- 23 Ağustos 2012
- 14.458
- 38.158
- 798
Haklisin herkes herşeye takılıyor .ancak bu diyetinde kuralları var . Ana hatlar önemli ..Bende diyete devam ediyorum .2 haftadır şehir değişikliği sebebiyle guclendirme gibi uyguluyorum ama bir kaç güne kaldığım yerden devam edicem .biraz kendini sıkınca zamanla alışıyorsun ve kaçamak ihtimali de olmuyor .mesela ben : babamı kiramiyorum (hasta) bir lokma kaçamak yapıyorum( gerçi guclendirmede kaçamak sayılmaz da ben hala o moda giremediğim için kacak gibi geliyor) çok mutsuz oluyorum . Yediğim çok sevdiğim bir tatlı bile olsa beni mutlu etmiyor . Başarı için sadakat önemli ,kısa ve öz : )
haklısın canım, yenilen yemek kilo vermek kadar mutlu etmiyo, üstüne mutsuz ediyo :) benim de tek kaçamağım meyve aslında, meyve yemeyince kilo veriyorum ama kabızlık oluyo, o nedenle kendimi günde 1 meyveyle sınırladım. o da sabah ya da öğle, öylece daha esnek bi dukanımsı oldu :)
Kızlar selam . Geçen hafta ben de bir silkelenip kendime geleyim diye Dukan Diyetine başladım . Ama bozmaya da o kadar meraklıymışım ki haftasonu bir kaçamak , iki kaçamak derken tahmin edersiniz ki ortada diyet falan kalmadı. 5 gün atak yaptım , sitede baktığım tablomda da 5 gün çıkmıştı. Şimdi ne yapmalıyım sizce , tekrar mı protein ile bir atak yapmalı ve seyire geçmeliyim ? Yumurta haricinde kahvaltılık herhangi bir gıda tüketmiyorum . En büyük sıkıntım bu.Sabaha da tavuk ile başlayamam gari :)
bence 2 gün sp yap, sonra seyirden devam. dukan amca hemen sp yapıp devam diyo ya madem kaçamak çok, 2 gün yaparsın olmazsa :)