- 16 Nisan 2010
- 206
- 52
- 98
yağsız süt tozu nerede satılıyor bilen varmı ilgi alanım olmadığı için dikkatimi çekmedi hiç tarifler buldum denemek istiyorum içinde süt tozu var hep
teşekkür ederim gerçekten işe yarayacak bir site :)
bugün 16. günüm 55.1 e düşmüştüm ama son dört gündür kilom arttı en son 55.5um bugün...bende mi 3 gün atak yapsam kii....
bu bahsettiğin lif, ezme ve vs yulafın kendisi bu değil bahsedilen bu yulafın dış kısmındaki kepek samanımsı bişey ve piyasa da yok. yurtdışındaki sitelerde işlenmiş ve katkılı yulaf kepekleri var. Ducanda yurt dışında yaşadığına göre bu işlenmiş olan ürünleri ok veriyordur ama türkiye de gittigidiyordan saman aldın onu yiyoruz :))) bi bak oaralara acayip itici birşey yiyince başka bişey yemek gelmiyor:))
bacım bu lif dediğiniz şeyin adı ducan mı? yanı yurtdışında böyle mi geçiyor? Yulaf ezmesi de saman gibidir evet bir tadı yok ayrıca buğday ruşeymi yulaf ezmesinden kötüdür ondan da var bende
ayrıca değişik lifler almıştım elme lifi karnıyarık otu tohumu mu kökü mü
birçok şeyler aldım ama hiçbiri bana çare olmadı
sizin yediğiniz şey kg verdiriyor mu kesin? çok merak ettim nerdese ben de alacağım
Kaçamak yaptımmm gene bugün protein günüm akşam yemeğinde azıcık salata, ızgara, bi kaşık keşkül byarım lokma baklava ve yarım bardak biraaaa:şeytana uydum
bacım bu lif dediğiniz şeyin adı ducan mı? yanı yurtdışında böyle mi geçiyor? Yulaf ezmesi de saman gibidir evet bir tadı yok ayrıca buğday ruşeymi yulaf ezmesinden kötüdür ondan da var bende
ayrıca değişik lifler almıştım elme lifi karnıyarık otu tohumu mu kökü mü
birçok şeyler aldım ama hiçbiri bana çare olmadı
sizin yediğiniz şey kg verdiriyor mu kesin? çok merak ettim nerdese ben de alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?