• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben denedim ama cok az indi kilom 10 gündür 67 nin altına inemiyorum ya of bırakasım geldi valla :43:

diyeti ne zmandan beri yapıyosun, atak evren kaç gündü, boyun kaç cm ve kaç kilodan bu kiloya düştün. bunları soruyorum belki bir çıkarım yapabiliriz diye. benim boyum 169 63 kiloydum atak evremde 61 e düştüm seyirdeyim 5 gün oldu ve hep 62 yim.. ve kilom inmiyor.. sanırım kilo ve boy standardındayım ondan metobolizma dur du mu ne:((

diyeti ne zmandan beri yapıyosun, atak evren kaç gündü, boyun kaç cm ve kaç kilodan bu kiloya düştün. bunları soruyorum belki bir çıkarım yapabiliriz diye. benim boyum 169 63 kiloydum atak evremde 61 e düştüm seyirdeyim 5 gün oldu ve hep 62 yim.. ve kilom inmiyor.. sanırım kilo ve boy standardındayım ondan metobolizma dur du mu ne:((

aynı durum bende de vardı dün 50 dk yürüyüş yaptım ara ögünlerde yoğurt yiyordum yada süt içiyordum son günlerde ara ögünleri atlamaya başlamıştım dün tekrar düzenledim sonuç bu sabah 600 gr aşagı indi tartı :46: mutlaka biryerlerde hata yapıyoruz yapmasak bile vücut bazı noktalarda direniyor bu her diyette olur zaten

buyum 1,64 atak dönemini 5 gün yaptım 72,3 ile başadım 1 ay oldu diyete balayalı 67,2 ye indim ve cene 3günde atak tekrarı yaptım ama vaziyet değişmedi tiroid hastasıyım cok hızlı veremiyorum o yüzden kabızlık problemimde var tabi yulaf kepeğimi düzenli alıyorum gojiberyyde aldım yok inmiyo of cok sıkıldım zaten et tavuk yemekten :43: napıcam bilmiyorum :53:

bgun atağın 4.gunundeyim dün tartıldığımda 2 kilo vermiştim fakat şimdi malum gundeyim ondan dolayı su topluor sanırım 300gr almıs gözüküorm :5: bu gunler bitene kadar tartılımayacağım motivasyonum bozulsun istemiyorum :17: zaten çok sıkıldım bu atak döneminden yemekler hep aynı oluo et, süt yumurta seven biri olarak nerdeyse tiksinmek üzereyim :50: inş tiksinmeden biter bu evre belki sebzeler girince işin içine direncim artar :17:

arkadaşlar merhaba
bende bu diyeti araştırıyorum 2-3 gündür ama yapma diyen cok var
sağlıksız deniyor kolestrolü yükseltiyor deniiliyor
sürekli et ile metebolizmanı bozarsın diyorlar
uzunca süre yapanların sağlık durumu nedir acaba ?:44:

kilo verme durduğunda diyetisyenlerde atlatma diyetlerini protein ağırlıklı veriyorlar protein metabolizmayı bozmuyor aksine hızlandırıyor benim bugün 35 . gün hiçbir sağlık problemim yok aksine kendimi daha enerjik hissediyorum diyete başladığım ilk gün aşırı agız kurulugu 2. gün bitkinlik dalgınlık vardı hatta araba kullanırken gözlerimi 4 açmak zorunda kaldım en iyisi atak süresini 3 gün yapayım sonra 1+1 devam ederim diye düşünürken 3. gün herşey normale döndü ilk günler kabızlık sorunu vardı şuan oda yok çevremde diyeti uygulayan herkeste hemen hemen aynı şeyleri yaşadı belki sürekli aynı şeyleri yemek sıkıcı oluyor ama inanki mağazalara gidipte imkanın olduğu halde begendiğin şeyleri alıp giyememek çok çok daha kötü bir durum ben hayatta bol kıyafet giymekten hoşlanmam daha önce 36 bedendim yediğim kortizonlu iğneler ve üstüne eklenen doğumla birlikte 42 ila 44 bedene çıktım birde ben dengesiz kilo alıyorum kilo göbek mide ve yanlarda toplanıyor o kadar mutsuzdum ki anlatamam günlerce dışarı çıkmadığım zamanlar oldu psikolojim yerle bir olmuştu 1 ayda 40 bedene indim hatta bazı markalarda 38 beden bile oluyor ve ben çok mutluyum son birkaç kiloyuda verince herşey çok daha güzel olacak kısacası ben bu diyeti sevdim herhangi bir zararını da görmedim o yüzden teşekkürler dukan ......

