- 6 Şubat 2011
- 572
- 53
- 318
fimolatcim gojy berry yi ben antioksidan diye kullaniyorum asagi yukari bir yemek kasigi dolusu yiyorum vucuttan toksinler atilinca kilo verme daha kolaylasir diye okumustum ama bu diyette ne diye oneriliyor emin degilim kitap almadim ya ben
ve bazanda tatli krizim tutunca yada illa birsey atistiracagim tutunca yiyorum ben
terazinin olmamasi bir yandan cok iyi canim yoksa surekli tartilinca moral kalmiyor
kabizlik icinse malesef bendede ayni once altin cilek kullaniyordum bitti ve kac gundur bulamiyoum ben simdi bagirsaklara iyi gelen bir cay var onu kullaniyorum ama yok ise yaramiyor sanirim tryede form caylari varmis onu dene istersen
fimolacığım valla kabızlık için ben doğa dan kayısılı form çay kullanıyorum.onun limonlusu aromalısı da var ama ben de o çok da etkili olmadı.Ama kayısılı olanı akşama doğru 4gibi içiyorum akşam 10-12 arası hooop soluğu wc de alıyorumyani sende ona göre iç ki dışarda yakalanmayasın aman ha
goji berry hakkındaysa hiçbir fikrim yoküzgünüm
Valla bende kayısılı çay alayım bari. aslında işin ilginci söylemesi ayıp tuvaletimde yokki.. hani varda çıkamıyorum değil.. yiyorum yiyorum tuvaletim yok ne bileyim ya şaşırdım kaldım.
goji yi iyice bilen yok mu? dukancıgım ne diyor goji ile ilgili?? kafama görede yemek istemiyorum tadı şekerli gibi çünkü.
tickerim öyle sabit kaldı.. tartılamadım gitti napsamki :86:
sevgiler