Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar spor yapan yokmu
ben 45 fk yapıyordum her sabah 30 dk 5,5 km hızla yürüme
15 dk bisiklet
ama dizimde ağrı oldu yarın doktora gideceğim:96:

Hava çok soğuk olduğu için yapamıyordum; ama Pztesiden itibaren havalar ısınacağını için ben evimizdeki eliptik bisikleti kullanırım (20-35 dak arası, kafama göre), sonra da şınav ve mekik çekerim. Ancak her gün yapabilirmiyim bilmiyorum. Yine de haftada en az 4 gün yapmaya çalışırım.

Zaten işten yürüyerek geliyorum (10 dakika), öğle arası da eve gelip yemeğimi yiyip geri dönüyorum.

Merhabalar, evet Gaziosmanpaşada bulan ve birkaç arkadaşa gönderen bendim. ama maalesef aynı ürünü getirmiyorlar artık. Benimde aldığım kepek bitti ve 2 gün önce gittim. Kadın artık getirmeyeceklerini aldıkları yerin çok zahmetli bir iş olduğu için bunu yapmaktan vazgeçtiklerini söyledi. satılmadığını söyledi. durumu anlattım çok kişinin bunun talep ettiğini defalarca anlatmama rağmen ikna edemedim.
Çok üüzgünüüm ve çook zor durumdayım yulaf kepeksizlikten..

tüh ya desene bu kapıda kapandı çok zahmetliymiş doğru epey araştırdım acaba yulafı alıp yapabilirmiyiz falan ama kolay degil ayrıca nasıl yapıldığınıda önce bir görmek lazım

bir bakıma umudumu gaziosmanpaşaya baglamıştım ama olmadı
tokatlayasım geliyo dukanı bazen

herkese slmm,

her iki topikten de takipteyim 4 gündür:) buraya da yazayım; benim de bugün 3. günüm ve bacaklarımda çok şişme oluyordu , tüm şişlerim geçti diyebilirim.bir de baş dönmesi bende de oldu ilk iki gün ama bugün öyle birşey olmadı.vücut alışıyor sanırım.
yulaf kepeği için osman beye gittim,kalmamış orda,ama türkiyedekilerin aslıyla alaksı yokmuş.ben fransada yaşayan arkadaşımdan rica ettim gelince getirecek.isteyen olursa gönderirim diyor.(kendi karını da ekleyip) düşünürseniz yazın bana..

Aranıza yeni katıldım. Yaklaşık 3-4 gündür pasif olarak takip ediyorum yazılanları... Ben de başladım... 2 gün oldu...Umarım herşey yolunda gider... Sadece bir şey sormak istiyorum eğer cevaplarsanız... Okuduğum kadarıyla bu diyetteki en büyük sorunlardan biri de kabızlık. Fakat ben de durum tam tersi oldu... Normal mi acaba?:44:

şuana kadar tersini söyleyen olmadı ama deniz ürünlerini çok fazla tüketmişsen olabilir daha önce bir tanıdığım çok fazla kabuklu deniz ürünlerinden tüketince böyle birşey yaşamıştı neler yediğpini tam olarak yazarsan belki daha iyi anlarız

bağırsaklarının değerini bil keşke benimde olsa :) yağsız ürünler kullanacaksın ona dikkat et.

dün yaptığım gerizekalı bir olaydan sonra 64.9 dan tekrar 65.5 e dönmüşüm. sinir oldum kendime. ne sevinmiştim dün halbuki :44:

kilo verince şımardım herhalde salak kafam :84: çizelgemi değiştiresim gelmiyo bile. dün hoplaya zıplaya değiştirmiştim çizelgemi ay iyicene sinir oldum kendime bundan sonra tamamen kurallara uygun devam edicem.

unsuz şekersiz kek yapmıştım çok güzel olmuştu ondan yedim mal gibi uff neyse daha fazla konuşmayayım kekin kalanınıda kocama yedirteyim bari

Açıkçası ben de şimdiye kadar öyle bir sorun yaşamadım.. Zaten normalde 2-3 günde birdi benim. Bu diyette atak evresindeyken her gün tuvalete çıktım. Seyirde de eskisi gibi devam ediyorum. :) Hiç sıkıntı çekmedim. Bünyeye göre değişebilir.

ohhhh ya sonunda 62 li rakam gördüm tartıda 62.9 oldum bu sabah 2900 kaldı 64 le 63 te çok direndi vücut nerdeyse 20 gündür al ver al ver sinir küpü olmuştum dün ben fırında güveç yaptım içinede yanlışlıkla kuzu eti koymuşum yerken farkettim allahtan yağsız dı çok yemedim ama yinede korkmuştum çok mutlu oldum inşallah 59 lu bir rakam da görürürm tartıda

Çok sevindim senin adınaa.. Tebrik ederim..:81:

İnşallah ben de 50'lili rakamları en kısa sürede görürüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…