- 16 Nisan 2010
- 206
- 52
- 98
başardım oleyyyyyyyyyyyyyyy
yulaf kepeğim yok
tarifinide okurken yemiş kadar oldum tadı ağzıma geldi yani
bende akşama mantarlı tavuk yapacağım.
dana ciğeride süper oluyor sadesi bile
düb proteğin+sebze günümdü 4 adet tavuk budu (hepsini yeremedim 2 sini bugünki öğle yemeğim için akşamdan pişirdim malum calısıyorum)na maginin tavu pişirme baharatındam bır corba kasıgı kaodum 1 cay kasıgı köri ekledim toz olanından 3 -5 adet mantar doğrdım 3-5 parca karnıbahar ekledım bır tutam tuz pişirme poşetinde sallayıp karıtırdım agzını kapatım küçük bir delik actım tepsiye yerleşırdım azda su kodum yanmasın dıye fırına verdım guzelce piştiler. butların derilerini ayrırp bir küçük kase yoğurtla afiyetle yedim cokda leziz olmuslardı
senden özendim bende yaptım hemencecik
senden özendim bende yaptım hemencecik
ben de özeniyom ama nası yapcam hiç bilmiyom.. Kayda değer bir kaçamağım, bu saate kadar olmadı aferim bana..
bende seni mrk ediyordum. şimdi nasılsın? sende grip mi oldun? hani şu geçmek bilmeyen, sürekli tekrarlayan.bende devamlı hastayım... bende kaçamaklar tam gaz devam inş atak dönemine başlarım..herkes ne güzel kilo vermiş ben cuma gününden beri çok hastayım o yüzden diyeti bozmak zorunda kaldım meyve suyu sıkıp sıkıp içtim meyve yedim bol bol bayağıda özlemişim hadi diyet bozuldu nasılsa diye birkaç çikolata da attım mideye ögle küçük parçalar da degilhatta abartıp künefe bile yedim tabi bu arada hiç tartıya çıkmadım dün sabah tartıldım 1.5 kg artmışım dün tekrar atak yaparak başladım 5 gün atak yapıp 1+1 devam edecegim benimle beraber annemde başladı dün o bilmeden 1 kase çorba içmesine rağmen sabah gözleri yerinden fırladı annem 1 kg ben 600 gr vermişim onun kilosu benden epey yüksek oldugu için fazla verdi doğal olarak daha tam iyileşemedim ama toparladım epey artık bozmam herhalde bu arada ilk günkü ağız kuruluğu takrar başladı sanırım vücudu şaşırtmış oldum inşallah ilk günler gibi hızlı veririm yine 2 haftada 4 kilo vermiştim şimdi yine öyle olsa hedefime ulaşmış olacagım yani ilk hedefime şimdi hedef biraz daha arttı 60 hedeflemiştim ama 56 ya falan inmek istiyorum herkese kolay gelsin bol kilo vermeler :87:
bu akşam kabak yemeği yaptım yağsız kıymayla . üstüne yoğurt döküp yedim çok doyurucu. seyir evresinde tavsiye ederim yapın.
sizlerinde yaptığı yemekler varsa fikir olarak yazalım çeşitlendirelim menülerimizi
ben yulafı gitti gidiyordan aldım ama onu yemek ölüm benim için aç kalmak daha işime gelir puding yaparken o saman içinde eriyomu acaba...mesela harika bir peynirli yeşil soğanlı çörek yaptım yulafdan lezzetli oldu ama iki saat ağzımda ezmekten bogazıma batmasından rahatsız oldum.
bende bunun gibi yapmayı düşünüyorum bu akşam ama tavuk geç pişer de mantarlar erirmi acaba diye düşündüm senin mantarlar eridimi fırın poşetinde ? kaç dakika durdurdun fırında
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
ben burdan bakarak yaptım oldu.
bende seni mrk ediyordum. şimdi nasılsın? sende grip mi oldun? hani şu geçmek bilmeyen, sürekli tekrarlayan.bende devamlı hastayım... bende kaçamaklar tam gaz devam inş atak dönemine başlarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?