kızlar seyır aşamasının 3.gunundeyım tartıda kılom aynı bırgun once ıle ama muthıs bır sıslık var gobegım okdara buyudukı sızdede oyle oldumu bu sıskınlıgı sebzelermı yaptı patlayacak gıbıyım moralım bozuldu ya.bırde veremeyınce uzuldum alısmıstık vermeye.seyırde kac gunden sonr adegısım oluyor herkes duruyormu kılo verme
Bugün 10 günlük atak evremin son günündeyim veee 90,3 kg ile başladığım atak evremin son sabahında tartım 85,9 kg. GösterdiGerçekten mutluyum sonuç için.
Atak evresinde hiç aç kalmadım zaten insan kendini tok hissediyor yanlız bağırsaklarımda sorun oldu herkes kabız oldum derken ben ishal oldumBiraz ağrı dışında iyi oldu belkide şimdi yarın seyir evreme büyük bir motive ve azimle giricem.iş yerim izmir konakta sahilden alsancak tren garına kadar hergün yürümeyi planlıyorum.ilk defa bir diyette bu kadar istekliyim ben yaaaa :d zaten sebepsiz mutluydum şimdi iyiden mutluyum
tebrikler canım..umarım senin için hep böle ii olur.ama bence atak evreni biraz uzun tutmuşsun ama olsun sonuçta bitti..senin adına sevindim
hadi börekleri mantıları unutup bunlara konsantre olalım hep birlikte :)) yoksa mağaza kabinlerinde daha çooook oflayıp puflarız. hepimize kolay gelsin[/QUOTE]kızlar yaz geldi, etraf renklendi, havalar güzelleşti. uzun zamandır diyet yapanlardan ya da yeni başlayanlardan motivasyonu düşenler var sanırım. hem onları hem de esasında kendimi gaza getirmek için 1-2 şey yazayım dedim.
kızlar o canımızın çektiği yemekler var ya, işte onlardan daha önce defalarca ve muhtemelen kilolarca yedik zaten. tadını biliyoruz, bağımlıyız biz bunlara. en azından ben bağımlıyım. şu anda taze ekmek-bal-kaymak üçlüsü için neler vermezdim mesela :)))
amaaa şöyle bir göbeğinize bakın, yan masada oturan sıska kıza bakın, gardrobunuzdaki giyemediğiniz o güzel elbiselere bakın, sığamadığınız kotlarınıza bakın, sevgilinize kocanıza ya da platonik aşkınıza bakın ve vazgeçme fikirlerinden bir an evvel u-zak-la-şın. uzaklaşalım. yemenin sonu yok. yedik yedik bu hale geldik, artık biraz kendimizi tutmanın zamanı. bak valla tartı değişecek, olmadı pantalonlar bollaşacak, birileri çoook yakın zamanda ay sen kilo mu verdin diyecek, yakışıklı bir çocuk kafede otururken sizi kesecek :))
fawkes harikasın;yorumuna bayıldım ve kahkahalar attıom, galba biz kadınlar hepimiz aynıyız:) ben de atak dönemi üçüncü gündeyim ve tuhaf bir şekilde rahat gidiyor,inşallah seyirde de böyle olur:)
hadi börekleri mantıları unutup bunlara konsantre olalım hep birlikte :)) yoksa mağaza kabinlerinde daha çooook oflayıp puflarız. hepimize kolay gelsin
kalan kiloları mayısa kadar vermezsem ben diyeti sericem sonunda heay cok sıkıldım ya nerdeyse bir çiftlil dolusu tavuk yedim yani diyetten önce ekmek cok az tüketen ben ekmek özledim ya bide annem cok güzel hamur işi yapar evede hep misafir gelir artan börekleri kokla kokla içim şişti vallaya biraz moral verin arkadaşlar :84:
barro cum ben sana özel mesajla bir yanıt yollamıştım , gelmemiş olabilir mi? Bu diyete bende yeni başladım ve henüz atak evresindeyim :) burayı hergün takip ediyorum ayrıca kitabıda almanı tavsiye ederim , detaylı bilgiler veriyor ve daha bilinçli bir şekilde hareket etmen için fayda sağlıyor.
