Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

süperrrrr bende 15 martta 90,3 ile başladım şuan 84,9 um. okudukça yazanları gördükçe daha mutlu oluyorum hepimiz manken olalım istiyorum

turkce tercumede var mi bilmiyorum, ama dukan kitabin 2010 (fransizca) veriyonuna bunu ekledigini soyluyor dun gece gordum sizinle paylasmak istiyorum
kendisi sonucta herkesin diyet gecmisine, yasina, minimum ve maksimum kilosuna gore bir ideal kilo hesapliyor sitesinde ve BMI'nin yani vucut kutle endeksinin kisisel bir bilgi olmadigini her bunyenin farkli oldugunu defalarca soyluyor ancak demis ki yine de bmi degeriniz 29'a ulastiginda tehlikeli sularda yuzuyorsunuz demektir, 28 oldugunda hemen bir seyler yapin demis, idealini yazmamis ama sinir 28 diyor, bu bilgiyi herkese yayin bu sagliginiz icin cok onemli ve basit bir hesap diyor sizinle paylasmak istedim

fransiz kadinlara tas cikarma konusuna gelince, hedefimiz pek guzel ama bunlar dal gibi yahu bu kadar da olmayalim, azcik kalca, azcik gogus iyidir, yok turk kadini gibisi:) herkese kolay gelsin

selam kızlar,
evet uzun zamandır yazamadım. cenazemiz vardı. 8 sene önce vefat eden dayımın şimdi de eşi vefat etti aniden. Çocuklarıda daha küçükler. o yüzden canımız çook sıkkın. diyetide dvm edemedim. etmek istiyorum ama önce moral lazım. bende de sıfır... migrostan hbr çıkmadı daha..

Sabah kahvaltımı yaptım yumurta çay ve peynir biraz halsizlik var uyuma isteği ama ilk günün etkisi olabilir diye düşünüyorum lütfen verdıgınız kıloları yazın

Bugün 28.günüm ve 5,5-6 kilo arasında gidip geliyorum. benim için hiç de fena değil, hatta harika bile denilebilir.

İnşallah seni motive etmeye yeterli bir bilgidir.:81::81::81::81::81:

KABIZLIK İÇİN; Goji Berry (kurt üzümü) aktarlarda satılıyor. Sabahları 1 çorba kaşığı kadar yiyorsun, üstünede bolca su ; birkaç saat sonra tuvalete çıkabiliyorsun. Ben de çok işe yaradı.

Bence de yok turkish delight gibisi.

Başınız sağolsun arkadaşım. Kaç yaşında çocuklar ? Allah yardımcıları olsun.

valla doğadanın kayısılı form çayı varyaa işte ben onun üstüne tanımıyorum hem ucuz hem şahane tadı diğer form çayları gibi de değil , tabi içinde sinemaki olduğu için çok sık tüketmemek gerek hafta 2 yeterli olur herhalde tahminimce o kısmı bilmiyorum işte

Başınız sağolsun arkadaşım. Kaç yaşında çocuklar ? Allah yardımcıları olsun.
Çok sağolun. Aslında öyle çok küçükte değiller ama ne bileyim bana göre küçükler en büyüğü 22 yaşında 3 kardeşler ve bütün akrabalarından uzakta ( bizler ist) fethiyede yaşıyorlar. amin

ne güzel ya 5günde 3kilo inceldiğini hissediyo musun peki korkuyorum kı kas yapısından da erıme olmasın ınsallah ya bende 10kılo vermek ıstıorm

Şu an 7.5 kilomu verdim. Kaslarımda erime olduğunu sanmıyorum. Dün de egzersize başladım. :)

Sen de verirsin 2 ay gibi bi sürede 10 kilonu umuyorum.

Şu an 7.5 kilomu verdim. Kaslarımda erime olduğunu sanmıyorum. Dün de egzersize başladım. :)

Sen de verirsin 2 ay gibi bi sürede 10 kilonu umuyorum.

Maşallah diyelim kaç gündür dukan dasın rakunn ?

7 gün atak yaptım bugün seyirin 1. günündeyim . form çayı içtim tuvalete çıktıktan sonra tartılmayı düşünüyordum ama dayanamadım tartıldım , 2,7 kg yağ eksilmiş uyarısı verdi tartı

hedefim ilk etapta 14 kg inmekti ama böyle randumanlı devam edersem total de 20 yi yakalamayı istiyorum. normalde 23 fazlam vardı

Yıllardır deli gibi birikmiş kilolar bu zaman kadar niye diyet yapmadım diye kızıyorum kendime.

evet arkadaşlar.dün eve gelip bunları yazdıktan sonra kendime kayısılı çay yatım ve bütün geceyi wc de geçirdimvee sabah kalktığımda 100 gr cık fazlalığım çıktıama tabi gene bütün gün motor bozuktu ben 2 de bir wcye çıkıp durdumumarım sabaha hepsi gitmiş olur

canim basiniz sagolsun Allah cocuklarina uzun mutlu omurler versin
diyete kendini toparlayinca devam edersin saglik olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…