canım aynı derdi bende yaşadım. gittigidiyordaki satılan ürün bana göre dogru ürün, içindeki samanlar dışındaben tamamını elekten geçirdim bildigin tel süzgeçler varya onlardan.. 3 kere eledim samansı yapıları ayırdım bir kapta duruyor. eleyince cok kullanışlı oldu.
diyorumki satıcı arkadaşa hep birlikte mesaj yazsak.. kendisi eleyip öyle gönderse bize. bizi ugraştırmasa. ne dersin? :26:
canım aynı derdi bende yaşadım. gittigidiyordaki satılan ürün bana göre dogru ürün, içindeki samanlar dışındaben tamamını elekten geçirdim bildigin tel süzgeçler varya onlardan.. 3 kere eledim samansı yapıları ayırdım bir kapta duruyor. eleyince cok kullanışlı oldu.
diyorumki satıcı arkadaşa hep birlikte mesaj yazsak.. kendisi eleyip öyle gönderse bize. bizi ugraştırmasa. ne dersin? :26:
gittigidiyordaki ürün kesinlikle ve kesinlikle doğru ürün değil bende aldım elimde de orijinal yulaf kepeği var gün içerisinde fırsat bulunca resmini ekleyecegim gittigiidyorda satılan yulaf samanı kepekli yulaf unu dediğinede bu samandan eklemiş siz onu eleyerek yulaf unu olarak kullanıyorsunuz tabi bu samanı yemek yada yememek herkesin kendi bileceği iş ama emin olunki dukan ın kullanın dediği ürün değil yani diyete bir faydası yok eğer bir şekilde yurtdışından temin etme olasılığınız varsa aradaki tartışılmaz farkı gözünüzle görürsünüz orijinaliyle ne tat nede görüntü olarak en ufak benzerlik yok fransadan gelenin hem tadı hemde görüntüsü çok farklı isteyen gittigidiyordan almaya devam edebilir tabi siz bilirsiniz boşuna samanları yemeyin diye birkez daha bilgilendirmek istedim
BEN DE AYNI FİKİRDEYİM VE ŞÖYLE DÜŞÜNMEK LAZIM DİYORUM: ducan fransa da yaşıyor ve adam marketlerde bulunabilen yulaf kepeğinden bahsediyor.yani adam öyle bahsediyorki markette rafta satılan bir urunmuş gibi.. bende senin daha önce bu yazdıpına dayanarak gittigiyordaki adama dedim bu daha önceki kullandığım kepeğe benzemiyor diye adam da bana o kepek işlenmiş ve katkılı dedi... öyle olsa bile ducan bunu biliyordur diye düşünüyorum ve caresizlikden saman yiyiyorum(
yok erimedi mantarlar bizim evde güzine var onda pişirdim ben valla dakika tutmadım ama tahminin 45 dk falandır tavukların üstü kızarınca cıkardım.
gittigidiyordaki ürün kesinlikle ve kesinlikle doğru ürün değil bende aldım elimde de orijinal yulaf kepeği var gün içerisinde fırsat bulunca resmini ekleyecegim gittigiidyorda satılan yulaf samanı kepekli yulaf unu dediğinede bu samandan eklemiş siz onu eleyerek yulaf unu olarak kullanıyorsunuz tabi bu samanı yemek yada yememek herkesin kendi bileceği iş ama emin olunki dukan ın kullanın dediği ürün değil yani diyete bir faydası yok eğer bir şekilde yurtdışından temin etme olasılığınız varsa aradaki tartışılmaz farkı gözünüzle görürsünüz orijinaliyle ne tat nede görüntü olarak en ufak benzerlik yok fransadan gelenin hem tadı hemde görüntüsü çok farklı isteyen gittigidiyordan almaya devam edebilir tabi siz bilirsiniz boşuna samanları yemeyin diye birkez daha bilgilendirmek istedim
geç kaldın akşam yaptım yedim bile süper oldu
bugün 4. kez 66.2 çıktım tartıda. sinir olmaya başladımgenelde 66 70 arası değişirdi kilom herhalde vücudum direniyor bu kiloya alışmış alışmadan gidesice 1 haftadan uzun sürerse kilo verememem , bende atak yapacam tekrar 3 gün falan ufff
bende 2 haftalık direniş süreci yasadım ve tekrar 3 günlük atak yaptım şimdi tekrar inmeye başladım işe yarıyor pe etme
bence sen bu işe el at:)) sen sat zaten yurt dışında ucuz kardeşin yollasın sana sen yol masraflarını ve belli bir karını ekle sat bize ilk alıcı benim çok ciddiyim
bizim ptt o kadar kötü çalışıyor ki ayın 19 unda istanbul merkeze gelen koli bana hala gelmedi
cumartesi gidip eşim alacak ürünleri belirli sayıda getirtebiliyoruz çünkü fazla olunca gümrükte takılıyor o yüzden ben hem kardeşimden istedim hemde dukan a sipariş ettim ancak yaza kardeşim arabayla gelirse fazla getirecek ben ancak 3 kutu sipariş edebiliyorum ticari olarak görüp gümrüge takmasınlar diye
Merhabalar!
Bu ikinci günüm atak evresinde sabah tartıldığımda 1 kg vermiş olduğumu gördüm ve çok sevindim.. :)
Yulaf kepeğini ben ebay'in Fransa için olan sitesinden aldım. 3 kg toplamda 60-65 TL'ye geldi. Ancak hala elime ulaşmadı, ne zamana gelir bilemiyorum. :)
Eğer gelen paket iyi olursa, burada anlatırım, siz de ebay'den alabilirsiniz.
yağ yok. yağlı süt ürünleri etler falan hiçbiri yok. herşey yağsız olacak.daha var tabi yasaklar kitabı olan arkadaşlar daha ayrıntılı anlatırlar. yada geçmiş sayfaları oku farklı yemek çeşitleri paylaşan arkadaşlar var fikir olur sana
canım sen aldıgın ürünün resmini koyarsan çok sevinirim. nereden nasıl alıyorsun ve ücreti nekadar. bu yulaf kepeği olayı iyice kafamı karıştırmaya başladı. :26:
bende 2 haftalık direniş süreci yasadım ve tekrar 3 günlük atak yaptım şimdi tekrar inmeye başladım işe yarıyor pe etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?