Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kislar bende dun tatli krizim tuttu
bugun mutlaka kek yapmaliyim yoksa bir yerden patlak verecek
cumaya dek tartilmiycam en son 61.6 dim
sebze gunlerinde bile proteine agirlik veriyorum uzun sureli diyetlere dayanamiyorum biran once bitsin istiyorum sebze gunlerinde hafif bir sebze corbasiyla devam edicem
birde sekersiz marmelat aldim kahvalti icin acaba uygunmu

Az önce bahsettiğim yerle konuştum. Bugün akşam 5-6 gibi yulaf kepeği ellerinde olacakmış. Ben de işten çıkınca gidicem. Eşimle hem yürüyüş yapmış oluruz, biraz yürüyelim dedi. :)) Bana da spor.

Akşam son durumu size bildiririm. İnşallah aradığımız yulaf kepeğini bulmuş oluruz..

saolun kızlar haklısınız ama daha önceki sayfalarda dediğim gibi nisan ayında hamilelik çalışmalarına başlayacağım. hamilelikden önce aşırı kilo verilmesi zararlıymış hemde vitamin eksikliği yaşamamak için güçlendirme evresine geçeyim dedim. meyve falan yemem gerekiyor. ondan. yoksa bende 55 kiloya kadar inmek istiyordum. hamilelik öncesinde.
ayrıca bişey farkettim 64 kiloyu korursam hamilelikde de kilo alsam bile doğum sonrası bu diyetle çok rahat aldığım kiloları geri verebilirim.

öyle işte ...

sevgili drydry ben de 5 günlük proteini bitirip 1+1'e dönmeyiplanlıyorum 5+5 çok yorucu geliyor. Bu arada iki gün bebiş hastalandı ve inanılmaz bir tempo yaşadım. diyetten midir üzüntüden midir bilmem 1,5 kilo gitmiş ilaç içemiyorum çünkü hala emziriyorum ama form çaya başladım bakalım inbşallah bir sonuç alırım:44: Sevgiler

Sevgili Fimolate tuzu maalesef azaltamadım çünkü zaten et ve türevlerini sevmeyen biri olarak bu diyet tuzsuz hiç çekilmeyecekti ama az az kullandım abartmadan bir de iyotsuz tercih ettim. Şimdi onu da keseceğim ama bu kadar emeğin boşa gitmesini istemiyorum çünkü

Su ise zaten hep hayatımda. ben normalde günde 5-6 litre su içerim. bu diyete başlarken de zorlanmayacağımı düşündüğüm tek konu sıvı alımı konusuydu ama o kadar su içip de tüm su vücudumda kalınca daha bir şiştim sanki

iki gün üzüntülü ve uykusuz geçince 1,5 kilom gitmiş. Şimdi ara öğünlere ve tuz alımına biraz daha dikkat ederek 5 günlük protein evresini tamamlayıp 1+1'e geçeceğim bakalım belki vermeye başlayınca dediğin gibi hızlanır kilo vermem. Tek dileğim 1 senedir giyemediğim 36 beden elbiselerime geri dönmek. Ölmek var bu gayeden dönmek yokkkk sevgiler

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kitap var verdiğin kiloyu 10 la çarpacaksın yani 6 kilo verdin 60 gün güçlendirme evren olacak

ilk 30 gün haftada 1 ödül yemeği var 2. 30 gün haftada 2 ama ödül yemekleri ard arda günler olmayacak ve üst üste 2 tabak yasak herşeyden sırayla yiyorsun ödül yemeklerini mutlaka yemek lazımmış

yediğin besinlere aynen devam ediyorsun yani ligt lara sebzelere etlere deniz ürünlerine

günde 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 porsiyon meyve ve 1 porsiyon beyaz peynir ekliyorsun

kuzu budu yemeye başlayabilirsin haftada en fazla 2 kez

haftada 2 gün nişastalı yiyecekler ekliyorsun

kiraz muz üzüm kuruyemişler dışındaki tüm meyveler serbest

haftada 1 gün saf protein günü uyguluyorsun önerilen perşembe günleri

mercimek patates pirinç de listeye ekleniyor pirinci yağla karıştırmayın diyor ama çok tüketmeyeceksin pataes ide kızartmak cips olarak tüketmek yasak

aklımda kalan bunlar

kolay gelsin

slm bende aynı şevkle ilk çongar marka yulaf kepeği denediğimde kusacaktım hiç türk damak tadına uygun değil bugün 11. günüm ve 4 kilo verdim ama koruma evreside bitsin asla hayat boyu yiyemem iğrenç bi tat ama 5-6 kilo daha vermem lazım dört gözle koruma evresine geçmek istiyorum ekmek ve meyveyi çok özledim bide serbest öğünde tatlı yiycem bol bol 46: son olarak arada light süt ile yapılmış light puding yiyorum zararı yok sanırım içindekiler kısmında mısır nişastası diyorki dukan amcam 1 kaşık mısır ununa izin veriyor sanırım pudingin toplamında okadar bile yoktur :)

gittigidiyordan aldığınız dukanın bahsettiği kepek degil bende alıp çöpe attım gerçek yulaf kepeği güzel yenilebilir kek de yaptım krepte yapıyorum tavsiyem almayın oradan

iyi haberlerini bekliyoruz resminide koyarsan süper olur

çok teşekkür ederim saolasın. babamda o kadar yulaf kepeği almıştı almanyadan neyse yerim herhalde onu da boşa gitmesin

çok teşekkür ederim saolasın. babamda o kadar yulaf kepeği almıştı almanyadan neyse yerim herhalde onu da boşa gitmesin

bu arada boyunu bilmiyorum ama bende 63 kiloyla hamile kalmıştım hamilelik süresince deli gibi meyve yediğim için çok kilo aldım 23 kilo kadarcık :) meyveye dikkat etmelisin hatta hamilelik şekeri bile çıktı bu yüzden vermeye çalıştıgım kilo dogum kilosuydu şimdi 63 ü yakaladım tekrardan birkaç kilo fazlam vardı onu vermeye çalışıyorum hamilelikte çok kilo alırsan bu diyet kurtarıcı o kadar diyetisyene gittim hiç işe yaramadı iyiki bu diyeti buldum

süper kilo vermişsin o zaman sen uyardığın iyi oldu meyveye dikkat edeyim. saolasın valla. boyum 168

Son düzenleme:

Kızlar aldım yulaf kepeğini... Ben tadına da baktım gayet iyi. Buğday kepeğine benziyor. Blogumda da yazdım ama fotoğraf ekleyemedim, muhtemelen blogcu'da bir hata var. Buraya fotoğraf eklemeye çalıştım, umarım olmuştur. :))

Siz de bakın, ben aldım ve hep buradan alırım. :) Gittigidiyor'daki samanla alakası yok, sadece ondan emin olabilirsiniz.

Buradan hep alırım artık... Çok mutluyuuuuummmm..

internet adreslerinden gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz: Fitiz Diet Market

görünüşe göre doğru bulmuşsun siteye baktım ama bulamdım ürünü nasıl sipariş verecegiz

çok iyi yaa

Balık hafızalı oldugumdan unutuyorum; hangi arkdaş dukanın sitesinden getirtmişti? acaba o arkadaş da kıyaslasa, hani içimiz tamamen rahat etse :26:
Ben şehir dışında olacagım bir iki gün giremem nete nolur bu ürün doğru ürün olsun

ben aldım dukandan gün içerisinde burayada sipariş verip alacağım gelince haber veririim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…