• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

:36:şok diet dneyen varmı lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeen

Hayatımda hiç şok diyet denemedim, arada 1-2 kilo aldığım zamanlar olmuştu, o zamanlar da cesaret edemedim. Tavsiyem, şok diyetlerden kaçınman. Çünkü ne kadar çok bu tarz diyetler yaparsan vücudun savunma geliştiriyor (bağışıklık kazanıyor diyebilirsin.) ve asla yağ veremiyorsun, bıraktığın an çok daha fazlasını alıyorsun. Dukan'ın kitabında da belirttiği gibi daha sonra sağlıklı, düzgün bir diyet denediğinde de çok daha yavaş yani uzun sürede veriyorsun.

Sadece tavsiye verebilirim sana. :)

:36:şok diet dneyen varmı lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeen

Hayatımda hiç şok diyet denemedim, arada 1-2 kilo aldığım zamanlar olmuştu, o zamanlar da cesaret edemedim. Tavsiyem, şok diyetlerden kaçınman. Çünkü ne kadar çok bu tarz diyetler yaparsan vücudun savunma geliştiriyor (bağışıklık kazanıyor diyebilirsin.) ve asla yağ veremiyorsun, bıraktığın an çok daha fazlasını alıyorsun. Dukan'ın kitabında da belirttiği gibi daha sonra sağlıklı, düzgün bir diyet denediğinde de çok daha yavaş yani uzun sürede veriyorsun.

Sadece tavsiye verebilirim sana. :)

şok diyet derken ? burda güzel bir diyet var denemek istersen önceki sayfalara göz atabilirsin

Kesinlikle katılıyorum. 5 gün yapacağın bir şok diyetle verebileceğin 3 kiloyu zaten bu diyetin ilk 5 gününde de verirsin. Ömür boyu sana tekrar kilo almaman ve sağlıklı yaşaman için de uygulanan bir diyet.

:9:
evet evet işte bu :86: sonunda işi çözme noktasına mı geliyoruz?! destekliyorum ne olur çözelim artık :8:

tamamen yagsız pişirmek gerekiyor. mesela yemeklerde sogan kavuracaksam cok az su ile kavuruyorum. aynı işi görüyor. Bu gece sebze günüm ve ben şakşuka yapıyorum kabakları,1 tane havucu kestim küp küp attım fırına yagsız olarak iyice yumusadılar. birazdanda domatesli bir sos yapıcam üstüne dökecegim. yagsız kıymadanda köfte yapıyorum onuda ızgarada pişiricem süper bir menü olacak benim için. tavsiye ederim :87:

bir ara o üründen geldi. ben amerikada kaldıgımız yıllarsa her sabah ondan yedim kahvaltılık gevrekler içerisinde en pahalı olanı ve en saglıklı olanı o. ancak onunda içinde şeker var. yani nasıl diyim üstü incecik şeker tabakasıyla kaplı gibi. sütle karıştırıp yediginizde şekerli tadı alabiliyorsunuz. bizim için dogru ürün mü onu bilemedim şu an.

işin aslı bende o kısmı kendimce yorumladım; bir öğün sebze yiyorsam bir sonrakinde sadece protein alıyorum. kısacası üst üste 2 öğünde sebze yememeye çalısıyorum. belkide yanılıyorumdur ama kilo vermemde bir aksama olmadı şimdiye kadar.

nekadar çok yazdım :9: gözlerinize yazık

Çok tesekkür ederim canım sende mesajımı cevaplamıssın valla sebze konusunda ben hala kararsızım ama bende kafama gore yapcam artık =))

:9:

Çok tesekkür ederim canım sende mesajımı cevaplamıssın valla sebze konusunda ben hala kararsızım ama bende kafama gore yapcam artık =))

Ben sebzesi az, proteini daha yoğun yapmaya çalışıyorum yemeklerimi.. Bazen de sadece protein yiyorum bir öğünde.. Ama geneli protein ağırlıklı oluyor.

Yaaaa, artık 50'nin altına düşmek istiyoruuummmm.. :(

Yarın seyir evresinin 5 günlük protein kısmına geçiyorum. İnşallah bu beş günün sonunda 1,5 - 2 kilo veririm.. Çok iyi olur benim için; çünkü Nisan başında şantiyeye gidiyorum, 1 haftalığına (haftasonu dahil). :( Orada da ne kadar diyete uygun beslenecek yiyecek bulabilirim bilemiyorum.. Eğer güçlendirme evresine geçmiş olursam, daha kolay olur gibime geliyor.

Zaten şantiyeden dönünce kesinlikle bir 5 günlük atak yaparım. Çok ödem oluyor vücudumda, ödemi atmam lazım.. :)

Şantiyede tek tesellim, çok yürüyerek ve hatta neredeyse hiç oturmayacak olmam. :) :52:

Yarın seyir evresinin 5 günlük protein kısmına geçiyorum. İnşallah bu beş günün sonunda 1,5 - 2 kilo veririm.. Çok iyi olur benim için; çünkü Nisan başında şantiyeye gidiyorum, 1 haftalığına (haftasonu dahil). :( Orada da ne kadar diyete uygun beslenecek yiyecek bulabilirim bilemiyorum.. Eğer güçlendirme evresine geçmiş olursam, daha kolay olur gibime geliyor.

