• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar 17sinde başlamıştım iki gündür aynı kilomdayım ondan önce hep düzenli düştüm...bugün işyerimde o kadar çok koşuşturdum ki artık dedim atılıp gidicem.umarım yürüyüş yerine geçer .kitapta hep temposuz işlerden bahsetmiş o dikkatimi çekti.8 günde 2,5 kilo 56.1 oldum.ama sıkılmaktan çok korkuyorum...

benimde seyir dönemimde durdu tam 6 gün kilom düşmedi. dün baya br kaçamak yaptım ancak 1 saat yogun tempolu spor yapmıştım ve sporun arkasından kaçamak yaptım. bir avuç fındık bir kaç lokma bitter çikolata ve meyveli soda içtim.bu sabah göremediğim 500 gr civarında gitmiş gördüm. sanırım sporu bu günde abartıcam:))

arkadaşlar şeker krizime çare buldum.. uludağ şekerşiz limonata, dr oetker light puding çok işe yaradı şeker istemi çok iyi bastırdı. bu arada bu goji berryden biraz bahsedermisiniz.?
bu gün internetten slange mıydı neydi şekerim gelcek hemen sizin le yaptıklarımı paylaşcam...

Bu akşam hamsilerin kılcıklarını ayırıp 2 hamsiyi birbirine yapıştırıp fırının ızgara ayarında ızgara teline dizip pişircem yanınada bol salata. akşama ne yapsam diyenlere bir fikir.

süper fikir hamsiye bayılırım ama fırından onun kokusunu sonra nasıl çıkaracaksın onu da anlatıver bende yapayım akşama :66:

bu arada dün tartı hiç oynamamıştı. akşamda o kadar fazla yiyip abartmama rağmen 400gr daha vermişim 67 kg olmuşum süper :46: 3 gündür burdada hava yağışlı yürüyüşe çıkamıyorum. :43:

3 gün atak tekrarı yaptım ama yok ıııhhh hala yerimde sayıyorum :43: napcam bilmiyorum ki havada cok kötü yürüyemiyorum onun yerine eliptik kondisyon bisikletimi kullanıyorum 30 dk cokda yoruluyorum ama yok yerinde sayıyo kilo :43: of of

bence moralini bozma kitapta bunun olabileceği vücudun bazı noktalarda direneceği yazıyor ayrıca yabancı forum sitelerinde de bu tür şikayet çok ama çoğu sonradan tekrar vermeye başlamış ilk hızlı hızlı veripte durunca insanın canı sıkılıyor doğru ama pes etme eğer herşeyi doğru yapıyorsan bir süre daha takip et çünkü diyeti yarıda keserseniz verdiğinizi alabileceginiz gibi daha fazlasınıda alabilirsiniz diyor bende de 2 gün öncesine kadar aynı durum vardı aşağı inmediği gibi artmıştı 2 gündür normale döndü umarım en kısa zamanda senin tartıda aşağı inmeye başlar

arkadaşlar şeker krizime çare buldum.. uludağ şekerşiz limonata, dr oetker light puding çok işe yaradı şeker istemi çok iyi bastırdı. bu arada bu goji berryden biraz bahsedermisiniz.?
bu gün internetten slange mıydı neydi şekerim gelcek hemen sizin le yaptıklarımı paylaşcam...

ben de uludağın şekersiz gazozunu içiyorum.peynirle süper gidiyor.bu arada ben beze yi denedim.inanılmaz güzel oldu.

tarifini yazarmısın bende deneyim

3 yumurta akı
10-12 adet ezilmiş splende
1 fiske tuz
3damla limon
çok az vanilya
limon kabuğu rendesi(yumurta kokusu için)

bütün malzemeleri tencereye koy kısık ateşte 8-10dk mikserle çırp
tencereyi ocaktan alıp 10 dk daha karıştırmaya devam edin.
yağlı kağıdın üzerine fırında 100 derece de kuruyana kadar pişirin.asla kızarmasın.
rengi limon kabuğundan hafif sarı oluyor.
ben şeklini kaşıkla vermeye çalıştım.dilerseniz malzemeyi yağlı kağıdı huni şeklinde kıvırıp malzemeyi içine koyup şekil verebilirsiniz
afiyet olsun:)

paylaştığımız bu tarifleri deneyen arkadaşlar sonuçları yazarsa diğer arkadaşlar için de fikir olur diye düşünüyorum.

