Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

çok hararetli bir yulaf kepeği mevzusunun arasına girdim ama bişey söylemek istiyorum.

dün güçlendirme evremin ilk günüydü. sabah nestle nesfit in çikolatalı gevreğiyle sütü karıştırdım yedim. öğlen normal unla yapılmış 1 büyük boy krep le beraber kibrit kutusundan büyük tam yağlı koyun peyniri yedim. sonra ara öğün olarak 1 kase yağsız yoğurt yedim. eşim gelirken dışardan şu mangal evleri var ya ordan yarım kilo köfte aldı o köfteden yedim 6 tane falan. mezeler vardı onlardan yedim. bide irmik helvası vardı yanında onu yedim. akşamda ballı çerezler varya sıkıştırılmış birleştirilmiş onlardan 2 lokma yedim.

tüm bunlara rağmen 100 gr daha azalmışım.

ben seyir evresindeyken böyle bi kaçamak yapacaktım tam 500-600 gr fazla gelirdi tartı. çok şaşırdım.

verilen kilolar gerçekten geri alınmıyor mu ki :) inşallah öyledir

drydry cim hamilelik oncesi drlar folik asit oneriyor onuda kullan derim yada dogal gidalardan al kuru meyvelerde var
hamilelik esnasinda ben 18 kilo almistimda drum kizmisti cok demisti
hamur isleri pasta sekerli gidalardan uzak dur demisti
sebze ve meyve 1-2 bardan sut
meyveyide abartma demisti ve bol bol balik onermisti
simdiden bebegin hayirli olsun saglikla dogsun insallahh

sonra görürsün diyesim geliyor ama görme

merhaba ben bu siteye yeni üye oldum. ben de dukan diyeti yapıyorum 2 haftada 5 kilo verdim.yazışmak istiyorum sizlerle ama nasıl oluyor bilmiyorum.yardımcı olursanız sevinirim

saol evet doktora gittim folik asit verdi. diyetiminde hamileliğe uygun olduğunu ama meyve de eklememi söyledi. bide ceviz falan. hamurişlerinden elimden geldiğince uzak durucam.

bakalım daha hamilelik falan yok ortada hazırlık bunlar sadece.

iyi dileklerin için teşekkür ederim amin inşallah

Merak etme :) Kızkardeşim 17 kilo verdi bu rejimle, şimdi ne yerse yesin almıyor, günlendirme evresini 4 aydır yapıyor hem de yarım yamalak neler yediği oluyor, hakikaten almıyorsun. (Ama perşembelerini hiç bozmuyor) sevgiler...

tatlım teşekkürler bende sipariş verdim 3 paket kargo ile yollayacaklar
emeğine sağlık kek yapacağım en başta ve pizza hamuru
geçen gün maile pizzaları götürdüler ama ben yemedim canımda çekmedi beyinde her şey arkadaşlar ama aklımda kaldı..onun için pizza hamuru yapacağım

kızlar ben de 15 gündür bu diyeti uyguluyorum 5 kilo verdim. 15 gündür sırf protein yiyorum.bu 1+1 5+5 ne demek anlayamadım. birisi beni aydınlatabilirmi?

kız naptın sen 15 gün protein yenir mi Allah ım yaa

en fazla 10 gün yapılacaktı protein dönemi yani atak dönemi.

10 günde çok kilo vermesi gerekenler için.

ben 15 kilo verecektim 5 gün atak yaptım.

şimdi sen hemen 1+1 e geçmelisin.

bende diyorum bu nasıl 2 haftada 5 kilo vermiş diye

1+1 demek 1 gün sadece protein yiyeceksin diğer gün hem protein hem de sebze ekleyeceksin menüne. tabi yağsız sebze yemekleri falan. patates kurufasulye falan yasak. karbonhidrat oranı yüksekmiş onlarda. kabak patlıcan ıspanak falan bunlar serbest domates salatalık biber... havuçu az yiyecekmişsin şeker var onda da.

ama dikkat et sebze günlerinde de yediğin sebze oranı protein oranını geçmeyecek. sebze yemeği de yesen yanında yoğurt falan tüketmelisin.

kaç kilosun kaç kilo vereceksin sen ?

çok rahatladım valla saol

bugün perşembe ama ben haftaya perşembe uygulamak istiyorum daha yeni geçtim güçlendirmeye bi kerelik böyle oluversin artık azıcık tadını çıkarayım

Sen süpersin
Senin sayende bende sipariş ettim,deli gibi mutlu oldum ,umarım bütün kilolarını verirsin,Allah Senden razı olsun öle diim yani

bugun bende aldırdım 1 paket yarın elimde olur almanyadan getirttiğimle karşılaştırırım umarm benzerdir yoksa mayısa kadar arkadasımı beklemek zorunde kalıcam

Ne kadar sürede 17 kilo verdi ve tam olarak ne yaptı burda anlatılanları mı yaptı....

selamlar,
ben de yeni basladim, fransadyim burada duyuyor arastiriyordum sonra sizi buldum inanin bastan sona tum sayfalari okudum bu topicteki:) samimiyetinize ve dayanismaniza da hayran kaldim:)
kitabin fransizcasini okuyorum, tr ceviride anlasilmaya yerler oldugundan bahsedilmis gunlerle sayilarla miktarlarla ilgili falan sorulariniz olursa bakarm orjinal versiyonuna
ben de seyirin ilk gununu bitirdim bugun atakta 5 gunde 2,5 kilo verdim :92: daha 8 kilo var ama
motivasyonum iyi ama vallahi sayenizde yemek tarifleriniz ufkumu acti, topicte gecen muffini yapmayan varsa hemen yapsin harika oluyor

bu arada " zaten zayifladin azciik ye nolcak" diyenlere bir diyetisyenin onerisi uzerine sunu demek lazimmis: " midemi usttum herhalde sabahtan beri canim bisi istemiyor belki az sonra yerim" o zaman israrlar kesiliyor diyor, bence ise yarar bir taktik
he bir de alkol israrlari icin de ya antibiyotk aliyorum ya da araba kullancam demek lazimmis, bunlar evet yalan ama hem karsimizdkaileri kirmamak hem de diyetimize sadik kalmk icin yalan sayilmaz bence
herkese kolay gelsin:) bi de bugun protein gunum

Bugün seyir evresinin 5 günlük sebze+protein kısmına tekrar başladım. Nedense kilo vermem yavaşladı. Çok fazla spor yapamadığım için yavaş veriyorum diye düşünüyorum. Bakalım haftasonu fazlasıyla spor yapacağım. İnşallah faydasını görürüm.. 2,6 kilo kaldı aslında. Onu da versem de kurtulsam.. :))

Bu arada tavuklu mantar dolması yaptım. Çok lezzetliydi.. Tavsiye ederim, iyi oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…