ay bu goji berry ne iğrenç bişiymiş kusacağım geldi valla :41:
türkiyede meşhur olmadığı kadar var ıyy...

banada gayet güzel geldi damak zevki herkesin farklı oluyor yanlış birşey vermediler umarım sana :D

goji berry aslında türkiyede bayağı meşhur insanlar balkonlarında falan yetiştiriyor biz yeni keşfettik

Son düzenleme:
Herkese merhaba,

Yapmış olduğum diyete belli bir süre ara vererek bu diyeti yapmayı düşünüyorum.
Diyetisyenler belli aralıklarla diyet değişimini öneriyorlar, ben de bu yüzden diyet değişikliğine başvuruyorum.
Kilom fazla olduğu için atak evresini 10 gün yapmayı planlıyorum.
Herkese kolay gelsin...

Herkese merhaba,

Yapmış olduğum diyete belli bir süre ara vererek bu diyeti yapmayı düşünüyorum.
Diyetisyenler belli aralıklarla diyet değişimini öneriyorlar, ben de bu yüzden diyet değişikliğine başvuruyorum.
Kilom fazla olduğu için atak evresini 10 gün yapmayı planlıyorum.
Herkese kolay gelsin...

atak evresini 10 gün yapmak için dr sorun diyor 7 gün yap istersen

Daha önce 10 günlük atak evresi yapmıştım.
Tabii o zaman kilom şimdikinden daha fazlaydı.
Güzel de sonuç almıştım, tek kötü tarafı tavuk eti yemekten bıkmak olmuştu :1:
Bu defa kilo fazlalığım 20 kiloya yakın ama 20'nin biraz altında.
7 günlük atak evresi de mantıklı geliyor, o zaman 7 günlük atak evresinden sonra seyir evresinde kilom durdukça 3 günlük atak evrelerine başvururum :)
Kilo vermeyi hızlandırmış olurum biraz.

atak evresini 10 gün yapmak için dr sorun diyor 7 gün yap istersen

Daha önce 10 günlük atak evresi yapmıştım.
Tabii o zaman kilom şimdikinden daha fazlaydı.
Güzel de sonuç almıştım, tek kötü tarafı tavuk eti yemekten bıkmak olmuştu :1:
Bu defa kilo fazlalığım 20 kiloya yakın ama 20'nin biraz altında.
7 günlük atak evresi de mantıklı geliyor, o zaman 7 günlük atak evresinden sonra seyir evresinde kilom durdukça 3 günlük atak evrelerine başvururum :)
Kilo vermeyi hızlandırmış olurum biraz.

allahtan av yasağı yok benim için en güzel çözüm balık yemek tavuktan bıkıyor insan gerçektende çogu ögün balıkla geçiyor balık bıktırmıyor yani en azından ben bıkmıyorum :34:

Bu defa ben de balık ve yoğurt ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum.
Diğer besinlerle pek aram yok, balık ve yoğurtla diyeti devam ettirmeye çalışıcam :)

allahtan av yasağı yok benim için en güzel çözüm balık yemek tavuktan bıkıyor insan gerçektende çogu ögün balıkla geçiyor balık bıktırmıyor yani en azından ben bıkmıyorum :34:

banada gayet güzel geldi damak zevki herkesin farklı oluyor yanlış birşey vermediler umarım sana :D

goji berry aslında türkiyede bayağı meşhur insanlar balkonlarında falan yetiştiriyor biz yeni keşfettik
böyle kuru üzüm gibi buruşuk minicik kırmızı çirkin bişey :120:

balkonlarında yetiştirdikleri güzeldir belki taze taze sulu sulu yiyorlardır kurusunu hiç beğenmedim ıyy

bu akşam mantarlı tavuk sote yaptım süpper oldu.

