Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben 2 defa eledim yarım kiloluk poşetn 3 /1 ini eledim yarım su bardağı anca çıktı ki oda samanlıydı. bana cuvalın dibini mi yolladı acaba?:)) birde ele bunu dersek 500gr 17 satıyo kimbilir onu kaça satar..

gittigidiyordaki ürün kesinlikle ve kesinlikle doğru ürün değil bende aldım elimde de orijinal yulaf kepeği var gün içerisinde fırsat bulunca resmini ekleyecegim gittigiidyorda satılan yulaf samanı kepekli yulaf unu dediğinede bu samandan eklemiş siz onu eleyerek yulaf unu olarak kullanıyorsunuz tabi bu samanı yemek yada yememek herkesin kendi bileceği iş ama emin olunki dukan ın kullanın dediği ürün değil yani diyete bir faydası yok eğer bir şekilde yurtdışından temin etme olasılığınız varsa aradaki tartışılmaz farkı gözünüzle görürsünüz orijinaliyle ne tat nede görüntü olarak en ufak benzerlik yok fransadan gelenin hem tadı hemde görüntüsü çok farklı isteyen gittigidiyordan almaya devam edebilir tabi siz bilirsiniz boşuna samanları yemeyin diye birkez daha bilgilendirmek istedim

BEN DE AYNI FİKİRDEYİM VE ŞÖYLE DÜŞÜNMEK LAZIM DİYORUM: ducan fransa da yaşıyor ve adam marketlerde bulunabilen yulaf kepeğinden bahsediyor.yani adam öyle bahsediyorki markette rafta satılan bir urunmuş gibi.. bende senin daha önce bu yazdıpına dayanarak gittigiyordaki adama dedim bu daha önceki kullandığım kepeğe benzemiyor diye adam da bana o kepek işlenmiş ve katkılı dedi... öyle olsa bile ducan bunu biliyordur diye düşünüyorum ve caresizlikden saman yiyiyorum(

aynen öyle orada marketlerde çok rahat bulunuyor bana orada yaşayan kardeşim yolladı ayrıca dukanın sitesindende sipariş ettim o henüz elime ulaşmadı ptt getiremedi bir türlü gittigidiyordaki dukandan daha iyi bilmiyor ya sonuçta diyeti yazan dukan ürünleri belirleyende kitapta zaten anlatmış kepeği bence yeme çünkü yemedende kilo veriyorsun bende ilk haftalar kullanmamıştım gittigidiyordakini aldım ama 2 gün falan kullandım şüphelenip bıraktım orijinali gelincede direk çöpe attım

bence sen bu işe el at:)) sen sat zaten yurt dışında ucuz kardeşin yollasın sana sen yol masraflarını ve belli bir karını ekle sat bize ilk alıcı benim çok ciddiyim

Son düzenleme:
bu gün 59lu kiloyu gördüm 59.900 ün bunun şerefine sabah 2 yumurta haşladım onları bir kaba doğradım, üzerine yeşil soğan doğradım,baharat ve çok az zeytin yagı gezdirdim. bir tarafta 1 dilim sepet peyniri ve bir dilim köy peynirimi kızarttım ve yanına cerry domateslerimi doğradım sıcacık çayımla afiyetle yedim. bugün sebze günümdeyim ama bunu protein gününde(domatessiz) istediğiniz öğünde yapabilirsiniz çok güzel oldu..

bugün 4. kez 66.2 çıktım tartıda. sinir olmaya başladım genelde 66 70 arası değişirdi kilom herhalde vücudum direniyor bu kiloya alışmış alışmadan gidesice 1 haftadan uzun sürerse kilo verememem , bende atak yapacam tekrar 3 gün falan ufff

ben almanyadan getırttım orda arkadasım var ürünün üzerinde dukan dıyetınde kullanılır yazıyomus zaten mayısta gene gelecek elımdekının mayısa kadar yetmesi için dua ediyorum

bende 2 haftalık direniş süreci yasadım ve tekrar 3 günlük atak yaptım şimdi tekrar inmeye başladım işe yarıyor pe etme

bende 2 haftalık direniş süreci yasadım ve tekrar 3 günlük atak yaptım şimdi tekrar inmeye başladım işe yarıyor pe etme

yeni katıldım aranıza bugün ilk günüm =)) bişey sormak istiyorum mvis, ne kadar zaman yaptın atak evresini 5 gün mü? birde ne kadar zamanda suanki kilona ulastın acaba

bence sen bu işe el at:)) sen sat zaten yurt dışında ucuz kardeşin yollasın sana sen yol masraflarını ve belli bir karını ekle sat bize ilk alıcı benim çok ciddiyim

bizim ptt o kadar kötü çalışıyor ki ayın 19 unda istanbul merkeze gelen koli bana hala gelmedi
cumartesi gidip eşim alacak ürünleri belirli sayıda getirtebiliyoruz çünkü fazla olunca gümrükte takılıyor o yüzden ben hem kardeşimden istedim hemde dukan a sipariş ettim ancak yaza kardeşim arabayla gelirse fazla getirecek ben ancak 3 kutu sipariş edebiliyorum ticari olarak görüp gümrüge takmasınlar diye

canım sen aldıgın ürünün resmini koyarsan çok sevinirim. nereden nasıl alıyorsun ve ücreti nekadar. bu yulaf kepeği olayı iyice kafamı karıştırmaya başladı. :26:

Merhabalar!

Bu ikinci günüm atak evresinde sabah tartıldığımda 1 kg vermiş olduğumu gördüm ve çok sevindim.. :)

Yulaf kepeğini ben ebay'in Fransa için olan sitesinden aldım. 3 kg toplamda 60-65 TL'ye geldi. Ancak hala elime ulaşmadı, ne zamana gelir bilemiyorum. :)

Eğer gelen paket iyi olursa, burada anlatırım, siz de ebay'den alabilirsiniz.

60-65 liraya 3 kilo çok makul bir fiyat. Kargo parasıda içindemi 60-65 liranın? Ben 1 kilosunu kargo dahil 40 liraya aldım.

verdiğin bilgi için teşekkür ederim kitabıda var demek olmadı kitabını alırım ordan faydalanırım

canım sen aldıgın ürünün resmini koyarsan çok sevinirim. nereden nasıl alıyorsun ve ücreti nekadar. bu yulaf kepeği olayı iyice kafamı karıştırmaya başladı. :26:

bana kardeşim yolladı fransadan fotoğraftakiler onun yolladığı ayrıca dukan ın kendi sitesinden aldım paket ücreti uygun 3.49 euro ben 3 paket kepek 2 tane aroma 1pakette goji berry sipariş ettim bunlara 48 euro posta ücreti ödedim posta ürünlerden daha pahalı tuttu şubatın 2.nde siparişimi kargoladılar 19 unda istanbul posta işleme merkezine gelmiş ama bana halen ulaşmadı ptt çok kötü çalışıyor kaybolan birkaç ürünümde oldu bunlarsa şuan hala orada inşallah kaybetmezler ancak gidip cumartesi alabilecegiz tabi bunuda kaybetmezlerse sıkı takip gerekiyor daha önce yazmıştım ebay fransada posta ücreti 3 euro civarında olan kepekler var fransadan gönderiler geç geliyor hep ebay ingiltere denenebilir ingilizce adı oat bran

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…