mısır unu atak rejimi tarifleri kısmında saf proteınler baslıgı. soslar kısmının hemen altında mısır unu dıyor ve devamındakı soslarda gecıyor bakarsan sevınırım cevırı hatasımı acaba
fimolatcim gojy berry yi ben antioksidan diye kullaniyorum asagi yukari bir yemek kasigi dolusu yiyorum vucuttan toksinler atilinca kilo verme daha kolaylasir diye okumustum ama bu diyette ne diye oneriliyor emin degilim kitap almadim ya benistanbulda karşıma çıkmayan goji berry tee buralarda karşıma çıktı bende bir miktar aldım.
ama ne için kullanıldıgını ve nasıl kullanıldıgını bilmiyorum. kitabımda istanbulda kaldı.
neydi bu goji berrynin hikmeti alameti? nekadar nezaman ve ne için tüketicem bunu yardımcı olursanız sevinirim.
bu arada terazisiz bırakmasın mevlam kimseyi kaç kiloyum be oldum hiç bilmiyorum. umarım dogru yoldayımdır
bu arada hem mekan değişikliginden hemde (samanda olsa) yulaf kepegimi evde unuttugumdan 4 gündür tuvalete çıkamıyorumtavsiyesi olan var mı bu konuda
sevgiler
istanbulda karşıma çıkmayan goji berry tee buralarda karşıma çıktı bende bir miktar aldım.
ama ne için kullanıldıgını ve nasıl kullanıldıgını bilmiyorum. kitabımda istanbulda kaldı.
neydi bu goji berrynin hikmeti alameti? nekadar nezaman ve ne için tüketicem bunu yardımcı olursanız sevinirim.
bu arada terazisiz bırakmasın mevlam kimseyi kaç kiloyum be oldum hiç bilmiyorum. umarım dogru yoldayımdır
bu arada hem mekan değişikliginden hemde (samanda olsa) yulaf kepegimi evde unuttugumdan 4 gündür tuvalete çıkamıyorumtavsiyesi olan var mı bu konuda
sevgiler
evet hanimlar, kitabin orjinalinde de yazdigi uzere misir unu serbest:) yani sinirsiz degil ama kitabinizda yazdigi gibi 125 ml lik bir sos icin bir tatli kasigi diyor,
bir de bdukanin sitesinde gezerken evimin yanindaki markette (fransada yasiyorum) dukanin kreplerinin ve yulaf kepeginin oldugunu gordum az once marketten geliyorum, dukanin kitapta tarifini verdigi kreplerden aldim benimkinden cok farkli, benim yaptiklarim yumurta kokusundan yenmiyordu, pakette dukan rejimi falan yaziyordu, okurken farkettim ki bu dukan amcamizin yulafkepegi adli bir de sitesi avrmis ama fransizca, simdi ona girdim, daha once bazi fransiz forumlarinda da gorudgum ekmek tarifi var, ben uygun degildir diye yapmamistim ama adamin kendi sitesinde gorunce yapmaya karar verdim
size de tarifni yaziyorum:
3 corba kasigi yulaf kepegi
1 su bardagi kadar yagsiz yogurt
1 silem tatli kasigi kabartma tozu
2 yumurta
1 corba kasigi misir unu
mikserle ya da karistirici yardimi ile malzemelerin tumunu karistirin
istediginize gore aroma ekleyin ( baharat, meyve aromasi, kekik vs)
dinlendirmeden bir borcam gibi bir seye koyup mikrodalgada 3-4 dak pisirin diyor,ama ben mikrodalga hic sevmiyorum firinda yapicam
sitede yulaf kepegi ile yapilan baska tariler de var onlari da bugun yarin sizlere tercume edecegim;
simdi bir yandan ekmegimi bir yandan da ekmeksiz koftemi yogurmaya gidiyorum herkese kolay gelsin
not: bu dedigim sitede bir de pizza tarifi vermis pizza hamuru icin bugday kepegi de kullanmis, onu da yazicam, bugday kepegi turkiye'de belki yulaf kepeginden daha kolay bulunuyordur pizzayi aksam yazicam sizelere
kızlaaar;bugün atak dördüncü günüm 58,8 kg ile başlamıştım;bu sabah tartıda 56 kg çıktım,keyfim yerimde:) atak döneminden hiç ayrılmak istemiyorum böyle böyle verim diyorum,seyir döneminde kilo verimi yavaşlıyo ve hatta durgunluk oluyormuş ya;hiç seyire geçesim yoksahi seyirin ilk haftası meela 1+1 yapsam kilo veremeyecekmiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?