- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
Arkadaşlar sebzeleri de yağsız mı pişiriyosunuz:26:
babam berlinden yulaf kepeği bulmuş.
750 gr 4 euro muş.
normal mi fiyatı. ben 3 poşet al dedim ama daha fazla mı al deseydim yetmez mi ki ?
kullanan arkadaşlar bi kaç poşet daha söyleyeyim mi bulmuşken. 3 torba azmı gelir acaba ?
Arkadaslar bişey sorucam bana yardımcı olursanız cok sevinirim.seyir evresine gectiğinizde sebze ve protein gününüzde sebzeyi hangi öğünlerde kullanıyorsunuz? Kitapta tüketim miktarında sınırlama yok ama her öğünde tüketilmemek koşuluyla sebzeleri yiyebilirsiniz diyor. yani sabah yiyorsak ögle ve aksam yemeklerinde yok mu? Yani illaki birinden birindemi yemek gerekiyor. Birde seyir evresi icin kurabiye tarifi olan var mı benim tatlı krizlerim gittikce artıyorda :26:
daha fazla alsan çok iyi olur da muhtemelen uçaga binerken alırlar 1,5 kilonun üstü gümrüğe takılıyor ne zaman ne yapacakları belli olmuyor bazen rahatça geçiriyorsun bazende alıyorlar geçen sene bizim peynirleri almışlardı
Allah Allah burdan giderken kilo kilo portakal elma bilmem ne götürdü babam orda pahalı diye bi kişi bile bavula bakacağız demedi. ordan gelişlerde bavul kontolümü yapıyorlar acaba? babamı uyarayım o zaman. geçen gittiğinde çikolata falan getirmişti baya. tüh ya ne heveslenmiştim.
saol uyarın için
efulimmm sen kepek bulmuştun gaziosmanpaşda son durum ne hala kullanıyormusun sipariş versem bana yollayabilirmisin ? en benzeyen senin bulduğun ben alırsam orijinaliyle karşılaştırırım aynıysa bu olayı çözmüş oluruz
nette araştırırken
kellooggs complete oat bran flakes diye bi ürün buldum
bende ülkere mesaj attım
böyle bi ürün var çok aranıyor siz neden getirtmiyorsunuz.
sizin satmış olduğunuz k flakes lerden kat kat daha etkili bi ürün ve doktorlar tarafından ömür boyu yenmesi tavsiye ediliyor dedim
getirin bizde yiyelim dedim :)
bakalım nolcak. isterseniz sizde yazın.
Arkadaslar bişey sorucam bana yardımcı olursanız cok sevinirim.seyir evresine gectiğinizde sebze ve protein gününüzde sebzeyi hangi öğünlerde kullanıyorsunuz? Kitapta tüketim miktarında sınırlama yok ama her öğünde tüketilmemek koşuluyla sebzeleri yiyebilirsiniz diyor. yani sabah yiyorsak ögle ve aksam yemeklerinde yok mu? Yani illaki birinden birindemi yemek gerekiyor. Birde seyir evresi icin kurabiye tarifi olan var mı benim tatlı krizlerim gittikce artıyorda :26:
ben genelde sabah kahvaltıda domates biber falan ekliyorum sonrada etli sebze yemegi yapıp öğlen akşam yiyorum bir zararını görmedim 1 tabak yiyorum ancak abartmadan yeyince birşey olmuyor
ama kesinlikle protein ağırlıklı olacak menü belkide sebzeyi tek yemediğimden birde az koyduğumdandır
Canım cok tesekkür ederim cevapladıgın icin ya kimse seyir evresnde değil yada kimse cevap vermek istemiyor =( Çok kararsız kaldım bu konuda cunku kitapda dediğim sekilde yazıyor. fikir verdiğin icin tesekkür ederim bende bu oglen tavuklu salata yedim aksamda kalanını yerim artık yada patlıcan kabak fırında üstünede bol yogurt nedersin proteini karsılarım dimi yogurtla et istemiyorum bu ara
arkadaşlar spor yapan yokmu
ben 45 fk yapıyordum her sabah 30 dk 5,5 km hızla yürüme
15 dk bisiklet
ama dizimde ağrı oldu yarın doktora gideceğim:96:
Aramıza hoş geldinbenim ablamda doğum yaptı, bizimde bebeğimiz tam 6 aylık oldu. Hala süt veriyor o nedenle ben onu bu diyete başlatmıyorum. Ancak kendisi beni yakın takipte ve bir iki ay sonra başlamayı düşünüyor.
Kitabı okudugunuza göre zaten herşeye hazırlıklısınız demektir.
Hadi bakalım hep birlikte zayıflamaya devam
minik bebegide öpün bol bol valla bizimki artık tükürükler saçıyor çok sevimlieminim sizin yumurcakta öyledir :81:
Canım cok tesekkür ederim cevapladıgın icin ya kimse seyir evresnde değil yada kimse cevap vermek istemiyor =( Çok kararsız kaldım bu konuda cunku kitapda dediğim sekilde yazıyor. fikir verdiğin icin tesekkür ederim bende bu oglen tavuklu salata yedim aksamda kalanını yerim artık yada patlıcan kabak fırında üstünede bol yogurt nedersin proteini karsılarım dimi yogurtla et istemiyorum bu ara
Dukan Diyeti uygulayanların hikayelerini paylaşmasını öneriyorum.
merhababugün dr dukanın kitabını aldım ve okuduktan sora diyete başlamayı düşünüyorum.
Kuvvetle muhtemel paartesi başlicamm.şu anda 70 kilodayım ve58'e düşmek istiyorum yani yaklaşık 12 kilo için ortalama ne kadar atak ve seyir evresi gerekir yardımcı olursanız sevinirimşimdiden teşekkürlerrr
5 gün atak yeterli
Seyir zaten hedef kiloya ulaşıncaya kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?