Blogumda 16. tarifimi de yayınladımmmm...
Tam bana göreymiş bu iş kızlaaaarrr.. 3-4 saat kadar ders çalışıp ödev yaptıktan sonra yemek yapmak ve bloguma tarif eklemek bana çok iyi geldi... :)
bugün atak evremin 5. günü ve tartım toplamda 3.9 eksik gösteriyor
ama bugün öğle yemeğimi yemedim yani öğün atladımakşam yemeğimi normal yemem gereken gibi yedim ama yanında cacık yedim önce aman içinde çok az salatalık var nolcak dedim ama sora dukan hazretlerinin bir balona bir iğneyle dokunmak sözü geldi aklıma
çooook mutsuzum kızlar çoook
hiiiç bişeycik olmaz o cacıgın salatalıklarındansen gönlünü ferah tut.. ona kaçamak denmez rahat ol. kaçamak 1 dilim baklava, bir parça su böreği efendim 1-2 kaşık kızartma ile olur
salatalık hiç bişey yapmaz ama tabiki genede dikkat etmemiz lazım.
5 günde 4 kilo vermişsintebrikler, lütfen atak evreni 10 günden daha kısa tut (eger ölümcül obez degilsen ve doktoruna danıştıysan birşey diyemem) bol bol su iç ohh gitsin kilolar
sevgiler
selam arkadaşlar,
Sizde benim gibi kızartmayı özleyenlerdenseniz. Süper bi tarif.
Havucu soyun ve ince ince halka halka doğrayın, kabağı soyun ve aynen doğrayın, dolmalık kırmızı biberide doğrayın. bir büyük kasede 1 damla yağ ile yada sprey yağ ile yağlayın. sonra yağlı kağıda tek tek dizip, 200 derecede kızarana kadar pişirin. İnce bir ayar, anında kömürde olabiliyor, takip edin...
sonra ister light sarımsaklı yoğurt ile yada sarımsaklı domatesli sosla yiyin. mükemmel gibiyor etle...
afiyet olsun. bu arada migrostan hala haber yok. bana birkaç yabancı marka daha söyler misiniz? hangi ülke onuda eklerseniz sevinirim. tekrar arayacağım...
Gerçekten kitabı okumak çok önemli. Diyeti uyguluyorum. 5+5 üzerinden gidiyorum. 59 ile başladım 56 oldum. Yürüyüş yapamama rağmen sonuç bu. Kitapta bazı çeviri problemleri olduğunu düşünüyorum. O nedenle bu anlaşmazlıkları çözebileceğim bir başka okurun bilgisine ihtiyaç duyuyorum. Kitabı okuyan varsa konuları üzerinden gidebiliriz belki.
Ben artık blogunuza giremiyorum. Bloglar yasaklandığı için. Herkes nasıl giriyor ki?
Kzılar bir şey soracağım günd een fazla kaç yumurtaya izin var ben yulaf temın edemedım bu yuzden acıkıyorum sabah bır yumurta aksamları etten sıkıldıgımda 2 yumurta ıle omlet yaptıgımda kaçırmış mı olurum sız nasıl tuketıyorsunuz gun ıcınde az yedıgım halde ıkı veya fazla yumurtaile aşmış olurmuyum
eğer kolesterol değerlerinde problem ve alerjiniz yoksa yiyebiliyorsunuz.. yumurta da sorun yok..
selam kislar
bu sabah tartida 600gr fazla geldim
moralim bozuldu sanirim tansiyon umda dusuyor bazan kendimi iyi hissetmiyorum
kalan 3 kilo gitmiycek inatlasiyor sanki
tekrar atak yapsammi bilmiyorum uzun sureli diyetler boguyor beni
abur cuburu ozledim ama pse etmekte istemiyorum
duraklama donemim umarim uzun surmez
Yok sakın üzülme, benim 1 haftadır artıp azalıyordu. Bu hafta bir tartıldım, 100 gram vermişim.. 50,5 olmuşum. Tam hastalanmak üzereyim, karnım şişti ve ağrıyor.Yarın da seyir evresinin proteinli kısmına geçiyorum (ben 5+5 yapıyorum). Bakalım belki 1 hafta sonra 1-2 kilo vermiş olurum, inşallah yanii.. :)
dukan diyeti ile ciddi şekilde zayıflayanlar, nasıl spor yapıyorsunuz.mesela günde kaç km yürüyüyorsunuz.benim diyette 7.günüm atak evresini bugün bırakıyorum sadece 1,5 kilo verdim.her tarafım şiş şiş.kabızlıkta cabası.herkes atak evresinde 4-5 kilo verdiğini yazmış ama acaba bir yerlerde yanlış mı yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?