• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

babam almanyadan döndü

yulaf kepeğine baktık annemle aynı sizin fransadan getirttiğinizden. ama ben diyeti bıraktığım için anneme verdim yulaf kepeklerini o başlıyor bu diyete bakalım kaç kilo verecek.

bugün hava burda çok soğuk yürüyüşe çıkamıyorum kaç gündür.

bi kaç günlüğüne anneme gidiyorum bu arada mesaj yazamayabilirm

sizlere iyi diyetler bol kilo vermeler dilerim.

arkadaşlar bu filiz dietten yulaf kepeği geldi ama çok üzgünüm bendekiyle aynı degil tadı görüntüsü kokusu kesinlikle farklı bendeki kepek görüntü olarak yulaf ezmesinin ufaltılmışı gibi tat da ona yakın belki işleme farkı katkı farkı bilemeyeceğim ama dukandan gelenle aynı değil kesinlikle :59::59: o yüzden ben artık oradanda umudu kestim fransadan istiycem mecbur hepinize kolay gelsin

arkadaşlar bu filiz dietten yulaf kepeği geldi ama çok üzgünüm bendekiyle aynı degil tadı görüntüsü kokusu kesinlikle farklı bendeki kepek görüntü olarak yulaf ezmesinin ufaltılmışı gibi tat da ona yakın belki işleme farkı katkı farkı bilemeyeceğim ama dukandan gelenle aynı değil kesinlikle :59::59: o yüzden ben artık oradanda umudu kestim fransadan istiycem mecbur hepinize kolay gelsin

sevgili ssoleil
acı bir haber oldu :( ama cok tesekkurler en azından birçogumuzun aynı olmayan bir ürünü almasını engellemiş oldun.simdi baska bir yol bulmamız gerek sana ve birşekilde bunun orjinalini bulan arkadslar yardımmmmm ltf ssoleil birkaç soru var yardımcı olabilirsen
sen dukanın sitesinden mi getirtiyorsun?
öyle ise daha önce forumdan arkadasların turkıyeye delıvery yapmadıgını yazmıslardı hangı yolla getırtmek daha uygun fıyatlı ve garantılı olr
birde eger herhangı bır siteden getirtiyorsan gumrukte takılmıyor mu yada tanıdık vasıtasıyla getırtıyorsan lütfen bu konularda yardımcı olurmusn
cunku vermem gereken kılo 40 ve sabah kahvaltılarını daha nekadar ıdare edebılırım bılmıyorum
smdıden cok tesekurler

:14: :14: umutların sönüşü... :14: :14:
off ya senden haber bekliyordum umutla ama herşey tersyüz oldu.
Nasıl halletsek bu işi bilemedim. Bir arkadaşta migros ile konusmustu sanırım. o ne oldu son umut bari ona tutunayım...

bugun ufak tatılımın bırıncıı gununu kazasıız atlattım karsıımda kebaplar ıçli köfteler yenırken yagsıız şiş yedım ve bozmadım ohh cok mutluyum arkadaslar hersey beyınde bitiyor aslıında herseyle doyuluyor onemlıı olan canınız bııırsey cektıgınde hemen rejııme uygun bırsey yıyıp doymak.çok yedııgıınızı hıssettıgınızde ıse daha sındırım gerceklesmeden form cayları ıcın boylece sabah kılo vermeye devam ettııgınız gorursunuz yarınıda atlatınca evımde rahat rahat devam edecegım rejımıme

kuru kuru et yemekten bikanlar icin dukanin fransizca kitabindan bir sos tarifi
(turkcesi elimde olmadigi icin turkce versiyonunda olup olmadigini biliyorum yazayim dedim)
-bir kucuk kutu light/yagsiz yogurdun icine
-bir tatli kasigi hardal
-cok az sirke
-tuz
-karabiber, kirmizi biber, ve kekik vs gibi yesil baharatlar
koyup guzelce karistirin
az once biftegimin uzerine surup yedim rejimle alakasi olmayan esimin de pek hosuna gitti
bu tarz soslar bolca var kitapta, sizde yoksa haber verin arada yazarim
kolay gelsin herkese:)

Ben yurt dışında satılanları araştırdığımda 2 çeşit yulaf kepeği görmüştüm. Biri senin bahsettiğin gibi olandı (benim ebayden aldığım). Diğeri de bu Fitiz Marketteki gibi.. O yüzden sanırım ben bunu kullanmaya devam edicem.. :( Ne yapayım, sıkıldım sadece et yemekten. Yulaf ezmesi kullanmak yerine artık bu yulaf kepeğini kullanıcam.. :((

Çok teşekkürler bu arada canım..

