Pilatesi ne kadar süre yapıyorsun ve hangi pilates cd si ile.... Ben başlayalı 1 hafta oldu kaçamaklarla birlikte 4 kilo verdim... bu da beni motive ediyor...
regl öncesi tatlı krizine girip şeytana uyan ben, 4-5 hatta 6 tane sayamadım elmalı kurabiyeleri üpleten ben, pişman olup kabız ilacı içen ve sabahın 5inde sancıyla uyanıp tuvalete koşan yine ben allah beni bildiği gibi yapsın ne diyim bugun 3 günlük atak dönemine aldım kendimi 40 günden sonra ilk ciddi kaçamağım oldu ve son olucak bian önce kalan 8 kilodan kurtulmam lazım
selam arkadaşlar,
size bişey sormak istiyorum, benim iş nedeni ile spor yapmaya halim olmuyor, zaten ilk 6 kiloyu hiç spor yapmadan sadece dukan ile verdim, şimdi durdu. Durduğu içinde bişeyler yapmak istiyorum .
Daha önce kavitasyon, power plate ve hypoxi'ye gittim ( gördüğüüz gibi hepsini denedim ), hepsine de servetler döktüm ( son örnek kavitasyonun seansına 400 tl verdim)
şimdi bunlara tekrar para dökmek istemiyorum, spora hala vaktım yok ama bana kısıtlı zaman içersinde yapabileceğim önerebileceğiniz şeyler var mı?
Kolay gelsin...
Hiç üzülme 3 gün atak yapıyormuşsun ve sıkı da spor yaparsan sorun olmaz bence. Diyete uygun tatlılar yap bence, hatta birbirimize tarifler verelim. İlk tarif benden. :)
Diyetinizi bozmadan size dukandiyetim.blogspot.com'dan aldığım ve zevkle yaptığım bir cheesecake tarifini vereyim:
MALZEMELER:
Yarım küçük kutu light labne
3 dolu kaşık light yoğurt
3 kaşık tatlandırıcı (eğer tatlandırıcınızın 1 kaşığı 1 kaşık toz şekere eşitse)
1 yumurta
8-10 damla vanilya aroması (ben 8 damla yapıyorum)
Önce yumurta ile tatlandırıcınızı çırpın. Sonra diğer malzemeleri ekleyip krema kıvamına gelince kadar çırpın. 200 derecede 20 dakika fırına verin. Sonra en az 1 saat buzdolabında soğutun. Sonra ters çevirin. İsterseniz üstüne azıcık diyabetik reçel koyun.
Not: 4 muffin kalıbına göre tarif; ama ben 5 kalıba paylaştırıyorum. Günde bir tane yenebilir. :) Atak evresinde bile yenebilir. Afiyet olsun kızlar..
bu vanilya aromasını bulamadım ben ya kactane buyuk markete bakrım yok hep limon ve acıbadem aroması var
mutlaka evde yarım saat vaktin oluyordur.. Benim sana tavsiyem voit cardio twısterla(muhteşem faydalı) 20-30 dk iyi sonuçlar alacağın ancak ürün sürekli sorun yaratıyor buna rağmen teknik desteği muhteşem benim cihazı 2. Kez sıfır değiştirdiler bu nedenle tekmik servis bu konuda yanılmıyorsam ekliptik diye geciyor ayağı ileri öne atan koşudan daha etkili bir aleti tavsiye ediyor. Bunlardan edinirsen akşam dizi izlerken veya aile muhabbetinde kenarda hep spor yapmış hem canın sıkılmamış olur.. MUTLAKA HAREKET GEREKİYOR HAREKETSİZ HİÇ BİR ŞEKİLDE KİLO VERMEK MÜMKÜN DEĞİL.
merhabaaa,
internetteki sitelerde dukan için yemek tariflerine bakıyordum da hiç birinde atak evresinde yulaf kepeği yok. acaba atak yaparken yulaf kepeği yiyemiyor muyuz? ben de tam akşam kendime yulaf kepeği yoğurt ve yumurtadan bir krep yapacaktım kahvaltı için
bu vanilya aromasını bulamadım ben ya kactane buyuk markete bakrım yok hep limon ve acıbadem aroması var
6 kilo verdim kaldı zaten, kondisyon bisikletimi alsam diyorum. Bu konuda bir fikrin var mı?
sonunda bende ilk kaçamağımı yaptım :84:
fırın torbasında bütün piliç pişirmiştim . kızarmış tavuk derisine asla dayanamam ve dayanamadım da:84: derisiyle beraber yedim tavuğu bakalım yarın nolacak tartı.
deriyide şeyden yedim bende kabızlık var ya netten araştırdım yağsız yemek kabızlık yaparmış . bizim diyettede hiç yağ yok. bari derisini yiyim de yağ alayım dedim.
artık iyi mi ettim kötü mü ettim yarın belli olur. :44:
5 gün yaptım atak evresini ve suanki kiloma 38 günde ulaştım ama ben aynı zamanda tiroid hastasıyım o yuzden yavas ve zor verıyorum kılomu vucudum dıren gösterdı 67 de ama sonunda ıkna oldu kılo vermeye devam edıyorumumarım sende en kısa zamanda ıstedıgın kıloya ınersın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?