- 16 Nisan 2010
- 206
- 52
- 98
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba 10 gun atak yaptım 4 kılo verdım dün 10.gun aksamı salata yıyerek seyıre gecmıs bulundum ama bır dılımde kepek ekmegı yedım.atak donemınce hıc bozmdadım hatta yulafta yemedım.azıcık dun tadına bakayım dedım ızmırde degırmen dıye bır yerden almıstım aman allahım tum gun bogazıma yapıstı cok kotuydu. tatıle cıktım 3 gunluk.motıvasyonum bozuldu bu kacamak yuzunden.sımdı aklımda hftasonu bırazcık kacamaklar yapıp eve donduğumdemı seyıre devam etsem.yada kızlar bıraz benı motıve etsenız:) en az zararla su tatılı bıtırsem.kacamak yapıp sonra seyıre devam edıldıgınde kılo veren oldumu yoksa bır kez bozdum emeklerı çöpemi attım:18:
Kızlar dün Karaköy'de şöyle bir şey buldum...
Üzerinde yazan aslında kitapta anlatılanla aynı şey. 12 lira bir kutusu, içinde 24 tane varmış. Bilen var mı bunu?
Eki Görüntüle 163339
selamlar,
ben de yeni basladim, fransadyim burada duyuyor arastiriyordum sonra sizi buldum inanin bastan sona tum sayfalari okudum bu topicteki:) samimiyetinize ve dayanismaniza da hayran kaldim:)
kitabin fransizcasini okuyorum, tr ceviride anlasilmaya yerler oldugundan bahsedilmis gunlerle sayilarla miktarlarla ilgili falan sorulariniz olursa bakarm orjinal versiyonuna
ben de seyirin ilk gununu bitirdim bugun atakta 5 gunde 2,5 kilo verdim :92: daha 8 kilo var ama
motivasyonum iyi ama vallahi sayenizde yemek tarifleriniz ufkumu acti, topicte gecen muffini yapmayan varsa hemen yapsin harika oluyor
bu arada " zaten zayifladin azciik ye nolcak" diyenlere bir diyetisyenin onerisi uzerine sunu demek lazimmis: " midemi usttum herhalde sabahtan beri canim bisi istemiyor belki az sonra yerim" o zaman israrlar kesiliyor diyor, bence ise yarar bir taktik
he bir de alkol israrlari icin de ya antibiyotk aliyorum ya da araba kullancam demek lazimmis, bunlar evet yalan ama hem karsimizdkaileri kirmamak hem de diyetimize sadik kalmk icin yalan sayilmaz bence
herkese kolay gelsin:) bi de bugun protein gunum
merhaba arkadaşlar forumda yazdıklarınızı okuduktan sonra kitabı aldım ve 15.03.2011 salı günü diyete başladım.atak evresini 7 veya duruma göre 10 gün arkalo düşünüyorum .şimdilik iyi gidiyor.
15.03.2011 salı 90,3 kg.
16.03.2011 çarşamba 88.1 kg.
17.03.2011 perşembe 87.5 kg.
18.03.2011 cuma 87.3 kg.
yaaani aslında cevabı tahmin ediyorum ama yine de sorayım da içim rahatlasın: sucuk proteinden sayılır mı?? dün 3 dilim yiyivermişim de
Ne kadar sürede 17 kilo verdi ve tam olarak ne yaptı burda anlatılanları mı yaptı....
hoşgeldin dukanın birde yemek kitabı var onuda okursan tarifleri bizimle paylaşabilirmisin ben kitabınn ingilizcesini gördüm ama çevirmek çok uzun olacagı için alamadım ama sen hazır fransızca da biliyorken bizimle paylaşırsan çok seviniriz yemek üretmek sıkıntılı oluyor çogu zaman özelliklede kepekle yapılabilecek tarifler ve tatlı krizleri için tarifler olsa elimizde süper olacak
kolay ve hızlı kilo vermeler diliyorum
yemek kitabini da gordum evet biraz goz attim ama iste fransiz mutfagi ile turk mutfagi pek farkli ondan alasim gelmedi, ama tekrar bakarim elbette zira surec uzun degisik bisiler de yemek lazim arada,
ama bu arada bir sey soracagim size, bendeki fr olan kitapta 4 evre anlatildiktan sonra soyle bir 30 sayfa kadar tarifler var, sizin elinizdekiler nasil? o tarifleri de yazabilirim yoksa?
kızlar ben diyete 16.03.2011 de başladım sabah aç karınla tartıldım 70.5'i gösterdi tartı. ertesi günün sabahında 69.1 ve bu sabah 67.9'u gösterdi bu normal mi die de merak ettim açıkcası:44:
yani bu demektir ki 2 günde 2.6 kg zaten 11 kg kadar vermeyi düşünüyorum.hep böle hızlı mı olcak.çok şaşırdım vallahi
Ama tabi şöyle de bişi var yulaf kepeğim yok o yüzden hiç yemedim.eğer arkadaşlar onay verirse ben de isticem mechartemisia'nın sölediği yerden..Ama lütfen biri beni bunun normal olduğu ve aldığınız şeyin yulaf kepeği olduğu konularında onaylasın
16.03 : 70.5
17.03 : 69.1
18.03 : 67.9
bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor ben 5 günde 2300 verdim ama daha sonra kilo verme yavaşlıyor gayet güzel vermişsin tadını çıkar
yulaf kepeğini bende bugün sipariş verdim elimdede fransadann gelen var yarın gelirse evdekiyle karşılaştırıp buraya yazacağım istersen bekle ona göre alırsın ama resimdeki gördüğüm bendekine çok benziyor birde tadına bakacağım[/QUOT/
evet canım bende öle yapmayı düşünüyorum.hem 5 gün atak planlıyorum seyir evresinde elimde olur en azından.aslında daha önceki sayfalarda kepeği türkiyede buldum aa hayır o diilmiş diyenler çok olduğu için yardımınıza ihtiyacım var .biz ne olduğunu bile bilmiyoruzzen azından siz görünce tanırsınız..