• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

merak etme tartının günlerce oynamadığı aralarda arttığı oluyor ama birden kilo verme hızlanıyor mesela ben atakta en fazla günde 600 gr vermişken seyir aşamasında 10 gün veremeyip hatta aldıktan sonra günde 1100 1000 gibi rakamlar verdim diyete devam ettikçe kilo kaybı sürüyor benim 2 ay 1 hafta oldu kaçamaklar hastalıklar falan yinede verdim şimdi bu hafta 2 kez ciddi kaçamak yapmama rağmen son 1400 mü vermeye çalışıyorum kaçamak yapmasaydım muhtemelen bugün yarın güçlendirmeye geçerdim

vitamin konusuna gelince dukan vitamin öneriyor zaten ama ben atak evresinin ilk 2 günü hariç herhangi bir sorun yaşamadım ama yinede almak lazım gibi geliyor

selamlar
sorum diyette bir kac haftayi devirmis olanlara
simdi ben 5 gunluk ataktan sonra basladigim seyir evresinde 12. gundeyim. yani toplamda 17 gundur dukan hayatimda:) sorun su ki basta iyiydi, toplamda 4 kilo civari verdim ama simdi tarti bana misin demiyor;( nadir olarak yasakli gidalar yemedim degil mecburiyetten (misafirlik) ama 4 gundur falan ayni kaldim:( size sorum dukanin eger duraklama varsa bir daha atak yapin demesiyle ilgili. bunu hemen mi yapmak lazim yoksa biraz daha 1+1 gidip iyice caresiz kalinca mi? biraz motivasyonum da dusmedi degil:( bu arada ben meyveli activia yiyorum 0 kalori olandan, olmaz demissiniz ama:( neyse stoklari tuketiyim almayacagim bir daha

son olarak ben bu diyetin kesinlikle vitamin eksikligine sebep olduguna kanaat getirdim,birden dudagimda bi ucuk vari bir sey cikti ve bogazim acimaya basladi, hemen c vitaminlerine kostum iki gun icinde hepsi gitti, sonucta hic vitamin almiyoruz, gercekten arada takviye yapmak gerek, bu arada yesil biber tam bir C vitamini deposudur, sebzeli gunlerde tuketmek lazim; bir de sigara iciyorum, ki sigara vucuttaki tum c vitaminini aliyormus, ozellikle sigara icenlere yesil biberi ve arada vitamin almayi tavsiye ediyorum.

ve duraklama ile ilgili soruma motive edici cevaplar bekliyorum:(:18:

ögleni sadece yoğurtla geçirmen dogru değil acıkırsın aç kalmamak lazım ayrıca ara ögünlere süt yoğurt ekleyebilirsin ne kadar çok protein alırsan o kadar iyi sonuç veriyor gözlemim bu yönde atak evresinde ben 2300 verdim çevremde 3.5 4 verenler var bünyeye ve kilo fazlalığına göre farklılık gösteriyor birde daha önce diyet yapmayanlar daha hızlı veriyor

Merhaba ben yarın başlıyorum bu diyete lütfen yardımcı olun bana da desteğe ihtiyacım çook fazla :( yarın sabah yumurta ve peynirle başlıycam öğlen yoğurt akşama dogru tavuk ıle günü bitirmeyı hedeflıyorum
10kilo fazlam var atak evresınde kaç kilo verdınız lütfen yazar mısınız heveslenmek ıstıyorum:92:

merhaba herkese ,20 marttan beri bu forumu deli gibi takip ediyorum yine 20 martta dukan kitabını aldım ve 21 marttan beri diyetteyim.dün atak evremi bitirdim bugün 2.kısıma geçiyorum .3 kilo verdim atak evresinde bu arada tiroitlerim normalden az çalışıyor ve sürekli diyet modun da olan biriyim ayrıca bugün regli olmam gerek ve olamadım daha .okudukça yorumları daha çok şevkleniyorum annemden bile ilk kez diyet desteği görüyorum çünkü ben sabah başlayıp akşama yada ertesi akşama bozan biriyim :))diyetime son derece bağlıyım (yulaf kepeği dışında) yulaf kepeğine de ihtiyaç duymuyorum açıkçası
buarada sebze+protein kısmında dukan amcam diyorki her öğün tüketmeyin sebzeyii diyor siz nasıl yapıyorsunuz ? örnek menüsünde 2 öğün vermiş. valla ben kavurucam ıspanağı kavurucam pazıyı yoğurdu döküp yicem :)))

buarada kızlar size sormayı unuttum , kitabın seyir evresini okudum ama meyvelerle ilgili bir kısım göremedim ? seyir evresinde 1 gün protein 1 gün sebzeli protein yapın demiş dukan hocamız. peki hiç meyve yiyemeyecek miyiz ? en azından elma yeseydik :19:

ne düşünüyorsunuz?

