mvis sendeki kepekte benim eklediğim resimlerdeki gibimi?
Teyzemin eczacı arkadaşı mail atmış. ayak tabanımız yağı çekebilecek konumdaymış.hatta söylenene göre ayak tabanına sarımsak sürülürse yaklaşık 20 dk. sonra ağızda tadı hissediliyormuş.(denemedim amatşk ederim aynen öyle tam bitti derken yeniden başlıyor ve gece geçmek bilmeyen öksürük nöbetleri var aile boyu hastayız sanada çok geçmiş olsun ben dün atak evresini baştan aldım ama sürekli meyve yemek istiyorum inşallah bozmam yine
yeni katıldım aranıza bugün ilk günüm =)) bişey sormak istiyorum mvis, ne kadar zaman yaptın atak evresini 5 gün mü? birde ne kadar zamanda suanki kilona ulastın acaba
Teyzemin eczacı arkadaşı mail atmış. ayak tabanımız yağı çekebilecek konumdaymış.hatta söylenene göre ayak tabanına sarımsak sürülürse yaklaşık 20 dk. sonra ağızda tadı hissediliyormuş.(denemedim ama) o yüzden ayak tabanına kalınca bir tabaka bildiğimiz vicks'ten sürüp kalın çorap giyilip yatıldı mı öksürüğe iyi geliyormuş. denemekte fayda var. belki sanada iyi gelir.
5 gün yaptım atak evresini ve suanki kiloma 38 günde ulaştım ama ben aynı zamanda tiroid hastasıyım o yuzden yavas ve zor verıyorum kılomu vucudum dıren gösterdı 67 de ama sonunda ıkna oldu kılo vermeye devam edıyorumumarım sende en kısa zamanda ıstedıgın kıloya ınersın
60-65 liraya 3 kilo çok makul bir fiyat. Kargo parasıda içindemi 60-65 liranın? Ben 1 kilosunu kargo dahil 40 liraya aldım.
kilosu fazla olanlar daha çok veriyorlar bende yavaş gittim gerçi geçen hafta bozdum daha öncede kaçamak yapmıştım ama eşimde 3 gün önce başladı diyete ilk 1700 2. gün 800 gr verdi agzım açık kaldı 3 gün önce annemde başladı oda ilk gün 1 kg verdi darısı başımıza
5 gün yaptım atak evresini ve suanki kiloma 38 günde ulaştım ama ben aynı zamanda tiroid hastasıyım o yuzden yavas ve zor verıyorum kılomu vucudum dıren gösterdı 67 de ama sonunda ıkna oldu kılo vermeye devam edıyorumumarım sende en kısa zamanda ıstedıgın kıloya ınersın
bana kardeşim yolladı fransadan fotoğraftakiler onun yolladığı ayrıca dukan ın kendi sitesinden aldım paket ücreti uygun 3.49 euro ben 3 paket kepek 2 tane aroma 1pakette goji berry sipariş ettim bunlara 48 euro posta ücreti ödedim posta ürünlerden daha pahalı tuttu şubatın 2.nde siparişimi kargoladılar 19 unda istanbul posta işleme merkezine gelmiş ama bana halen ulaşmadı ptt çok kötü çalışıyor kaybolan birkaç ürünümde oldu bunlarsa şuan hala orada inşallah kaybetmezler ancak gidip cumartesi alabilecegiz tabi bunuda kaybetmezlerse sıkı takip gerekiyor daha önce yazmıştım ebay fransada posta ücreti 3 euro civarında olan kepekler var fransadan gönderiler geç geliyor hep ebay ingiltere denenebilir ingilizce adı oat bran
Eki Görüntüle 149949 Eki Görüntüle 149955
ben 5 + 5 yapıyorum ama önerilen 1 + 1 bir süre sonra kilo verme oranları eşitleniyormuş alıştığım için öyle devam ediyorum yemeklere yağ konmuyor ben zaten genelde çiğ olarak tüketiyorum yasak sebzeler bezelye patates enginar pirinç bakla nohut mısır mercimek börülce ayrıca avakoda da yasak
birde bende pişirme spreyi var yemek yapacaksam kavurmak için onu kullanıyorum ızgara da falanda kullanıyorum bu pişirme spreyleri daha önce lome markasıyla türkiyede satılıyordu artık yok o yüzden ebaydan sipariş ettim büyük rahatlık 0 kalori ve çok az sıkmak yetiyor
kilosu fazla olanlar daha çok veriyorlar bende yavaş gittim gerçi geçen hafta bozdum daha öncede kaçamak yapmıştım ama eşimde 3 gün önce başladı diyete ilk 1700 2. gün 800 gr verdi agzım açık kaldı 3 gün önce annemde başladı oda ilk gün 1 kg verdi darısı başımıza
28 Şub 66,4 - 93,2 (28 şubat akşamı yemek sonrası)
1 Mart BAŞLANGIÇ GÜNÜ tartılmadık
2 Mart 64,8 - 90,2 (sabah uyanınca)
3 Mart 64,2 - 89,6 (sabah uyanınca)
4 Mart 63,0 - 88,8 (sabah uyanınca)
Atak güzel gidiyor ardakaşlar, dün akşam tavuk ciğeri yaptıktavsiye ederim çok güzeldi
bi şey kalmamış ki sebzelerden de yasak olmayan sebze aklıma gelmiyor şimdi benim....
ssleil merhaba
şu ebayı anlatsan bende deneyeceğim kendim bakıyorum da güvenemiyorum:85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?