Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Blogumda 16. tarifimi de yayınladımmmm...

Tam bana göreymiş bu iş kızlaaaarrr.. 3-4 saat kadar ders çalışıp ödev yaptıktan sonra yemek yapmak ve bloguma tarif eklemek bana çok iyi geldi... :)

Ben artık blogunuza giremiyorum. Bloglar yasaklandığı için. Herkes nasıl giriyor ki?

bugün atak evremin 5. günü ve tartım toplamda 3.9 eksik gösteriyor
ama bugün öğle yemeğimi yemedim yani öğün atladımakşam yemeğimi normal yemem gereken gibi yedim ama yanında cacık yedim önce aman içinde çok az salatalık var nolcak dedim ama sora dukan hazretlerinin bir balona bir iğneyle dokunmak sözü geldi aklıma
çooook mutsuzum kızlar çoook

hiiiç bişeycik olmaz o cacıgın salatalıklarından sen gönlünü ferah tut.. ona kaçamak denmez rahat ol. kaçamak 1 dilim baklava, bir parça su böreği efendim 1-2 kaşık kızartma ile olur
salatalık hiç bişey yapmaz ama tabiki genede dikkat etmemiz lazım.
5 günde 4 kilo vermişsin tebrikler, lütfen atak evreni 10 günden daha kısa tut (eger ölümcül obez degilsen ve doktoruna danıştıysan birşey diyemem) bol bol su iç ohh gitsin kilolar

sevgiler

aslında atak evremi 5 gün planlıyordum ve yarın seyir evresine geçmeyi planlıyordum ama bugün cacık yediğim için yarında mı saf protein yapsam die düşündüm:44:ama sevgili fimolaTe içimi rahatlattınçünkü zaten toplamda vermem gereken kilo 12.5 ti ve atak evresinde(umarım seyirde geri almam) 4'e yakını gitmiş bulunuyor zaten. sebze+proteinin ilk gününde yanlızca akşam sebze yemeyi düşünüyordum bilmiyorum belki yarın da saf protein yaparım yaa kararsız kaldım

selam arkadaşlar,
Sizde benim gibi kızartmayı özleyenlerdenseniz. Süper bi tarif.
Havucu soyun ve ince ince halka halka doğrayın, kabağı soyun ve aynen doğrayın, dolmalık kırmızı biberide doğrayın. bir büyük kasede 1 damla yağ ile yada sprey yağ ile yağlayın. sonra yağlı kağıda tek tek dizip, 200 derecede kızarana kadar pişirin. İnce bir ayar, anında kömürde olabiliyor, takip edin...

sonra ister light sarımsaklı yoğurt ile yada sarımsaklı domatesli sosla yiyin. mükemmel gibiyor etle...
afiyet olsun. bu arada migrostan hala haber yok. bana birkaç yabancı marka daha söyler misiniz? hangi ülke onuda eklerseniz sevinirim. tekrar arayacağım...

Bende aynen böyle yapmıştım çok güzel oluyor sana katılıyorum.
Ya canım benim çok kafama takılıyor bu yulaf kepeği olayı.. Şimdi fransadan sipariş etsek tamam da dukan efendi ömür boyu yiyeceksin diyor. Kargoydu gümrüktü valla diyet mi yapıyoruz savaş stratejisi mi kuruyoruz bilemedim :26:

Son düzenleme:

çeviri hatalarına katılıyorum.kitaba bende dün başladım. kitabı okumadan diyet yapılmasını tasvip etmiyorum zira içinde çok önemli detaylar var. yulaf kepeği konusunda yardım bekliyorum
muhtemelen iki gün sonra diyete başlıyorum...

Betaglucare - Prorsum FoodPharma Ltd. bu web sitesini gören var mı?
doğal yulaf kepeği tozu diyor. anlatılanlar dukanın dediğiyle örtüşüyor. bağırsaklarda jel haline gelmesi, karbonhidratı içerisine alıp emilimini düşürmesi vb. fiyatıda maaşaallaahh 2 kutu 98 lira. Sizde bir bakın denemeye değer mi sizce? :44: eğer birşey bulamazsam gene çongar alıcam sanırım...

