- 16 Nisan 2010
- 206
- 52
- 98
arkadaşlar spor yapan yokmu
ben 45 fk yapıyordum her sabah 30 dk 5,5 km hızla yürüme
15 dk bisiklet
ama dizimde ağrı oldu yarın doktora gideceğim:96:
Arkadaslar atak evresinin 4. Gunundeydim. Gozum karariyodu ve basim donuyodu surekli ben de p+s yani seyir evresine gectim dayanamayip bi de yarim portakal yedim.
Merhabalar, evet Gaziosmanpaşada bulan ve birkaç arkadaşa gönderen bendim. ama maalesef aynı ürünü getirmiyorlar artık. Benimde aldığım kepek bitti ve 2 gün önce gittim. Kadın artık getirmeyeceklerini aldıkları yerin çok zahmetli bir iş olduğu için bunu yapmaktan vazgeçtiklerini söyledi. satılmadığını söyledi. durumu anlattım çok kişinin bunun talep ettiğini defalarca anlatmama rağmen ikna edemedim.bende şimdi eski sayfalarda ona bakıyordum efulimm o bulmuştu son durum ne acaba kepekle ilgili okuyunca yazar zaten hala doğru ürün olduğunu düşünüyorsa sipariş edip bakmayı düşünüyorum aynıysa oradan almak daha kolay olacak
Merhabalar, evet Gaziosmanpaşada bulan ve birkaç arkadaşa gönderen bendim. ama maalesef aynı ürünü getirmiyorlar artık. Benimde aldığım kepek bitti ve 2 gün önce gittim. Kadın artık getirmeyeceklerini aldıkları yerin çok zahmetli bir iş olduğu için bunu yapmaktan vazgeçtiklerini söyledi. satılmadığını söyledi. durumu anlattım çok kişinin bunun talep ettiğini defalarca anlatmama rağmen ikna edemedim.
Çok üüzgünüüm ve çook zor durumdayım yulaf kepeksizlikten..
Merhabalar, evet Gaziosmanpaşada bulan ve birkaç arkadaşa gönderen bendim. ama maalesef aynı ürünü getirmiyorlar artık. Benimde aldığım kepek bitti ve 2 gün önce gittim. Kadın artık getirmeyeceklerini aldıkları yerin çok zahmetli bir iş olduğu için bunu yapmaktan vazgeçtiklerini söyledi. satılmadığını söyledi. durumu anlattım çok kişinin bunun talep ettiğini defalarca anlatmama rağmen ikna edemedim.
Çok üüzgünüüm ve çook zor durumdayım yulaf kepeksizlikten..
Bende seyir dönemindeyim ama artık sıkıldım beni çok zorlamaya başladı...Meyve de yok ya...
Aranıza yeni katıldım. Yaklaşık 3-4 gündür pasif olarak takip ediyorum yazılanları... Ben de başladım... 2 gün oldu...Umarım herşey yolunda gider... Sadece bir şey sormak istiyorum eğer cevaplarsanız... Okuduğum kadarıyla bu diyetteki en büyük sorunlardan biri de kabızlık. Fakat ben de durum tam tersi oldu... Normal mi acaba?:44:
arkadaşlar spor yapan yokmu
ben 45 fk yapıyordum her sabah 30 dk 5,5 km hızla yürüme
15 dk bisiklet
ama dizimde ağrı oldu yarın doktora gideceğim:96:
Aranıza yeni katıldım. Yaklaşık 3-4 gündür pasif olarak takip ediyorum yazılanları... Ben de başladım... 2 gün oldu...Umarım herşey yolunda gider... Sadece bir şey sormak istiyorum eğer cevaplarsanız... Okuduğum kadarıyla bu diyetteki en büyük sorunlardan biri de kabızlık. Fakat ben de durum tam tersi oldu... Normal mi acaba?:44:
ohhhh ya sonunda 62 li rakam gördüm tartıda 62.9 oldum bu sabah2900 kaldı 64 le 63 te çok direndi vücut nerdeyse 20 gündür al ver al ver sinir küpü olmuştum dün ben fırında güveç yaptım içinede yanlışlıkla kuzu eti koymuşum yerken farkettim allahtan yağsız dı çok yemedim ama yinede korkmuştum çok mutlu oldum inşallah 59 lu bir rakam da görürürm tartıda
Çok sevindim senin adınaa.. Tebrik ederim..:81:
İnşallah ben de 50'lili rakamları en kısa sürede görürüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?