Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Teyzemin eczacı arkadaşı mail atmış. ayak tabanımız yağı çekebilecek konumdaymış.hatta söylenene göre ayak tabanına sarımsak sürülürse yaklaşık 20 dk. sonra ağızda tadı hissediliyormuş.(denemedim ama ) o yüzden ayak tabanına kalınca bir tabaka bildiğimiz vicks'ten sürüp kalın çorap giyilip yatıldı mı öksürüğe iyi geliyormuş. denemekte fayda var. belki sanada iyi gelir.

5 gün yaptım atak evresini ve suanki kiloma 38 günde ulaştım ama ben aynı zamanda tiroid hastasıyım o yuzden yavas ve zor verıyorum kılomu vucudum dıren gösterdı 67 de ama sonunda ıkna oldu kılo vermeye devam edıyorum umarım sende en kısa zamanda ıstedıgın kıloya ınersın
yeni katıldım aranıza bugün ilk günüm =)) bişey sormak istiyorum mvis, ne kadar zaman yaptın atak evresini 5 gün mü? birde ne kadar zamanda suanki kilona ulastın acaba

bunu biyerde okumuştum anımsadım şimdi evde vicks yok ama alıp denemek lazım gece uyuyamıyoruz aile boyu öksürükten

kilosu fazla olanlar daha çok veriyorlar bende yavaş gittim gerçi geçen hafta bozdum daha öncede kaçamak yapmıştım ama eşimde 3 gün önce başladı diyete ilk 1700 2. gün 800 gr verdi agzım açık kaldı 3 gün önce annemde başladı oda ilk gün 1 kg verdi darısı başımıza

60-65 liraya 3 kilo çok makul bir fiyat. Kargo parasıda içindemi 60-65 liranın? Ben 1 kilosunu kargo dahil 40 liraya aldım.

Evet kargo parası içinde; ama hala elime ulaşmadı, 2 gün önce aldım.. Bakalım elime ulaşınca buradan herkese anlatırım adım adım nasıl alınacağını, tabi isterseniz. İnşallah bir sorun çıkmaz ve en kısa sürede elime ulaşır; çünkü bugün atak evresinin 2. günü. :)

Veee az önce tartıldım, yarım kilo daha vermişim.. :)) Tabi asıl sabah kaç olacağım o önemli..

Nesi yavaş, bence çok iyi gidiyorsunuz. Ayrıca böylesi daha sağlıklı, kesinlikle diyeti bıraktığınızda geriye kilo almamak için, hızlı verenlere göre daha az çabalamanız gerekir.

Ben de yaptım :) En azından yaptığımı sanıyorum...
Benimde dirence girdi artık 6 kilo sonrası ( ama bugün kaçamağın bini bin para )
sanırım bende atak dönemine yeniden döneceğim. Daha yol uzun
Herkese kolay gelsin

Son düzenleme:

bi şey kalmamış ki sebzelerden de yasak olmayan sebze aklıma gelmiyor şimdi benim....

28 Şub 66,4 - 93,2 (28 şubat akşamı yemek sonrası)
1 Mart BAŞLANGIÇ GÜNÜ tartılmadık
2 Mart 64,8 - 90,2 (sabah uyanınca)
3 Mart 64,2 - 89,6 (sabah uyanınca)
4 Mart 63,0 - 88,8 (sabah uyanınca)

Atak güzel gidiyor ardakaşlar, dün akşam tavuk ciğeri yaptık tavsiye ederim çok güzeldi

ssleil merhaba

şu ebayı anlatsan bende deneyeceğim kendim bakıyorum da güvenemiyorum:85:

Süpersiniz.. :81:

Benim bugün üçüncü günüm.. Diyete başlamadan önce 53.8 kg idim, bu sabah 52.1 kg. Bakalım 5 günün sounda 6. günün sabahı kaç olacak? Sabırsızlanıyorum. :)

ssleil merhaba

şu ebayı anlatsan bende deneyeceğim kendim bakıyorum da güvenemiyorum:85:

ebaydan ben uzun süredir alışveriş yapıyorum kepek sipariş vermedim henüz başka şeyler aldım birkaç tane ulaşmayan var şuan ama ptt yüzünden bekletip duruyorlar sistem kötü çalışıyor eğer alışveriş yaparken satıcının aldığı yorumların yüksek olmasına dikkat edersen sorun çıkmıyor ptt de takılıp kalmassa gittigidiyordan alışveriş yaptıysan orada ebay ın türkiye sitesi sistem benzer şekilde çalışıyor ebay fransadan kepek alan bir arkadaş var gelince buraya yazar sanırım onu takip edersen ne kadar sürede geldiği hakkında bilgin olur ayrıca memnunsa aldığı satıcıyı ögrenip ondan alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…