Arkadaşlar forumu okuyorum hemen hergün...
Bende daha önce yazdığım gibi tam 2 aydır bu rejimi yapıyorum. 70 kilo başladım.
Neler Yaptım ,
* 5 gün atak yaptım
* 1+1 yaptım belli bir süre
*Geçen hafta 5+5 yaptım.
Diet yaptığım günlerde kaçamak hiç yapmadım.

Neler Yapmadım ,
* Ben dieti biraz farklılaştırdım :):) öncelikle sabahları hem troid hapı hem de demir hapı kullanmam nedeni ile sut ürünlerini tüketemiyorum. Bu nedenle kahvaltıda 2 aydır sadece muz yiyorum.
* Hiç spor yapmadım, hatta günde 14 saat çalıştığım için ev-araba-iş şeklinde hareket ettim.
* Zaman zaman sütaş meyveli light yoğurtlardan yedim. DrOetker light süte yapılmış light puding de yedim.
* Haftada 1 gün (bazen 2 gün) dieti bırakıp istediğimi yedim. :17:
* Yulaf kepeği hiç tüketmedim.

Ama tüm bunlara rağmen 8 kilo verdim. Şu anda 62 kiloyum. :64::64::64:
Daha vermek istediğim 7 kilom daha var :1:
Lütfen umudunuzu kaybetmeyin.Canınız Elma yemek istiyorsanız yiyin.
Kaçamak yaptıysanız , kendinizi salmayın , ertesi gün düzelir.

İnanın 3 yıldır zayıflamak için yapmadığım şey kalmadı. Döktüğüm paranın haddi hesabı yok. (Diyetisyen , doktor, hypoxi, kavitasyon vs)
Eminim emeklerin karşılığını alacağız.
sorularınızı her zaman beklerim elimden geldiğince cevaplarım.

Son düzenleme:
siz ne kadar zamandır yapıosunuz kaç kılo verdınız ben bugun basladım heyecanlıyım bıraz 10kılo vermek ıstıyorum

canim ben bu diyete subat ortalarinda baslamisim tam tarih hatirlamiyorum eski mesajlarima baktim
1.5 ay olmus yani bu diyeti yapiyorum 6 kilo verdim
verilen kilo oyle cok degil ama hic ac kalinmadan zayiflatiyor istedigin gibi doyana dek yiyorsun zorlanmiyorsun
sende 10 kiloyu eminim 2 ay gibi surede kolaylikla verirsin

merhaba herkese ,20 marttan beri bu forumu deli gibi takip ediyorum yine 20 martta dukan kitabını aldım ve 21 marttan beri diyetteyim.dün atak evremi bitirdim bugün 2.kısıma geçiyorum .3 kilo verdim atak evresinde bu arada tiroitlerim normalden az çalışıyor ve sürekli diyet modun da olan biriyim ayrıca bugün regli olmam gerek ve olamadım daha .okudukça yorumları daha çok şevkleniyorum annemden bile ilk kez diyet desteği görüyorum çünkü ben sabah başlayıp akşama yada ertesi akşama bozan biriyim :))diyetime son derece bağlıyım (yulaf kepeği dışında) yulaf kepeğine de ihtiyaç duymuyorum açıkçası
buarada sebze+protein kısmında dukan amcam diyorki her öğün tüketmeyin sebzeyii diyor siz nasıl yapıyorsunuz ? örnek menüsünde 2 öğün vermiş. valla ben kavurucam ıspanağı kavurucam pazıyı yoğurdu döküp yicem :)))
canim yesil sebzeleri soteleyip yogurtla yiyorum bazan patlican firinlayabilirsin kozlenmis yani
proteini ben oglenleri yiyorum sebze yi aksama
aksam protein yenilince bobrekler cok yorulurmus bu yuzden aksami hep sebzeye ayarliyorum
saf protein gununde ise aksam yemegini saat 5 yada daha oncesinde bitirmis oluyorum

canim yesil sebzeleri soteleyip yogurtla yiyorum bazan patlican firinlayabilirsin kozlenmis yani
proteini ben oglenleri yiyorum sebze yi aksama
aksam protein yenilince bobrekler cok yorulurmus bu yuzden aksami hep sebzeye ayarliyorum
saf protein gununde ise aksam yemegini saat 5 yada daha oncesinde bitirmis oluyorum

benim öğün aralarım ne yazıkki çok dengesiz oluyor çalışma saatleri açısından :(( bu sabah peynir süt yedim sanırım fazla yumurtadan ve regl dönemi gelmiş olmasında bu hafta yüzümde koca koca sivilceler çıktı bi kaç gün yumurtayı keseyim yada sadece sarısını keseyim .birazdan pazı yicem yoğurtlu bu arada süzme yoğurt çok mu yağlıdır bilemedim ben yaa yemeye korkuyorum :)akşama da pazı :)

