Dukan'ın kitabında kilonuz sabitlenirse 3 gün atak yapın yeniden ve yürüyüşünüzü haftada 4 gün 60 dakikaya çıkarın, hemen düzene girer diyor.
Bunu denemeden bırakmayın bence.
ben denedim ama cok az indi kilom 10 gündür 67 nin altına inemiyorum ya of bırakasım geldi valla
diyeti ne zmandan beri yapıyosun, atak evren kaç gündü, boyun kaç cm ve kaç kilodan bu kiloya düştün. bunları soruyorum belki bir çıkarım yapabiliriz diye. benim boyum 169 63 kiloydum atak evremde 61 e düştüm seyirdeyim 5 gün oldu ve hep 62 yim.. ve kilom inmiyor.. sanırım kilo ve boy standardındayım ondan metobolizma dur du mu ne(
diyeti ne zmandan beri yapıyosun, atak evren kaç gündü, boyun kaç cm ve kaç kilodan bu kiloya düştün. bunları soruyorum belki bir çıkarım yapabiliriz diye. benim boyum 169 63 kiloydum atak evremde 61 e düştüm seyirdeyim 5 gün oldu ve hep 62 yim.. ve kilom inmiyor.. sanırım kilo ve boy standardındayım ondan metobolizma dur du mu ne(
arkadaşlar merhaba
bende bu diyeti araştırıyorum 2-3 gündür ama yapma diyen cok var
sağlıksız deniyor kolestrolü yükseltiyor deniiliyor
sürekli et ile metebolizmanı bozarsın diyorlar
uzunca süre yapanların sağlık durumu nedir acaba ?:44:
ay bu goji berry ne iğrenç bişiymiş kusacağım geldi valla
türkiyede meşhur olmadığı kadar var ıyy...
Herkese merhaba,
Yapmış olduğum diyete belli bir süre ara vererek bu diyeti yapmayı düşünüyorum.
Diyetisyenler belli aralıklarla diyet değişimini öneriyorlar, ben de bu yüzden diyet değişikliğine başvuruyorum.
Kilom fazla olduğu için atak evresini 10 gün yapmayı planlıyorum.
Herkese kolay gelsin...
atak evresini 10 gün yapmak için dr sorun diyor 7 gün yap istersen
Daha önce 10 günlük atak evresi yapmıştım.
Tabii o zaman kilom şimdikinden daha fazlaydı.
Güzel de sonuç almıştım, tek kötü tarafı tavuk eti yemekten bıkmak olmuştu
Bu defa kilo fazlalığım 20 kiloya yakın ama 20'nin biraz altında.
7 günlük atak evresi de mantıklı geliyor, o zaman 7 günlük atak evresinden sonra seyir evresinde kilom durdukça 3 günlük atak evrelerine başvururum :)
Kilo vermeyi hızlandırmış olurum biraz.
allahtan av yasağı yok benim için en güzel çözüm balık yemek tavuktan bıkıyor insan gerçektende çogu ögün balıkla geçiyor balık bıktırmıyor yani en azından ben bıkmıyorum
böyle kuru üzüm gibi buruşuk minicik kırmızı çirkin bişey :120:banada gayet güzel geldi damak zevki herkesin farklı oluyor yanlış birşey vermediler umarım sana
goji berry aslında türkiyede bayağı meşhur insanlar balkonlarında falan yetiştiriyor biz yeni keşfettik
bu akşam mantarlı tavuk sote yaptım süpper oldu.
ammavelakin 1.5 tabak yedim. karnım davul gibi şişti midem küçülmüş demekki ben zorladım galiba.
sınır yok deniliyordu acaba zararı olur mu yaa çok yememin. zaten dün kilo verememişim hiç aynıydı tartı
haa bide yanında biber ve salatalık turşusuda yedim turşu serbestti galiba demiserbestti desin birisi lütfen :44: :))
ben en iyisi gidip kayısılı form çayımı içeyim sindiremeden çıkarayım geri
sebze gününde abartmadan turşu serbest merak etme bende geçen gün yaklaşık 1,5 kg balık yedim nasıl becerdim bilmiyorum ama çok güzel olmuştu yedimsabah 500 gr gitmişti sınırı yok ama oturup 3 tabak da yemeyin diyor sen 1,5 yemişsin bişey olmaz
Hangi balığı tüketiyorsun? :26:
Tamamen yağsız bir şekilde nasıl pişiriyorsun?
Birçok tarifte fırın poşetinde pişirirken bile yağ eklenmesi söyleniyor.
Ben kendinden yağlı bir balık alarak bu işi halletmeyi düşünüyorum, mesela somon gibi.
sebze gününde abartmadan turşu serbest merak etme bende geçen gün yaklaşık 1,5 kg balık yedim nasıl becerdim bilmiyorum ama çok güzel olmuştu yedimsabah 500 gr gitmişti sınırı yok ama oturup 3 tabak da yemeyin diyor sen 1,5 yemişsin bişey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?