Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba 10 gun atak yaptım 4 kılo verdım dün 10.gun aksamı salata yıyerek seyıre gecmıs bulundum ama bır dılımde kepek ekmegı yedım.atak donemınce hıc bozmdadım hatta yulafta yemedım.azıcık dun tadına bakayım dedım ızmırde degırmen dıye bır yerden almıstım aman allahım tum gun bogazıma yapıstı cok kotuydu. tatıle cıktım 3 gunluk.motıvasyonum bozuldu bu kacamak yuzunden.sımdı aklımda hftasonu bırazcık kacamaklar yapıp eve donduğumdemı seyıre devam etsem.yada kızlar bıraz benı motıve etsenız:) en az zararla su tatılı bıtırsem.kacamak yapıp sonra seyıre devam edıldıgınde kılo veren oldumu yoksa bır kez bozdum emeklerı çöpemi attım:18:

kaçamak yapmanı hiç tavsiye etmiyorum bende hastayken yaptım sonra ugraşıp durdum alıp alıp verdim sonradan veriyorsun ama sinirlerin bozuluyor 3 lokma birşey yeyip günlerce ugraşmak kötü hazır 4 kilonu vermişken yeni vereceğin kiloların hatrına sadece listende olanları ye şuanda emeklerin boşa gitmemiştir birazı geri gelmiştir muhtemelen ama devam edersen artar

teşekkurler ınsan aynı sıkıntıları yasayanları gorunce daha guclu hıssedıyor bend ekahvaltıda hamurısı yemeyı dusunurken su an vazgecıyorum cok yerım ama lıstemden yerım ozaman ya ınsanların yanında hamuıslerını yerken gormek ınsanı sıkıyor:) ama her tatıl donusude kılo aldgımı gorunce ben sıkılıyorum su 3gunu atlatsam gerısı sımdılık kolay

Kızlar dün Karaköy'de şöyle bir şey buldum...
Üzerinde yazan aslında kitapta anlatılanla aynı şey. 12 lira bir kutusu, içinde 24 tane varmış. Bilen var mı bunu?

Eki Görüntüle 163339

bana bu bildiğin yulaf gevreği gibi geldi. yulaf kepeği bunun gibi kıtır kıtır değil, daha una benzeyen bir şey. "oat bran" olarak geçiyor. ama mesela ben de yulaf kepeği bulamazsam rejimden sonra bu tarz ürünleri tüketmeyi düşünüyorum sağlık açısından.

hoşgeldin dukanın birde yemek kitabı var onuda okursan tarifleri bizimle paylaşabilirmisin ben kitabınn ingilizcesini gördüm ama çevirmek çok uzun olacagı için alamadım ama sen hazır fransızca da biliyorken bizimle paylaşırsan çok seviniriz yemek üretmek sıkıntılı oluyor çogu zaman özelliklede kepekle yapılabilecek tarifler ve tatlı krizleri için tarifler olsa elimizde süper olacak

kolay ve hızlı kilo vermeler diliyorum

merhaba arkadaşlar forumda yazdıklarınızı okuduktan sonra kitabı aldım ve 15.03.2011 salı günü diyete başladım.atak evresini 7 veya duruma göre 10 gün arkalo düşünüyorum .şimdilik iyi gidiyor.

15.03.2011 salı 90,3 kg.
16.03.2011 çarşamba 88.1 kg.
17.03.2011 perşembe 87.5 kg.
18.03.2011 cuma 87.3 kg.

mükemmel aynen devam :))

Galiba hastalanıcam, karnım ağrıyo ve hafif bir şişlik var. Ama bunun tek iyi tarafı, sonrasında tartıda inen rakamlar. :))

Yulaf kepeğini alır almaz, insanlar neler yapacağını şaşırıyor (bu ben oluyorum. :) ) Sonuç olarak seyir evresinde tüketilmesi gereken 2 kaşık aşılabilir. O yüzden ben daha dikkatli davranıcam bundan sonra, ölçerek ve çok daha ince hesaplayarak gidicem. Aklınızda olsunnn..

İnşallah tartıda bir gün 48'i göreceğim. Herhalde şantiyeye gidene kadar olamayacak ve orada diyete uygun bir şey bulmam mümkün bile değil. O yüzden dönünce mutlaka atak yapacağım. Muhtemelen Nisan'da da seyir evresine devam ediyor olacağım. Artık MAyıs'a kadar umarım 48'i görür ve güçlendirme evresine geçerim.. :)

yemek kitabini da gordum evet biraz goz attim ama iste fransiz mutfagi ile turk mutfagi pek farkli ondan alasim gelmedi, ama tekrar bakarim elbette zira surec uzun degisik bisiler de yemek lazim arada,
ama bu arada bir sey soracagim size, bendeki fr olan kitapta 4 evre anlatildiktan sonra soyle bir 30 sayfa kadar tarifler var, sizin elinizdekiler nasil? o tarifleri de yazabilirim yoksa?

kızlar ben diyete 16.03.2011 de başladım sabah aç karınla tartıldım 70.5'i gösterdi tartı. ertesi günün sabahında 69.1 ve bu sabah 67.9'u gösterdi bu normal mi die de merak ettim açıkcası:44:
yani bu demektir ki 2 günde 2.6 kg zaten 11 kg kadar vermeyi düşünüyorum.hep böle hızlı mı olcak.çok şaşırdım vallahi
Ama tabi şöyle de bişi var yulaf kepeğim yok o yüzden hiç yemedim.eğer arkadaşlar onay verirse ben de isticem mechartemisia'nın sölediği yerden..Ama lütfen biri beni bunun normal olduğu ve aldığınız şeyin yulaf kepeği olduğu konularında onaylasın
16.03 : 70.5
17.03 : 69.1
18.03 : 67.9

evet bizdeki kitapdada tarif var ama yulaf kepeği ve tatlı birşeyler yapmak için fazla birşey yok malesef

bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor ben 5 günde 2300 verdim ama daha sonra kilo verme yavaşlıyor gayet güzel vermişsin tadını çıkar

yulaf kepeğini bende bugün sipariş verdim elimdede fransadann gelen var yarın gelirse evdekiyle karşılaştırıp buraya yazacağım istersen bekle ona göre alırsın ama resimdeki gördüğüm bendekine çok benziyor birde tadına bakacağım

Son düzenleme:
ben diyete başlayalı tam 56 gün oldu vermem gerken 7 kilom kaldı ama bazen cok sıkılıyorum bı diyetten tiroid hastası olduğum için birde tatlı krizlerim yüzünden sanırım yavaş veriyorum birde 66 da vücudum baya bir direndi neyseki kırdım sanıyorum diliyorum bu 7 kilodan cabuk kurtulurum.

bu arada ben yagsız sütle yapılan cafemocha bağımlısı oldum içincede çarpıntım tutuyo ama yinede vazgecemiyorum ne yapsam acaba

bu arada bugün fırın torbasında balık yapcam da nasıl yapcamı bilmiyorum daha önce yapan vardır sanırım.ben daha önce hiç denemedim ilk kez yapcam.:44:sos olarak ne eklemeleiyim unlamadan yanlızca azıcık tuzla bütün tavuğu torbaya atsam oluyor muuu
inanın sabah uyandığımda ilk işim topic'i okumak oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…