ögleni sadece yoğurtla geçirmen dogru değil acıkırsın aç kalmamak lazım ayrıca ara ögünlere süt yoğurt ekleyebilirsin ne kadar çok protein alırsan o kadar iyi sonuç veriyor gözlemim bu yönde atak evresinde ben 2300 verdim çevremde 3.5 4 verenler var bünyeye ve kilo fazlalığına göre farklılık gösteriyor birde daha önce diyet yapmayanlar daha hızlı veriyor

kaçamak yaptınız mı peki bu konuyu çok merak edıorm

Merhaba, ben de aranıza yeni katıldım. 17 Mart'taDukan'a başladım. Forumdaki tüm yorumları ve kitabı okudum. Artık kendimi uzman dukancı gibi hissediyorum. Etrafımdaki 4 kişiyi de dukana başlattım.

73 kilo olarak başladım va atak dönemim bittiğinde 70 kiloydum. 4 gündür de seyir evresindeyim. Arada light süt ve yoğurt yerine normal süt ve yoğurt tüketmek ve yağsız kıyma yerine normal kıymadan yapılmış köfte yemek dışında hiçbir kaçamağım olmadı.

Bunda bu forumun katkısının ne kadar yüksek olduğunu anlatamam. Burada sizlerin yaşadıklarını okudukça motivasyonum artıyor. Lütfen birbirimnizi yüreklendirmeye devam edeilim.

Bu arada 2 yumurta akı ve 3 adet tatlandırıcıyı ezip bolca çırparak beze yaptım. Fena olmadı.:49:

Hepinize bol şanssss...

Son düzenleme:
Merhaba, ben de aranıza yeni katıldım. 17 Mart'taDukan'a başladım. Forumdaki tüm yorumları ve kitabı okudum. Artık kendimi uzman dukancı gibi hissediyorum. Etrafımdaki 4 kişiyi de dukana başlattım.

73 kilo olarak başladım va atak dönemim bittiğinde 70 kiloydum. 4 gündür de seyir evresindeyim. Arada light süt ve yoğurt yerine normal süt ve yoğurt tüketmek ve yağsız kıyma yerine normal kıymadan yapılmış köfte yemek dışında hiçbir kaçamağım olmadı.

Bunda bu forumun katkısının ne kadar yüksek olduğunu anlatamam. Burada sizlerin yaşadıklarını okudukça motivasyonum artıyor. Lütfen birbirimnizi yüreklendirmeye devam edeilim.

Bu arada 2 yumurta akı ve 3 adet tatlandırıcıyı ezip bolca çırparak beze yaptım. Fena olmadı.:49:

Hepinize bol şanssss...
4 günlük seyir döneminde kilo verişi oldumu ? birde boy ve yaş nedir sorması ayıptır :)) hemen hemen aynı durumdayızda merak ettim :))

kaçamak yaptınız mı peki bu konuyu çok merak edıorm

evet yaptım ve her yaptığım kaçamaktada kilo artışı oldu :( ilk kaçamak yaptığım zamanlarda aldıgım kiloları vermek için günlerce uğraşıyordum ama şimdi almışsam en geç 2 güne fazlasıyla gidiyor mesela birkaç gün önce 4 tane çiğköfte 1 tane içli köfte yarım elma ve biraz lavaş yemiştim ertesi sabah 500 gr artış oldu ama bir sonraki gün 800 gr gitti yani artış olsada öyle böyle gidiyor

4 günlük seyir döneminde kilo verişi oldumu ? birde boy ve yaş nedir sorması ayıptır :)) hemen hemen aynı durumdayızda merak ettim :))

Ben çok sık tartılmamak gibi bi karar aldım kendi kendime. O yüzden seyir döneminde kilo verdim mi bilmiyorum. Ama bu akşam tartılıp durumu yarın yazarım.

Sorması neden ayıp olsun:) boy:1.65, Yaş: 30.

Sevgiler

Ben çok sık tartılmamak gibi bi karar aldım kendi kendime. O yüzden seyir döneminde kilo verdim mi bilmiyorum. Ama bu akşam tartılıp durumu yarın yazarım.

Sorması neden ayıp olsun:) boy:1.65, Yaş: 30.