Kendimi ödüllendirdim ben o sucukla :) benim daha çok yolum var arkadaşım, daha aylar var istedigim kiloya ulaşmaya. Bu diyetten bıkmamak için böyle şeyler yapmalıymışım gibi geliyor. Şimdilik ters tepme durumu olmadı. 1,5 ayda 9 kilo verdim ve şu halime bile gözlerim henüz alışamadı. Giymek için ayırdıgım kotlarım bol geliyor. Gözümün gördüğünü beynim kabul etmiyor. Alışmışım fışkıran göbeciğime. Onsuz bi acaip oldum. Açıkcası 1-2 hafta kilo vermesem sadece korusam, bu aradada platesle sıkılaşsam diyorum, ama her sabah 100-200 gitmiş oluyor resmen sabun gibi eriyorum. :)
Birde arkadaşımla eve çıkıyorum, başka bir şehirde.. tezlerimi bitirmem gerekiyor.. benim için hayat zorlaşmaya başladı bakalım diyetim ne olacak.

aman ne cok yazdım gene ya, başlayınca duramıyorum derdim çok :9:
sevgiler:16:

Ne güzel walla, devam et devam et.. Benim kilo vermem nedense durdu.. İnşallah tekrar hızlanır ve devam eder. :)

Iyyyğğğ tez deyince tüylerim diken diken oldu, benim de yazın başlayıp Aralık'ta bitirmem gereken bir tez var. :(

Son düzenleme:
kuru kuru et yemekten bikanlar icin dukanin fransizca kitabindan bir sos tarifi
(turkcesi elimde olmadigi icin turkce versiyonunda olup olmadigini biliyorum yazayim dedim)
-bir kucuk kutu light/yagsiz yogurdun icine
-bir tatli kasigi hardal
-cok az sirke
-tuz
-karabiber, kirmizi biber, ve kekik vs gibi yesil baharatlar
koyup guzelce karistirin
az once biftegimin uzerine surup yedim rejimle alakasi olmayan esimin de pek hosuna gitti
bu tarz soslar bolca var kitapta, sizde yoksa haber verin arada yazarim
kolay gelsin herkese:)

canım bu sosa bulayıp mı pişirdin yoksa pistikten sonramı yanında yedın

Ne güzel walla, devam et devam et.. Benim kilo vermem nedense durdu.. İnşallah tekrar hızlanır ve devam eder. :)

Iyyyğğğ tez deyince tüylerim diken diken oldu, benim de yazın başlayıp Aralık'ta bitirmem gereken bir tez var. :(

hedef kilona yaklaştıkça duraklıyodur bence, yavaşta olsa kilo verirsin merak etme. :16: :46:

Ben şehir dışındaydım 2 gündür. Diyetimi uygulayamadım. Yanıma yiyecek birşeyler almama ramen hesapladıgımdan daha uzun süreler boyunca marketten bakkaldan uzak yerlerde kaldım.
Tek çarem önüme konan, yağ içinde yüzen, yumurta akları pişmemiş kıymalı yumurtayı didiklemek oldu.. tektek kıyma tanelerini toplayıp yedim ve aç kaldım. Gece o mekanda kaldım ve sabah kahvaltıda herkes löp löp götürürken ben kibrit kutusunun 5te 1i kadar peynir ve 1 zeytin yedim. (çünkü çok çok yağlı ve şap gibi tuzluydular) üstüne içtigim 3 bardak çay kesinlikle tokluk hissi vermedi. İşin ilginci hiçbişey yemeyip aç dolaşmama ramen eve geldigimde kilomu ilk kez artmış buldum :44: 61,5 olan kilom şu an 62,4 neredeyse 1 kilo fark var. Birşey anlayan varsa beri gelsin :90: Yarın normale dönerim diye umuyorum. :97:

bana hem kardeşim yolladı fransadan hemde dukanın sitesinden aldım siz direk dukanın ingiltere sitesine girdiğinizde türkiye ye satış yok ama farnsa sitesinde var o şekilde aldım

link Le son d’avoine régime Dukan : les galettes de son d’avoine régime Dukan

gümrüğe takıldı

ama gümrükçüler naptığını bilmediginden önce dediler 1.5 kg üzeri paket takılır sonra dediler içeriği belli değil gümrük parası 2 lira ama topkapı ya gidip uğraşma derdi var birde kendiniz sıkı takip etmelisiniz

