merak etme tartının günlerce oynamadığı aralarda arttığı oluyor ama birden kilo verme hızlanıyor mesela ben atakta en fazla günde 600 gr vermişken seyir aşamasında 10 gün veremeyip hatta aldıktan sonra günde 1100 1000 gibi rakamlar verdim diyete devam ettikçe kilo kaybı sürüyor benim 2 ay 1 hafta oldu kaçamaklar hastalıklar falan yinede verdim şimdi bu hafta 2 kez ciddi kaçamak yapmama rağmen son 1400 mü vermeye çalışıyorum kaçamak yapmasaydım muhtemelen bugün yarın güçlendirmeye geçerdim
vitamin konusuna gelince dukan vitamin öneriyor zaten ama ben atak evresinin ilk 2 günü hariç herhangi bir sorun yaşamadım ama yinede almak lazım gibi geliyor
vitamin konusuna gelince dukan vitamin öneriyor zaten ama ben atak evresinin ilk 2 günü hariç herhangi bir sorun yaşamadım ama yinede almak lazım gibi geliyor
selamlar
sorum diyette bir kac haftayi devirmis olanlara
simdi ben 5 gunluk ataktan sonra basladigim seyir evresinde 12. gundeyim. yani toplamda 17 gundur dukan hayatimda:) sorun su ki basta iyiydi, toplamda 4 kilo civari verdim ama simdi tarti bana misin demiyor;( nadir olarak yasakli gidalar yemedim degil mecburiyetten (misafirlik) ama 4 gundur falan ayni kaldim size sorum dukanin eger duraklama varsa bir daha atak yapin demesiyle ilgili. bunu hemen mi yapmak lazim yoksa biraz daha 1+1 gidip iyice caresiz kalinca mi? biraz motivasyonum da dusmedi degil bu arada ben meyveli activia yiyorum 0 kalori olandan, olmaz demissiniz ama neyse stoklari tuketiyim almayacagim bir daha
son olarak ben bu diyetin kesinlikle vitamin eksikligine sebep olduguna kanaat getirdim,birden dudagimda bi ucuk vari bir sey cikti ve bogazim acimaya basladi, hemen c vitaminlerine kostum iki gun icinde hepsi gitti, sonucta hic vitamin almiyoruz, gercekten arada takviye yapmak gerek, bu arada yesil biber tam bir C vitamini deposudur, sebzeli gunlerde tuketmek lazim; bir de sigara iciyorum, ki sigara vucuttaki tum c vitaminini aliyormus, ozellikle sigara icenlere yesil biberi ve arada vitamin almayi tavsiye ediyorum.
ve duraklama ile ilgili soruma motive edici cevaplar bekliyorum:18: