedimoysa ki son 3 gündür her sabah 100 200 gr gitmiş olurdu.Yarın artmış mı olcak yanii

uzulme canim dunde ayni sey bana oldu
ben biran once kalan iki kiloyuda versem rahatlasam diyorum
ama ya misafir elsin ya ben gideyim zorla israrla yedirmiyorlarmi
diyetteyim desem dahada israr ediyorlar zaten zayifsin daha ne kilo vericen diye zorluyorlar ya hic sevmiyorum
bize dunki gelende oyle israr ettiki sen yemesen bende yemiycem diye 3 kurabiye 2 dilim tavukgogsu yedim artik tartiya cikmaya korkarim bende neyseki bugunum iyi gecti cok dikkat ettim
sende sporla destekleyerek yakarsin artik

markette yulaf kepeği yoktu ama buğday kepeği vardı hoşuma gitti aldım. besin değerleride çok uç görünmüyordu. yalnız % 5 şeker ve %6 yağ yazıyor.

fitiz marketten aldığım yulaf kepeğine az miktar buğday kepeği katarak ufak pidecikler pişirdim.çok işime yaradı sizede tavsiye ederim kızlar. ayrıca bugün atak evremin 7. günüydü ve az önce 1 salatalık yarım domates yiyerek kutlama yaptım . midem sebzeleri görünce şoka uğradı tabi guruldayıp duruyor zavallım

buarada kızlar size sormayı unuttum , kitabın seyir evresini okudum ama meyvelerle ilgili bir kısım göremedim ? seyir evresinde 1 gün protein 1 gün sebzeli protein yapın demiş dukan hocamız. peki hiç meyve yiyemeyecek miyiz ? en azından elma yeseydik

ne düşünüyorsunuz?

Hayır meyve tüketemiyoruz. Bu yüzden ben haftada 1 kere günlük vitamin alıyorum.
Hatta meyveli yoğurt bile parçacıklıysa izin yok. :S

Maalesef canım,

meyveyi ancak güçlendirme evresinde görebileceğiz. Ben de çok özledim.
İnşallah yaza kadar istediğim kiloya ulaşırım yoksa dayanamam. Yaz meyvelerini çok severimde..

Light kaşarın içindeki yağ oranı 20 mi ne! Çıldırmış olmalısınız yemek için :)

Lezzetli peynir arıyorsanız Yörsan kahvaltılık lor çıkarmış nefis. Yemek üstüne de gider hem..

Merhaba ben yarın başlıyorum bu diyete lütfen yardımcı olun bana da desteğe ihtiyacım çook fazla yarın sabah yumurta ve peynirle başlıycam öğlen yoğurt akşama dogru tavuk ıle günü bitirmeyı hedeflıyorum
10kilo fazlam var atak evresınde kaç kilo verdınız lütfen yazar mısınız heveslenmek ıstıyorum:92:

Kızlar bugün Ankara Ankamall'deydim.

Gojiberry koridorda yani mağazaların olduğu alanda değil de arada satılıyodu. Hangi kat hatırlayamıyorum. Kilosu 55TL diye gözüm ilişti. Uydurmuyorumdur umarım fiyatını.

5 günde 3 kilo verdim.
Yanlışlıkla kuzu eti yemiştim bi gününde.

Verirsin dert etme. Dukan'la vermemek elde değil..:81:

Seyir evresi boyuncada meyve yiyemiyoruz anlaşılan şekerim düşer gözlerim kararır diye sütaş light meyveli yoğurt almıştım. bu akşam hakkaten şekerim düştü ve hızır gibi yetişti yoğurt tabi ki içindeki çilekleri kesinlikle yemedim. sadece yoğurdunu aldım. merak edenler için sütaş light meyveli yoğurtta % 0 sofra şekeri % 0 kolestrol ve %0 yağ. yalnızca meyve şekeri içeriyor.