Kzılar bir şey soracağım günd een fazla kaç yumurtaya izin var ben yulaf temın edemedım bu yuzden acıkıyorum sabah bır yumurta aksamları etten sıkıldıgımda 2 yumurta ıle omlet yaptıgımda kaçırmış mı olurum sız nasıl tuketıyorsunuz gun ıcınde az yedıgım halde ıkı veya fazla yumurtaile aşmış olurmuyum

eğer kolesterol değerlerinde problem ve alerjiniz yoksa yiyebiliyorsunuz.. yumurta da sorun yok..

selam kislar
bu sabah tartida 600gr fazla geldim
moralim bozuldu sanirim tansiyon umda dusuyor bazan kendimi iyi hissetmiyorum
kalan 3 kilo gitmiycek inatlasiyor sanki
tekrar atak yapsammi bilmiyorum uzun sureli diyetler boguyor beni
abur cuburu ozledim ama pse etmekte istemiyorum
duraklama donemim umarim uzun surmez

Yok sakın üzülme, benim 1 haftadır artıp azalıyordu. Bu hafta bir tartıldım, 100 gram vermişim.. 50,5 olmuşum. Tam hastalanmak üzereyim, karnım şişti ve ağrıyor. Yarın da seyir evresinin proteinli kısmına geçiyorum (ben 5+5 yapıyorum). Bakalım belki 1 hafta sonra 1-2 kilo vermiş olurum, inşallah yanii.. :)

mechartemisia sagol canim
aslinda gunluk tartilmak dogru degil haftada bir daha ideal
ben bu kez bir haftayi bekleyemedim belki odemdir artik gunluk tartilmiycam
seyir evresindeymissin 5+5 cok degilmi canim ya
ben 1+1 yapiyordum
olmazsa bende 3+3 yapayim belki isim kolaylasir
umarim hepimizde kolayca verebiliriz

dukan diyeti ile ciddi şekilde zayıflayanlar, nasıl spor yapıyorsunuz.mesela günde kaç km yürüyüyorsunuz.benim diyette 7.günüm atak evresini bugün bırakıyorum sadece 1,5 kilo verdim.her tarafım şiş şiş.kabızlıkta cabası.herkes atak evresinde 4-5 kilo verdiğini yazmış ama acaba bir yerlerde yanlış mı yapıyorum

ben pek spor yapamiyorum
bir kac gun heveslendim -10-15 dk kadar yaptim yine biraktim
yuruyus oda yok
ilk gunler hizli verdim simdi benimkide durdu
senin kilo veremiyor olman kabizliktanda olabilir problemini cozersen tartida eksildigini gorursun

kızlar özellikle atak evresinde , vücuda sürülen yağların olumsuz bir etkisi varmıdır? Portakal - biberiye ve susam yağı karışımını hergün sürüp spor yapıyorum ve ardından yosunlu sabunla yıkıyordum. Atak evremin 1. günündeyim ve şimdi çok kararsız kaldım sonuçta vücudumuz o yağları emiyor ama bizde yağlardan kurtulmaya çalışıyoruz. atak evremi etkiler mi? Sanırım spora yağsız devam edeceğim

Bugün 1. günüm ve aşırı derece tokum. fitiz marketten yulaf kepeği almıştım yurt dışındakilerle aynı değil demişti arkadaşımız ama başka nereden temin edebilirim bilemiyorum sanırım bununla idare edicem

Etlerin yanına sos olarak yağsız yoğurda kattığım bir miktar light labne ve küp doğranmış çok az salatalık turşusu kullanıyorum. Extradan tuz vs katmaya gerekte kalmıyor.

Bakalım ne olacak velhasılı bende aranıza katıldım

slm kızlar,atak evremi 5 günde sonlandırıp bugün P+S yaptımtoplamda atak evresi boyunca 4 kg verdimama yulaf kepeğim yok ve ben de 1.5 kaşık yerine 2 günde 1 kaşık yulaf ezmesi kullanıyorumsonucu nasıl olur bilmiyorum.ayrıca aspartamı hiç kullanmadım çayımı ve kahvemi şekersiz içiyorum.bugün adet dönemini onunla geçiştiririm die elimin altında olsa ii olur dedim.netten araştırdım birazenvai çeşit söylenti var.valla alsamda adetlerim rahat mı geçse yoksa kullnmadan işkence mi çeksem bilemedim.bilgisi olan yada kullana arkadaşlar deneyim ve bilgilerini bizimle paylaşırlarsa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…