babam geçen hafta almanyaya gitti 1-2 ay duracak bende ona söyledim yulaf kepeği varmı bi araştır diye bakalım inşallah bulur
Hafer kleie almanyada bu isimle satılıyor söylersen daha kolay bulur
59,5 oldum
59,5 oldum
5 gün yaptım atak evresini ve suanki kiloma 38 günde ulaştım ama ben aynı zamanda tiroid hastasıyım o yuzden yavas ve zor verıyorum kılomu vucudum dıren gösterdı 67 de ama sonunda ıkna oldu kılo vermeye devam edıyorumumarım sende en kısa zamanda ıstedıgın kıloya ınersın
eşim 3 günde 3400 verdi ben hala aldıklarımı vermeye çalışıyorum 4200 daha vermem lazım bu ay bitmeden atak evresini tekrarlıyorum bugün 4. gün 600 gr gitti ancakgerçi bende abartmıştım nasılsa hastayım diyet bozuldu diye dukanın sitesinde her hafta zayıflayan bir kişiyi seçiyorlar haftanın 1.cisi resimlere bakınca şaka gibi geliyor ne güzel vermişler
Bende geçen hafta hastalık sağlık diye bozdum, 1 kilo geri almıştım şimdi vermişim ama 64 den aşağıya inmiyor ... Takıldı kaldı(( 70 den sonra iyi tabi 64 ama gene de ...
Keşke 60 ın altını görebilsem.
Süpersiniz.. :81:
Benim bugün üçüncü günüm.. Diyete başlamadan önce 53.8 kg idim, bu sabah 52.1 kg. Bakalım 5 günün sounda 6. günün sabahı kaç olacak? Sabırsızlanıyorum. :)
kızlar fransa'da hangi isimle satılıyor bu yulaf kepeği??? ona göre bir arkadaşından isteyeceğim
kızlar fransa'da hangi isimle satılıyor bu yulaf kepeği??? ona göre bir arkadaşından isteyeceğim
sende süpersinbu arada hedefin nedir
çok teşekkürler :)
Benim hedefim 48 kg. Bakalım, Nisan'a kadar 48 olabilirsem çok iyi; çünkü Nisan'da şantiyeye gidicem iş için. Orada da diyet falan yapılması çok zor. Güçlendirme evresinde olursam idare edebilirim. Bakalım. Öncelikle 48'e düşeyim, olmazsa 47'i de zorlarım. En azından denerim. :)
waow çok iyi,
o zaman yılmadan devam ediyoruz... hedef kilomuz ulaşana kadar vazgeçmek yokkilolara ölüüümmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?