ammavelakin 1.5 tabak yedim. karnım davul gibi şişti midem küçülmüş demekki ben zorladım galiba.

sınır yok deniliyordu acaba zararı olur mu yaa çok yememin. zaten dün kilo verememişim hiç aynıydı tartı :50:

haa bide yanında biber ve salatalık turşusuda yedim turşu serbestti galiba demi :34: serbestti desin birisi lütfen :44: :))

ben en iyisi gidip kayısılı form çayımı içeyim sindiremeden çıkarayım geri :60:

bu akşam mantarlı tavuk sote yaptım süpper oldu.

ammavelakin 1.5 tabak yedim. karnım davul gibi şişti midem küçülmüş demekki ben zorladım galiba.

sınır yok deniliyordu acaba zararı olur mu yaa çok yememin. zaten dün kilo verememişim hiç aynıydı tartı :50:

haa bide yanında biber ve salatalık turşusuda yedim turşu serbestti galiba demi :34: serbestti desin birisi lütfen :44: :))

ben en iyisi gidip kayısılı form çayımı içeyim sindiremeden çıkarayım geri :60:

sebze gününde abartmadan turşu serbest merak etme bende geçen gün yaklaşık 1,5 kg balık yedim nasıl becerdim bilmiyorum ama çok güzel olmuştu yedim :1: sabah 500 gr gitmişti :9: sınırı yok ama oturup 3 tabak da yemeyin diyor :D sen 1,5 yemişsin bişey olmaz

Hangi balığı tüketiyorsun? :26:
Tamamen yağsız bir şekilde nasıl pişiriyorsun?
Birçok tarifte fırın poşetinde pişirirken bile yağ eklenmesi söyleniyor.
Ben kendinden yağlı bir balık alarak bu işi halletmeyi düşünüyorum, mesela somon gibi.

sebze gününde abartmadan turşu serbest merak etme bende geçen gün yaklaşık 1,5 kg balık yedim nasıl becerdim bilmiyorum ama çok güzel olmuştu yedim :1: sabah 500 gr gitmişti :9: sınırı yok ama oturup 3 tabak da yemeyin diyor :D sen 1,5 yemişsin bişey olmaz

Hangi balığı tüketiyorsun? :26:
Tamamen yağsız bir şekilde nasıl pişiriyorsun?
Birçok tarifte fırın poşetinde pişirirken bile yağ eklenmesi söyleniyor.
Ben kendinden yağlı bir balık alarak bu işi halletmeyi düşünüyorum, mesela somon gibi.

deniz ürünlerinde herşey serbest ben pişirirken pişirme spreyi kullanıyorum derin dondurucuda kalkan ve sarıkanat stoğu var tanıdık balıkçıdan alıp stokluyoruz somon u sevmiyorum ben ama bu diyette güzel seçenek sevenler için bazen tost makinasının üstüne atıp pişirdiğimde oluyor yada pişirme kağıdında fırında da yapıyorum tost makinasının üstünde balıklar biraz dagılabiliyor ama zamanım kısıtlıysa pişiriyorum tabi kapağını kapatmadan ara sıra çevirerek kolayıma geliyor

ay çok teşekkür ederim valla kendimi kötü hissetmeye başlamıştım :61:

bu arada benim buzlukda da mezgit var sen sosluyormusun balıkları yoksa saman gibi oluyor :63:

ne sürüyorsun balıklara sos olaarak?

kızlar 17sinde başlamıştım iki gündür aynı kilomdayım ondan önce hep düzenli düştüm...bugün işyerimde o kadar çok koşuşturdum ki artık dedim atılıp gidicem.umarım yürüyüş yerine geçer .kitapta hep temposuz işlerden bahsetmiş o dikkatimi çekti.8 günde 2,5 kilo 56.1 oldum.ama sıkılmaktan çok korkuyorum...

Back