Sevgiler
şuan birebir aynı durumdayız tek fark ben 21 martta başladım hadi birde izmirde oturun tam olsun :)))

haftasonu gelinlik provasına gittim ve tam oldu :)) kadın da dedi ki artık ne kilo ver ne de al, yoksa tadilat vs yeniden gerekir. ben de üçüncü aşamaya geçiş yaptım. aslında daha aklımdaki kiloya 4 kilom var ama artık o da düğünden sonra naapalım. üçüncü aşama benim geçen sene yapıp epeyce kg verdiğim rejime çok benziyor. sadece onda ödül yemek ve kepekli makarna yoktu. sabahları ekmek yiyebilmek güzelmiş. akşamüzeri de portakalım var yaşasınnnn :)

kızlar, yapan varsa üçüncü aşamada kg verdiniz mi aldınız mı durumunuz nedir???

kilo duraklamasi mutlaka oluyor canim zaten duzenli olarak hergun veremezsinki
vucut direniyor tabiki bu cok normal
ama kilo vermen uzun suredir varsa 3 gunluk atak olabilir bende yapmistim
simdi ancak haftada 1 kilo veriyorum cok yavasladi bendede
diyetteki vitamin eksikligine katiliyorum drmda uyardi beni
ben sabahlari kuru meyve ve gunde 2-3 ceviz yada donusumlu olarak badem findik yiyorum
acikcasi zayifliycam diye hasta olmaktan korkarim

o zaman bugunku protein gunumden sonra iki gun daha protein yapip size gelismeleri yazacagim cok tesekkurler:)

merak etme tartının günlerce oynamadığı aralarda arttığı oluyor ama birden kilo verme hızlanıyor mesela ben atakta en fazla günde 600 gr vermişken seyir aşamasında 10 gün veremeyip hatta aldıktan sonra günde 1100 1000 gibi rakamlar verdim diyete devam ettikçe kilo kaybı sürüyor benim 2 ay 1 hafta oldu kaçamaklar hastalıklar falan yinede verdim şimdi bu hafta 2 kez ciddi kaçamak yapmama rağmen son 1400 mü vermeye çalışıyorum kaçamak yapmasaydım muhtemelen bugün yarın güçlendirmeye geçerdim

vitamin konusuna gelince dukan vitamin öneriyor zaten ama ben atak evresinin ilk 2 günü hariç herhangi bir sorun yaşamadım ama yinede almak lazım gibi geliyor

ssoleil cok sagol, biraz daha inatlasalim o halde yaglarla:) senin de guclendirmeye gectigin haberlerini bekliyoruz cok tesekkurler kolay gelsin

şuan birebir aynı durumdayız tek fark ben 21 martta başladım hadi birde izmirde oturun tam olsun :)))

O zaman birbirimizi kontrol edelim burdan:) Malesef şehir tutmuyor:) Bu arada benim hedefim 58. Umarım birlikte 60'ın altına düşeriz... Ama şimdiye kadar yaptıım hiçbir diyette motivasyonum bu kadar yüksek olmamıştı. Ne acıkıyorum ne canım çok fazla tatlı istiyor... Umarım sizin için de böyledir. TEk sorun kabızlık, bu da benim için yeni bişi değil:) o yüzden dert etmiyorum...

O zaman birbirimizi kontrol edelim burdan:) Malesef şehir tutmuyor:) Bu arada benim hedefim 58. Umarım birlikte 60'ın altına düşeriz... Ama şimdiye kadar yaptıım hiçbir diyette motivasyonum bu kadar yüksek olmamıştı. Ne acıkıyorum ne canım çok fazla tatlı istiyor... Umarım sizin için de böyledir. TEk sorun kabızlık, bu da benim için yeni bişi değil:) o yüzden dert etmiyorum...

benimde hedef aynı.kabızlık oluyor bende de ama şişkinlik falan hissetmiyorum ben rahatsız olmuyorum yani.yeşil çay içiyorum günde 2 fincan sanırım o biraz rahatlatıyor.
bende ilk kez bu kadar motive olmuş durumdayım özellikle buradakileri okuduktan sonra .birde ilk kez annem ve çok yakın arkadaşım dışımda kimseye diyet yaptığımı söylemedim şok etkisi olsun bu bile daha cazip hale getiriyor benim için. bundan sonra buradan kotrolle desteğe devam o zaman :))

ben 1 kilo geri aldım 6 kilo vermiştim. ama hiç güçlendirmeye uymadım malesef :( normal eski hayatımdaki gibi yedim.inşallah 1 kilodan fazla almam :34: yani sözde güçlendirme evresindeyim. sabahları falan k flakes yiyorum sütümü hala yağsız süt içiyorum yoğurduda yağsız yiyorum ama börek mörek götürüyorum bi taraftan da :50: keşke bırakmasaydım diyeti diyorum ama bi kerede fazla kilo vermekde istemedim. bu kilomu korusam yeter. :51:

bende 800 gram almışım yeniden başlayacağım..

Back