3 yumurta akı
10-12 adet ezilmiş splende
1 fiske tuz
3damla limon
çok az vanilya
limon kabuğu rendesi(yumurta kokusu için)

bütün malzemeleri tencereye koy kısık ateşte 8-10dk mikserle çırp
tencereyi ocaktan alıp 10 dk daha karıştırmaya devam edin.
yağlı kağıdın üzerine fırında 100 derece de kuruyana kadar pişirin.asla kızarmasın.
rengi limon kabuğundan hafif sarı oluyor.
ben şeklini kaşıkla vermeye çalıştım.dilerseniz malzemeyi yağlı kağıdı huni şeklinde kıvırıp malzemeyi içine koyup şekil verebilirsiniz
afiyet olsun:)

paylaştığımız bu tarifleri deneyen arkadaşlar sonuçları yazarsa diğer arkadaşlar için de fikir olur diye düşünüyorum.

ben hiç hayatımda beze yemedim. merak ettim tadı nasıl bişey acaba. yarın yapacağım. en azından tatlı ihtiyacımı giderir :46:

splenda 10-12 tane demişsin ya hani küçücük kutuda olan çaya atılan küçük taneleri diyorsun değil mi? bendeki splenda öyle top top . onu ezecem o zaman.

ben hiç hayatımda beze yemedim. merak ettim tadı nasıl bişey acaba. yarın yapacağım. en azından tatlı ihtiyacımı giderir :46:

splenda 10-12 tane demişsin ya hani küçücük kutuda olan çaya atılan küçük taneleri diyorsun değil mi? bendeki splenda öyle top top . onu ezecem o zaman.

evet canım top top olandan:)

Bence bu diyetin tek kötü yanı mantıksız kilo alıp vermek. Yani bugün az yiyip tartıda aynı kiloyu görmek, ve hatta daha fazlasını, insana çok koyuyor!

Dünkü listem şöyleydi:
Sabah 2 jambon, 1 sütlü kahve (işe yetişcem diye kahvaltıyı kısa kesiyorum bazen.)
Öğlen mantarlı, brokolili, kırmızı lahanalı, taze kırmızı biberli, lgt. peynirli, yeşillikli, somonlu, sirkeli :69: salatamın yarısı, hardal, lgt. yoğurt, sade soda.
Akşamüstü 5'te salatamın geri kalanı.
Akşam iki üç ince dilim tavuk. (köri ve kekikli) sos olarak lgt. peynir, hardal, gtl. yoğurt. 1 dilim jambon
Gece sütlü kahve

Bu sabah 100g fazlaydım. (sebzeden olabilir)

Bugün:
Sabah yumuta, lgt. peynir, sütlü kahve, minicik tavuk.
Öğlen tavuk şiş. (6 adet tavuk geliyor) lgt yoğurt, soda.
Akşamüstü 1 lgt. yoğurt
Akşam da dünkünün aynını yiycem.

Bi terslik yok di mi? 68.3 kiloyum bu arada şu an. Dün yürüyemedim hiç ama bugün yarım saat yürüdüm. Haftada en az 3 gün yürüyorum. Sizce şu 8 kiloyu 1 ayda verebilir miyim?

ya kızlar ben 59 um sanıyodum diyete başlamadan tartıldım 62 çıktım neyse çarşamba günü başladım bugün cuma 58.7 çıktım anormal değilmi :S gerçi ameliyat olmuştum göğüs den. onun şişkinliğimi gittii acaba :S daha ataktayım üçüncü günüm

bu arada kitabım geldi herşeyi çok iyi öğrendim kafamda netleşti sonunda. şuana kadar nasıl duymadım diye dert yanıyorum. hardal turşu serbest diyor mesela ama turşu salatalık turşusu olck ve fazlaya kaçmıcaknz
ben yemiyorum bile tabi. hardal da tarifi var kitapta yaparsam yerim ama yemiyorum gerek yok çünkü normal hayatta da yemem zaten

mesela ben bugün sabah aclem vardı bir dilim peynir ama kalın ve çay içtim tatlandırıcı ile. öğlen hamburgerin etini yemek zorunda kaldım. yğsız . akşamda kıymalı ymrta yağsz karabiberli fln. dün de sabah yumurta yemiştim 2 tane öğlen yemek yiyemedim 2 dilim peynir attım ağzıma 4 gibi meyveli yoğurt yedim light. akşamda 2 yumurta yiyebildim yurtta kalıyorum üşenyrm ymk ypmya:D böle işteee

Back