yörsan böreklik lor peyniri her daim başımın tacı herkese tavsiye ederim. demek birde kahvaltılık lor çıkarmışlar yarın marketten bakınayım eğer varsa bende alayım siz beğendiyseniz bende severim kızlar

selamlar
sorum diyette bir kac haftayi devirmis olanlara
simdi ben 5 gunluk ataktan sonra basladigim seyir evresinde 12. gundeyim. yani toplamda 17 gundur dukan hayatimda:) sorun su ki basta iyiydi, toplamda 4 kilo civari verdim ama simdi tarti bana misin demiyor;( nadir olarak yasakli gidalar yemedim degil mecburiyetten (misafirlik) ama 4 gundur falan ayni kaldim size sorum dukanin eger duraklama varsa bir daha atak yapin demesiyle ilgili. bunu hemen mi yapmak lazim yoksa biraz daha 1+1 gidip iyice caresiz kalinca mi? biraz motivasyonum da dusmedi degil bu arada ben meyveli activia yiyorum 0 kalori olandan, olmaz demissiniz ama neyse stoklari tuketiyim almayacagim bir daha

son olarak ben bu diyetin kesinlikle vitamin eksikligine sebep olduguna kanaat getirdim,birden dudagimda bi ucuk vari bir sey cikti ve bogazim acimaya basladi, hemen c vitaminlerine kostum iki gun icinde hepsi gitti, sonucta hic vitamin almiyoruz, gercekten arada takviye yapmak gerek, bu arada yesil biber tam bir C vitamini deposudur, sebzeli gunlerde tuketmek lazim; bir de sigara iciyorum, ki sigara vucuttaki tum c vitaminini aliyormus, ozellikle sigara icenlere yesil biberi ve arada vitamin almayi tavsiye ediyorum.

ve duraklama ile ilgili soruma motive edici cevaplar bekliyorum:18:

rakuncum o zaman ben kesin cilginimvalla diyete basladigimdan bu yana yedigim peynirler kasar ve yogurt lar hep yag oranlari 50 bazan 60 olanlari yedim tam yagsiz olanlari sevmiyorum kilo vermemde sorun olmadi ama belki yagsiz olanlari tercih etseydim kimbilir daha hizli kilo verebilirdim
birde malesef bende burda lor bulamiyorum tr ye gelince artik alirim
canim diyetine sadik kaldinmi cok gusel verirsin kilolarini
2 ay dikkat et 10 kiloyu verirsin
atak doneminde 3 kilo gibi vermistim

bende yarim kilosunu 15 euraya almistim 1 kilosu 30 ediyor
asagi yukari fiyatlar ayni

kilo duraklamasi mutlaka oluyor canim zaten duzenli olarak hergun veremezsinki
vucut direniyor tabiki bu cok normal
ama kilo vermen uzun suredir varsa 3 gunluk atak olabilir bende yapmistim
simdi ancak haftada 1 kilo veriyorum cok yavasladi bendede
diyetteki vitamin eksikligine katiliyorum drmda uyardi beni
ben sabahlari kuru meyve ve gunde 2-3 ceviz yada donusumlu olarak badem findik yiyorum
acikcasi zayifliycam diye hasta olmaktan korkarim

kendi kendime yazip duruyorum kimseler yok
drydry seni merak ediyorum ne durumdasin guclendirme evresine gecmistin nasil gidiyor merak ettim
efulimmde bayadir yazmiyor

ben 1 kilo geri aldım 6 kilo vermiştim. ama hiç güçlendirmeye uymadım malesef normal eski hayatımdaki gibi yedim.inşallah 1 kilodan fazla almam yani sözde güçlendirme evresindeyim. sabahları falan k flakes yiyorum sütümü hala yağsız süt içiyorum yoğurduda yağsız yiyorum ama börek mörek götürüyorum bi taraftan da keşke bırakmasaydım diyeti diyorum ama bi kerede fazla kilo vermekde istemedim. bu kilomu korusam yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…