Zaten şantiyeden dönünce kesinlikle bir 5 günlük atak yaparım. Çok ödem oluyor vücudumda, ödemi atmam lazım.. :)

Şantiyede tek tesellim, çok yürüyerek ve hatta neredeyse hiç oturmayacak olmam. :) :52:

kilo verme oranı çok degişken diyetin bundan önceki haftalarında günde en çok 600 gr verdiğim olmuştu ama bu hafta 1 kere 1 kilo 1 kerede 1100 verdim ama kilomda artış olmuştu sanırım ondan kaynaklandı mesela dün 400 bugün 200 gr gitti sabırlı olmak lazım ama muhtemelen nisan başına kadar diyeti tam uygularsan 1.5 2 kilon gider her protein dönemi ilk atakdaki kadar gitmiyor bende böyle

malesef evde eliptik cihaz olmasına rağmen çok hareket edemiyorum spor yok gibi benim diyetimde belki hareket olsa daha çok giderdi ama hem ev hem çocuk hemde spora vakit ayırmak çok zor malesef

Son düzenleme:

dukanın sitesinde kafanıza göre atak evreleri yapmayın bilgi alın diyor çok sıkışınca yap istersen ama zaten 5+5 yapıyorsun o yüzden atak yapamayacaksın bende ilk öyle yapmıştım 1+1 e döndüm sıkışınca yapabileyim diye

dukanın sitesinde kafanıza göre atak evreleri yapmayın bilgi alın diyor çok sıkışınca yap istersen ama zaten 5+5 yapıyorsun o yüzden atak yapamayacaksın bende ilk öyle yapmıştım 1+1 e döndüm sıkışınca yapabileyim diye

Yok aslında atak derken ben 5+5'lerin protein evrelerinden bahsediyorum. Sadece güçlendirme evresinde ödem olursa ya da kilo artışı olursa (şantiyeden dolayı) atak yaparım (Dukan kitabında böyle yapın demişti). Doğru söylüyosun, tabi zamanla kilo verimi değişikcektir.

Pztesiden itibaren spor yapmaya başlayacağım. Onun etkisi olur diye düşünüyorum, inşallahhh.. :))

Kızlaaaarrrr!!

Ben kendime blog açtıııımmmmmm... :9:

Yaptığım yemeklerin tariflerini resimleriyle beraber ekliyorum.. :) Sadece tarif eklemek istemiyorum, zamanla başka şeyler de eklemeyi de düşünüyoruuummm..

Siz de bir blog açsanıza, yaptığımız nefis yemeklerin tariflerini paylaşırsınız. ;)

Ziyaret ederseniz: hafifyemeli.blogcu.com

Hepinizin önerilerine açığım.

Kızlaaaarrrr!!

Yaptığım yemeklerin tariflerini resimleriyle beraber ekliyorum.. :) Sadece tarif eklemek istemiyorum, zamanla başka şeyler de eklemeyi de düşünüyoruuummm..

Siz de bir blog açsanıza, yaptığımız nefis yemeklerin tariflerini paylaşırsınız. ;)

sayfanı ziyaret ettim güzel olmuş eline sağlık. :46: tariflerinin devamını bekliyorum :34:

Meraba yeniden :3:

3 günlük atağım sonunda 2 kilo verdiğimi söylemiştim.

Ancak daha fazla dayanamıyorum bu diyete. Yağsız şeyler beni deli ediyo artık :59: Bi de ekmeksizlik falan.

Ben de 2+0 lık seyir evresine geçtim. Yani pztsi ve perşembe atak, diğer günler normal yeme... (fazla da yemeden)

Zaten 3 kilo fazlam var, 2 ayda versem bile olur.

Spora da devam edeceğim.

Bu kadar.:6:

Siz iyi dayanıyosunuz valla hepinize helal olsun 3 gün ataktan sonra bünyem kaldırmadı benim düşüp bayılcak duruma geldim :14:

Kızlaaaarrrr!!

Ayyy çok beceriklisinnnn eşin çok şanslı :54:

Meraba yeniden :3:

3 günlük atağım sonunda 2 kilo verdiğimi söylemiştim.

Ancak daha fazla dayanamıyorum bu diyete. Yağsız şeyler beni deli ediyo artık :59: Bi de ekmeksizlik falan.

Ben de 2+0 lık seyir evresine geçtim. Yani pztsi ve perşembe atak, diğer günler normal yeme... (fazla da yemeden)

Zaten 3 kilo fazlam var, 2 ayda versem bile olur.

Spora da devam edeceğim.

Bu kadar.:6:

Siz iyi dayanıyosunuz valla hepinize helal olsun 3 gün ataktan sonra bünyem kaldırmadı benim düşüp bayılcak duruma geldim :14:

Zaten 3. günden sonra normale dönüyosun aslında. 3. gün biraz sıkıntılı geçiyo. 4'te sanki aylardır bu diyeti yapıyormuşun gibi hissediyosun. Bişiyciğin kalmıyo. Ama sen bilirsin.

Kızlaaaarrrr!!

Sitende güzel yemekler göreceğiz anlaşılan. Renkleri falan da güzel olmuş. Sempatik. Bi tek başlığını daha dolgun bi yazı stiliyle yazabilirsin bence. Comic sans gibi bişi kullanmışsın zayıf kalmış. Sevgiler..

Back