istanbulda karşıma çıkmayan goji berry tee buralarda karşıma çıktı bende bir miktar aldım.
ama ne için kullanıldıgını ve nasıl kullanıldıgını bilmiyorum. kitabımda istanbulda kaldı.
neydi bu goji berrynin hikmeti alameti? nekadar nezaman ve ne için tüketicem bunu yardımcı olursanız sevinirim.
bu arada terazisiz bırakmasın mevlam kimseyi kaç kiloyum be oldum hiç bilmiyorum. umarım dogru yoldayımdır
bu arada hem mekan değişikliginden hemde (samanda olsa) yulaf kepegimi evde unuttugumdan 4 gündür tuvalete çıkamıyorumtavsiyesi olan var mı bu konuda
sevgiler
Kilo veren hanımları tebrik ederim, bizleri de heveslendiriyorsunuz :)
1 hafta 10 gün normal beslenip, her 10 günde bir 5 günlük atak evresi yapsak yine de bir yararını görür müyüz acaba? Yoksa diğer diyetlerde olduğu gibi 5 günlük atak evresinden sonra yediklerimize dikkat etsek bile seyir evresini uygulamadığımız için verdiklerimizi geri mi alırız?
maalesef ki böyle bir durum sözkonusu değil.dediğin gibi yaparsan verdiğin bütün kiloları fazlasıyla geri alırsın ki Dr. pierre dukan kendi kitabında da belirtmiş 'YA HEP YA HİÇ' die... hatta diyeti bırakmaya karar verirseniz bile güçlendirme evresine geçin hemen normal yaşantınıza dönmeyin diyor.. keşke öyle bir rejim olsa da hepimiz yapsak ne güzel olurdu valla ama nerde
gojiyi nerden bulabilirim ayrıca yulaf kepeği için demin rossmannın ankara şubesiyle görüştüm türkiyedeki hiç bi şubemizde yok şu anda önümüzdeki aylarda gelecek tırlarda bekliyoruz dedi çok moralim bozuldu
nasıl olacak şimdi nerden bulayım ki ben yulaf kepeğini istanbulda oturuyorum
Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım, bu konuda beni aydınlatmış oldun
İşin biraz kolayına kaçıyorum değil mi
DUKAN GOJİ BERRY'İ kabızlık için öneriyordu. Sabahları aç karnına 1 kaşık kadar yedikten sonra yarım saat sonra kahvaltını yapıyorsun. Ben denedim bende işe yaradı. Hatta ben gojilri yedikten hemen sonra koca bardak dolusu su da içiyordum ve 1-2 saat sonra tuvalete çıkabiliyordum.
tweet cim gozun aydin 6 li rakamlari gormussunsabah bır baktım 69.8 olmusum dunden bugune gıtmıs 500 gr.halbukı dun bayagı yemıstım.haftasonu evde can sıkıntısından.ama azar azar 2 saatte bır yedım bırseyler. etler.ıspanaklar.bırde yarımsar saatten sabah ve aksam 2kez yürüdüm.bırde form cayı hoopp 69u gordum umarım 70 ı gormem bır daha. kendıme odul dıye krep yapayım dedım. kepek kullanmıyorum.dukanın soslar ıcın ızın verdıgı mısır ununu kullandım.1 tatlı kasıgı mısır unu.cok az yumurta 1 yemek kasıgı kadar.2-3 damla süt. azıcık lor.tavaya koyarken cokda koyu degıldı kıvamı ama dagıtmadan kalın doktum.guzel mınık bır krep oldu.gayet lezzetlıydı.hele pazar kahvaltısı ıcın ekmegı karbonhıdratı ozlemıstım. umarım bu mısır unu zayıflamamı cok etkılemez.eger vermeye devam edersem mısır unumla kucuk krepler hatta tatlı olarakta kakao koyup kurabıye bile pısırırım. bugun mutluyum. bol spor yapacagım. salı gunu tartılcam bakalım kılonun yuzde kacı yagdan kacı sudan.nısan ayı sonunda ah bır 65ı gorsem
tweet cim gozun aydin 6 li rakamlari gormussun
bende farkettimki duzenli ve cok yediim zaman daha iyi kilo veriyorum tabi yediklerim diyete uygun olucak
birde dun yazmistin peynirleri ligt mi yiyorsunuz diye
ben sut urunlerini normal yagli aliyorum hep hic oyle tam yagsiz kullanmadim diyete tam olarak ne zaman basladim tarihi hatirlamiyorum 6 hafta olmustur belki
ve 6 kilo verdim simdi biraz daha esnek davraniyorum insallah kalanlarida vericem ama bende dun misafirim vardi diye kotu kacamaklar yaptim malesef kacamak denmez tamamen diyet disi bir gun yasadim cok hamur isi yedim bugunlere daha dikkatli olup kiloya donusmeden yakmam lazim
evet malesef kotu oldu ama misafir olunca bazan mecbura kaliyor insanhamur ısı yemen kötü olmuş. ozaman kepek dahil bir süre karbonhidrat alma. onlar tuz yüklemiştir vücuduna su iç 3 lıtre falan.bırde spor yapmalısın bol bol.sımdılık o hamur işleri ödemdır ama frene basmazsan kıloya yaga dönüşür. vücudu şaşırt bıraz daha sıkı yap rejimi.hemen gıder.tabı olmak ıstedıgın kıloya yaklasınca ınsan gevşetiyor diyetitabı kaç kilon kaldı bilmiyorum
gojiyi nerden bulabilirim ayrıca yulaf kepeği için demin rossmannın ankara şubesiyle görüştüm türkiyedeki hiç bi şubemizde yok şu anda önümüzdeki aylarda gelecek tırlarda bekliyoruz dedi çok moralim bozuldu
nasıl olacak şimdi nerden bulayım ki ben yulaf kepeğini istanbulda oturuyorum
Canm cevabın için teşekkürler
Bende sabah kalkınca yerim o halde. Bol bol suyu zaten içiyorum. Faydasını görürüm umarım.
Sevgiler
peki sıkılaşmak için ne yapmamız lazım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?