takılan paketin içinde 3 paket kepek 2 tane sos 1 goji berry vardı

yani 2 kg yu bulmuyordu dukanın kargo ücreti yüksek geldi o yüzden ebay daha mantıklı

satıcıya içeriği gıda olarak yazdırırsanız ve 1.5 kg dan fazla sipariş etmezseniz garanti olur herhalde gümrükçüler yeni icat yapmassa çünkü kardeşimden gelen 3 paket sorgusuz sualsiz bize teslim edildi ben kardeşimin işleri yoğun oldugundan sürekli uğraştırmayım diye yaza kadar bir çare arıyorum aslında yazın arabayla gelirse bol bol getirecek o yüzden 1 kezde ebaydan alacagım sonuçlanınca yazarım onuda

bu arada merak etme ilk günler zor gelsede daha sonra kahvaltılara falan ekmeksiz devam etmeye alışıyorsun

sevgili ssoleil
acı bir haber oldu :( ama cok tesekkurler en azından birçogumuzun aynı olmayan bir ürünü almasını engellemiş oldun.simdi baska bir yol bulmamız gerek sana ve birşekilde bunun orjinalini bulan arkadslar yardımmmmm ltf ssoleil birkaç soru var yardımcı olabilirsen
sen dukanın sitesinden mi getirtiyorsun?
öyle ise daha önce forumdan arkadasların turkıyeye delıvery yapmadıgını yazmıslardı hangı yolla getırtmek daha uygun fıyatlı ve garantılı olr
birde eger herhangı bır siteden getirtiyorsan gumrukte takılmıyor mu yada tanıdık vasıtasıyla getırtıyorsan lütfen bu konularda yardımcı olurmusn
cunku vermem gereken kılo 40 ve sabah kahvaltılarını daha nekadar ıdare edebılırım bılmıyorum
smdıden cok tesekurler

Ben yurt dışında satılanları araştırdığımda 2 çeşit yulaf kepeği görmüştüm. Biri senin bahsettiğin gibi olandı (benim ebayden aldığım). Diğeri de bu Fitiz Marketteki gibi.. O yüzden sanırım ben bunu kullanmaya devam edicem.. :( Ne yapayım, sıkıldım sadece et yemekten. Yulaf ezmesi kullanmak yerine artık bu yulaf kepeğini kullanıcam.. :((

Çok teşekkürler bu arada canım..

senin ebaydan aldığın geldimi eğer elindeyse sende karşılaştır istersen ben kitapta yazılana bağlı kaldığım için dukan işlenmesini falan anlatmış tek tek her işleme şekli yada ögütme şekli doğru kepeği ele ettirmiyor diye o yüzden onun dediği kepeği kullanma taraftarıyım zaten elimdeki kepekte filandiya kepeği dukan demiş en önde kepek imalatçısı filandiya ve kanada bizim buradakiler doğru öğütülmüyor diye düşünüyorum birde bunlarla yapılan kekler krepler bendekiyle aynı tadı vermiyor ama gittigidiyordakinden daha yenilebilir bence bir çözüm bulacagız inşallah

hedef kilona yaklaştıkça duraklıyodur bence, yavaşta olsa kilo verirsin merak etme. :16: :46:

Ben şehir dışındaydım 2 gündür. Diyetimi uygulayamadım. Yanıma yiyecek birşeyler almama ramen hesapladıgımdan daha uzun süreler boyunca marketten bakkaldan uzak yerlerde kaldım.
Tek çarem önüme konan, yağ içinde yüzen, yumurta akları pişmemiş kıymalı yumurtayı didiklemek oldu.. tektek kıyma tanelerini toplayıp yedim ve aç kaldım. Gece o mekanda kaldım ve sabah kahvaltıda herkes löp löp götürürken ben kibrit kutusunun 5te 1i kadar peynir ve 1 zeytin yedim. (çünkü çok çok yağlı ve şap gibi tuzluydular) üstüne içtigim 3 bardak çay kesinlikle tokluk hissi vermedi. İşin ilginci hiçbişey yemeyip aç dolaşmama ramen eve geldigimde kilomu ilk kez artmış buldum :44: 61,5 olan kilom şu an 62,4 neredeyse 1 kilo fark var. Birşey anlayan varsa beri gelsin :90: Yarın normale dönerim diye umuyorum. :97:

