Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

selam kislar
bugun tarti gunumdu 61.2 geldim
400gr vermisim kilo vermem yavasladi ama su son bir kac gundur bitter cikolata yedim
ince kemikliyim 61 olduguma kimse inanmiyor cok daha az gosteriyorum
hedefim 58 ama daha once giyemedigim dar gelen elbiselerim genis geliyor
yine 1+1 devam edicem bu ay sonunda bende guclendirmeye gecebilirim

ben baligi firinda yapinca uzerine domates ve limon dilimleri koyup pisiriyorum tat versin diye

valla sorma ama çok kiloluyum 20 kilo vermem gerekiyor. o yüzden 15 gün yaptım proteini ama artık hafıza gitmeye başladı.1+1 de bir gün protein 1gün sebze proteinmi? sen ne zamandır yapıyorsun? kaç kilo verdin?

valla sorma ama çok kiloluyum 20 kilo vermem gerekiyor. o yüzden 15 gün yaptım proteini ama artık hafıza gitmeye başladı.1+1 de bir gün protein 1gün sebze proteinmi? sen ne zamandır yapıyorsun? kaç kilo verdin?

ben 26 günde 6 kilo verdim. 70 den 64 e indim .evet 1+1 de öyle doğru anlamışsın.

http://www.dukandiyetim.blogspot.com/ burda bi arkadaş yemek tarifleri paylaşmış ama bazıları bence uymuyor sen içlerinden seçip yaparsın.

ssoleil senden haber beklıyorum heyecanla su fitz dekı yulaf kepeği dukanın bahsettıgıyle aynı mı acaba dıye bende bıranonce sıparıs vermek ıcın sabırsızlanıyorum
bu arada 1+1 gectıgımden berı kılo vermem durdu 105.600 cıvarlarında gezıyorum bırkac gundur
herkese ıyı kılo vermeler

kepek elime geçince yazacağım 2 paket söyledim yarın gelir sanırım kilo verme bazen duraklıyor endişelenme diyetini bozmadan devam et tartı inecek tekradan hatta bazen artıyor

Ayyy Starbucks'ın da light sütlü, lifhgt fındık şuruplu filtre kahvesi beni çok mutlu ediyooo

1 ayı geçen kızlar en çok ne yemek istiyorsunuz? :))

Ben garip bir şekilde çikolata özlemimi köreltmiş bulunuyorum. Eskiden 1 gün çikolatasız duramazken 1 buçuk aydır adını almadım!?

Bir de vücuduma bu kadar iyi bakabildiysem 1 ay boyunca diyorum,
bir daha ambalajlı ürün hiç yememe çabasında olucam seyir bitince.. Kararım bu yönde.

Her şeyin en taze ve en iyisinden, az az mm..

Son düzenleme:
Sucuk proteinden sayılır; ama çooooooook yağlı olduğu için yasak. :)

Benim de canım istemiyor değil..

ben 3 gün önce sucugu kalın kalın kestim 5-6 dilim kadar. tabaga güzelce dizdim mikrodalga fırında yagları akana kadar pişirdim. yağlrını iyice peceteyle aldım. sonra tekrar tabaga dizip mikrodalgaya koydum tekrar yagları cıkana kadar pişirdim. tekrar aynı işlemi yaptım. 3. defa koydugumdan hiç yağ çıkmadı, ama ben genede peçeteyle iyice bastırdım sildim temizledim sonra tavaya koydum üstüne yumurtamı kırdım ve löp löp yedim takır takır olmuşlarsada vallahi havesim köreldi. şu an teklif etseler sucuga burun kıvırırım o kadar diyim.
kilomdada artış olmadı merak etmeyin bence sizinda aklınıza yatıyorsa yiyin tabiki burda asıl olay abartmamak... sevgiler

İyi fikir. Afiyet, şifa olsun... Yok ben yemicem.. Dayanabiliyorummm.. Kendi yaptığım köfteye bayılıyorum, içine kimyonunu bol atınca sucuğu aramıyorumm.. :)

Bakalım benim bugün aklımda bir tarif var, onu denicem. Tatlı tarifi, güzel olursa yine bloga koyarım. Ama canım daha çok künefe ve balık-ekmek istiyor. Geçen gün aklıma da laz böreği geldi; ama hemen savdım aklımdan.. :))

Kendimi ödüllendirdim ben o sucukla :) benim daha çok yolum var arkadaşım, daha aylar var istedigim kiloya ulaşmaya. Bu diyetten bıkmamak için böyle şeyler yapmalıymışım gibi geliyor. Şimdilik ters tepme durumu olmadı. 1,5 ayda 9 kilo verdim ve şu halime bile gözlerim henüz alışamadı. Giymek için ayırdıgım kotlarım bol geliyor. Gözümün gördüğünü beynim kabul etmiyor. Alışmışım fışkıran göbeciğime. Onsuz bi acaip oldum. Açıkcası 1-2 hafta kilo vermesem sadece korusam, bu aradada platesle sıkılaşsam diyorum, ama her sabah 100-200 gitmiş oluyor resmen sabun gibi eriyorum. :)
Birde arkadaşımla eve çıkıyorum, başka bir şehirde.. tezlerimi bitirmem gerekiyor.. benim için hayat zorlaşmaya başladı bakalım diyetim ne olacak.

aman ne cok yazdım gene ya, başlayınca duramıyorum derdim çok
sevgiler

10 gun atak 4 kılo vermstım ama bır bucuk gun kacamak yaptım dun aksam ve bugun olmak üzere. o kadarda dırendm kendıme ama neyse yarın 3 gunluk atakla yenıden baslayacagım ve sık sık burada rapor edeceğim ki kendımı denetlıyım. su hafta sonunu atlatabılsem. vermem gereken 8-10 kılo var.

valalhi sucuk ben de arada yiyorum en yalan soyliiyim, ama yememek tabi en dogrusu ama bizim burdaki jambonlari sevemedim ben arada alternatif oluyor

bu arada bugun karniyarik yaptim pek de guzel oldu, patlicanlari kizartmak yerine firinda kozledim ama biraz kuru oldu, onlari teflon tencereye alinca (ne alaka ise) sut eklemek geldi aklima azcik yumusasinlar diye, neyse yarim cay bardagi sut ile biraz da su koyup bir 5 dak pisirdim bayaga lezzetli ve yumusak oldular, ayri tavada yaptigim kiyma sogan maydanoz ve baharat karisimini da ustune koydum domates sosu ile de hep birlikte bir 5 dak daha pisti, yaninda da bir yogurt mis oldu

bir de sorum olacak, genel olarak bu seyir evresi nasil gidiyor? yani bir ara tartinin takildigi kismini okudum ve sizden de anladim da oraya gelene kadar, yani ataktan hemen sonra kac kilo gidiyor haftada mesela??

salı günü 90.3 ile başladım çarşamba 88.1 oldum perşembe günü 87.5 cuma 87.3 ve bugün yine 87.3 yani hiç vermemişim yaaa ne güzel her sabah moralle başlıyodum güne kızlar atak evresindeyim ve vermem gereken daha 27 kg var.depresyona giriyimmi girmiyimmi bilemediiiiiim

bence canını hiç sıkma atak evresi boyunca 2kg veren arkadaşlar bile varmış. ve bünyeden bünyeye de değişiyormuş ki asıl kilo kaybı seyir evresinde olacağı için bu kadarı bile yeter bencetebrikler canım bence çok ii gidiyorsun

inşallah öyle olur yaaa çok hevesle başladım bu diyete umarım iyi giderrr desteğin için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…