- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
saolun kızlar haklısınız ama daha önceki sayfalarda dediğim gibi nisan ayında hamilelik çalışmalarına başlayacağım. hamilelikden önce aşırı kilo verilmesi zararlıymış hemde vitamin eksikliği yaşamamak için güçlendirme evresine geçeyim dedim. meyve falan yemem gerekiyor. ondan. yoksa bende 55 kiloya kadar inmek istiyordum. hamilelik öncesinde.
ayrıca bişey farkettim 64 kiloyu korursam hamilelikde de kilo alsam bile doğum sonrası bu diyetle çok rahat aldığım kiloları geri verebilirim.
öyle işte ...
çok hararetli bir yulaf kepeği mevzusunun arasına girdim ama bişey söylemek istiyorum.
dün güçlendirme evremin ilk günüydü. sabah nestle nesfit in çikolatalı gevreğiyle sütü karıştırdım yedim. öğlen normal unla yapılmış 1 büyük boy krep le beraber kibrit kutusundan büyük tam yağlı koyun peyniri yedim. sonra ara öğün olarak 1 kase yağsız yoğurt yedim. eşim gelirken dışardan şu mangal evleri var ya ordan yarım kilo köfte aldı o köfteden yedim 6 tane falan. mezeler vardı onlardan yedim. bide irmik helvası vardı yanında onu yedim. akşamda ballı çerezler varya sıkıştırılmış birleştirilmiş onlardan 2 lokma yedim.
tüm bunlara rağmen 100 gr daha azalmışım.
ben seyir evresindeyken böyle bi kaçamak yapacaktım tam 500-600 gr fazla gelirdi tartı. çok şaşırdım.
verilen kilolar gerçekten geri alınmıyor mu ki :) inşallah öyledir
çok hararetli bir yulaf kepeği mevzusunun arasına girdim ama bişey söylemek istiyorum.
dün güçlendirme evremin ilk günüydü. sabah nestle nesfit in çikolatalı gevreğiyle sütü karıştırdım yedim. öğlen normal unla yapılmış 1 büyük boy krep le beraber kibrit kutusundan büyük tam yağlı koyun peyniri yedim. sonra ara öğün olarak 1 kase yağsız yoğurt yedim. eşim gelirken dışardan şu mangal evleri var ya ordan yarım kilo köfte aldı o köfteden yedim 6 tane falan. mezeler vardı onlardan yedim. bide irmik helvası vardı yanında onu yedim. akşamda ballı çerezler varya sıkıştırılmış birleştirilmiş onlardan 2 lokma yedim.
ben seyir evresindeyken böyle bi kaçamak yapacaktım tam 500-600 gr fazla gelirdi tartı. çok şaşırdım.
drydry cim hamilelik oncesi drlar folik asit oneriyor onuda kullan derim yada dogal gidalardan al kuru meyvelerde var
hamilelik esnasinda ben 18 kilo almistimda drum kizmisti cok demisti
hamur isleri pasta sekerli gidalardan uzak dur demisti
sebze ve meyve 1-2 bardan sut
meyveyide abartma demisti ve bol bol balik onermisti
simdiden bebegin hayirli olsun saglikla dogsun insallahh
sonra görürsün diyesim geliyor ama görme
merhaba ben bu siteye yeni üye oldum. ben de dukan diyeti yapıyorum 2 haftada 5 kilo verdim.yazışmak istiyorum sizlerle ama nasıl oluyor bilmiyorum.yardımcı olursanız sevinirim
aynen bu mesajı attığın gibi bu şekilde yazışıyoruz bizde
Eki Görüntüle 160254 Eki Görüntüle 160255
kızlar aldım yulaf kepeğini... Ben tadına da baktım gayet iyi. Buğday kepeğine benziyor. Blogumda da yazdım ama fotoğraf ekleyemedim, muhtemelen blogcu'da bir hata var. Buraya fotoğraf eklemeye çalıştım, umarım olmuştur. :))
siz de bakın, ben aldım ve hep buradan alırım. :) gittigidiyor'daki samanla alakası yok,Sadece ondan emin olabilirsiniz.
Buradan hep alırım artık... çok mutluyuuuuummmm..
Internet adreslerinden gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz: fitiz diet market
kızlar ben de 15 gündür bu diyeti uyguluyorum 5 kilo verdim. 15 gündür sırf protein yiyorum.bu 1+1 5+5 ne demek anlayamadım. birisi beni aydınlatabilirmi?
Merak etme :) Kızkardeşim 17 kilo verdi bu rejimle, şimdi ne yerse yesin almıyor, günlendirme evresini 4 aydır yapıyor hem de yarım yamalak neler yediği oluyor, hakikaten almıyorsun. (Ama perşembelerini hiç bozmuyor) sevgiler...
Kızlar aldım yulaf kepeğini... Ben tadına da baktım gayet iyi. Buğday kepeğine benziyor. Blogumda da yazdım ama fotoğraf ekleyemedim, muhtemelen blogcu'da bir hata var. Buraya fotoğraf eklemeye çalıştım, umarım olmuştur. :))
Siz de bakın, ben aldım ve hep buradan alırım. :) Gittigidiyor'daki samanla alakası yok,sadece ondan emin olabilirsiniz.
Buradan hep alırım artık... Çok mutluyuuuuummmm..
internet adreslerinden gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz: Fitiz Diet Market
çok rahatladım valla saol
bugün perşembe ama ben haftaya perşembe uygulamak istiyorum daha yeni geçtim güçlendirmeye bi kerelik böyle oluversin artık azıcık tadını çıkarayım
Kızlar aldım yulaf kepeğini... Ben tadına da baktım gayet iyi. Buğday kepeğine benziyor. Blogumda da yazdım ama fotoğraf ekleyemedim, muhtemelen blogcu'da bir hata var. Buraya fotoğraf eklemeye çalıştım, umarım olmuştur. :))
Siz de bakın, ben aldım ve hep buradan alırım. :) Gittigidiyor'daki samanla alakası yok,sadece ondan emin olabilirsiniz.
Buradan hep alırım artık... Çok mutluyuuuuummmm..
internet adreslerinden gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz: Fitiz Diet Market
Merak etme :) Kızkardeşim 17 kilo verdi bu rejimle, şimdi ne yerse yesin almıyor, günlendirme evresini 4 aydır yapıyor hem de yarım yamalak neler yediği oluyor, hakikaten almıyorsun. (Ama perşembelerini hiç bozmuyor) sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?