Yediklerin tuzlu oldukları için vücudun aldıgın suyu tutmuş buda kılo almıssın gıbı gorunmene sebep olmussun aynısını yasadıkca ertesı gun bol su ıcıp tuz oranını sınırlamalısın normale donersın ama bı kac gun atamazsan vucuttan suyu yerlesık kıloya cevırıyor 14 kılo veren bırısı olarak tecrubeyle sabıt bırde sadece tuz degıl ıcerı tuzlu gıdaların tuz oranına dıkkat et hıc tuz kullanmadım dedıgınd ebıle aslında bazı gıdalardan cok alıyoruz.ozellıkle bacak basen ve yuzun sıserse bu sudur ödemdir sıkma canını ama hemen önlem al

Yediklerin tuzlu oldukları için vücudun aldıgın suyu tutmuş buda kılo almıssın gıbı gorunmene sebep olmussun aynısını yasadıkca ertesı gun bol su ıcıp tuz oranını sınırlamalısın normale donersın ama bı kac gun atamazsan vucuttan suyu yerlesık kıloya cevırıyor 14 kılo veren bırısı olarak tecrubeyle sabıt bırde sadece tuz degıl ıcerı tuzlu gıdaların tuz oranına dıkkat et hıc tuz kullanmadım dedıgınd ebıle aslında bazı gıdalardan cok alıyoruz.ozellıkle bacak basen ve yuzun sıserse bu sudur ödemdir sıkma canını ama hemen önlem al

evet canım aynen dedigin gibi hepsi ödem,su.. bu sabah tartıldım ve 61,3 geldim yani herşey normale döndü :46: yalnız karnımda bir şişlik var onuda tuvalet operasyonu ile çözmeyi umuyorum :77: :9: :9:

sevgiler :16:

bana hem kardeşim yolladı fransadan hemde dukanın sitesinden aldım siz direk dukanın ingiltere sitesine girdiğinizde türkiye ye satış yok ama farnsa sitesinde var o şekilde aldım

link Le son d’avoine régime Dukan : les galettes de son d’avoine régime Dukan

gümrüğe takıldı

ama gümrükçüler naptığını bilmediginden önce dediler 1.5 kg üzeri paket takılır sonra dediler içeriği belli değil gümrük parası 2 lira ama topkapı ya gidip uğraşma derdi var birde kendiniz sıkı takip etmelisiniz

takılan paketin içinde 3 paket kepek 2 tane sos 1 goji berry vardı

yani 2 kg yu bulmuyordu dukanın kargo ücreti yüksek geldi o yüzden ebay daha mantıklı

satıcıya içeriği gıda olarak yazdırırsanız ve 1.5 kg dan fazla sipariş etmezseniz garanti olur herhalde gümrükçüler yeni icat yapmassa çünkü kardeşimden gelen 3 paket sorgusuz sualsiz bize teslim edildi ben kardeşimin işleri yoğun oldugundan sürekli uğraştırmayım diye yaza kadar bir çare arıyorum aslında yazın arabayla gelirse bol bol getirecek o yüzden 1 kezde ebaydan alacagım sonuçlanınca yazarım onuda

bu arada merak etme ilk günler zor gelsede daha sonra kahvaltılara falan ekmeksiz devam etmeye alışıyorsun

cook tesekkurler canım verdıgın bılgıler ıcın son bır sorum daha olacak
kardesın fransada dukanın sıtesınden mı sıparıs verıyor yoksa dukan markalı organık oat bran fransada bazı marketlerde bulunabılıyor mu
cunku arkadasımın bır arkadası hostes eger markette bulunabılıyorsa sıteden kutunun resmını yazdırıp verıcem elıne
cunku dedıgın gıbı avrupadakı her yulaf ezmesının ıslenısınıde begenmıyor dukan ona bıle sınırlama getırmıs gıbı bırsey

Blogumda 16. tarifimi de yayınladımmmm... :46::52:

Tam bana göreymiş bu iş kızlaaaarrr.. 3-4 saat kadar ders çalışıp ödev yaptıktan sonra yemek yapmak ve bloguma tarif eklemek bana çok iyi geldi... :)
eline saglik;) blogun adresi tam neydi ?dukandiyetim.blogspot mu yoksa bu baska miydi? ben de bir goz atmak isterim;) tekrar tesekkurler

ben de az yedikçe kilo vermem yavaşladı. Sinirim olağanüstü bozuk :S

Çok yiyince de ertesi gün artmış oluyo.. Saçmasapan bi haldeyim.. 1 hatfada ıkına sıkıla 500 gram verdim.
Ayda 2 kiloyu vermek için bu eziyete değer mi bilemiyorum...:S

Son düzenleme:
Back