Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben kaçamak yapmıyım die hergün kendime tatlı yapıyorum..nefsim köreliyor..tatlıyı çok severim bende..elinin altında bulundur dellenmelerin gelince onlardan yersin sende :) mesela benim yarın için keklerim kurabiyelerim ekmeklerim hazır..kafamm rahat

Peki canım tatlı duraklama yapmıyor mu ? Ben ilk kez böyle hem puding hem jel yedim vee zaten gram oynamıyor sabah basküle çıkmakta çok korkuyorum :)

ben buradayım diyete devam ama yoğunum eski firmam bana part time iş verdi yeni estetiklere para lazım:)))))))))
nasıl gidiiyor senin diyet kaçamak varmı?

Para her zaman lazım dimi ama bEkim diyet tam gaz devam bugün çok mutluyum tartida koskoca -900 görünce bugün benden iyisi yok

Peki canım tatlı duraklama yapmıyor mu ? Ben ilk kez böyle hem puding hem jel yedim vee zaten gram oynamıyor sabah basküle çıkmakta çok korkuyorum :)
canım ben tatlıya çok düşkün olduğum için başladığım günden beri neredeyse hergün tatlı yapıyorum..durum ortada..çok hızlı verdiğim söylenemez ama yine de gidiyor..kaçamak yapmaktan iyidir die düşünüyorum..senin yediklerin de dukana uygunsa yapmaz bence

İyiyim canım sen nasılsın hiç yoksun buralarda ? Dukanla yatıp dukanla kalkiyorum kafalari yedim :) yine duraklamalardayım ekşi yok depresyon çok SENDE VAR Mı güzel haberler?

Stres yapma canım senin metabolizma biraz ağır ilerliyor ama bence böylesi daha iyi çünkü spor yok buda demek oluyor ki spor olmamasına rağmen sağlam kilo veriyorsun. Biraz daha sabırlı ol. Bende benimkiyle fenalardayım saçı kazıtinca spor salonu diyet falan adamın kafası lapa gibi oldu durduk yere yok sen beni istemiyormusun ayrılmak mı istiyorsun demelere başladı bütün bu çabalarımin nedenini anlayamıyor ama benimde hoşuma gidiyor ayrı bir ilgi alaka sorma

Afalliyorlar işte tipik erkek tripleri :))) sen böyle de çok güzelsin ne gerek var klişeleri :)) ne güzel işte bu ilgi alakanin tadını çıkar canım :) evet benim bünyede var bir manyaklik :) bugün Dr Oetker jel yapıp yemistim o da serbest olan jelatinlerden diilmis az önce öğrendim ne kadannnnn pişmanım bilemezsin 29. Günde bu hatayı nasil yaptım bilemiyorum bu kadar sabretmisken

çok sevindim senin adına.ben bu hafta sadece 400 gr verebildim bi dahaki pazartesi görücez bakalım ne olacak

Olsun 400 de bir neticedir ya hiç eksi görmeseydin en azından vücudundan hemen hemen bir yarım kilo gitmiş. Umarım bu pazartesi daha iyi sonuçlar yazarsın ♡

Pişman olma tatlım ara sıra ufak ta olsa kacamaklara müsamaha gösteriyor yaptığımız diyet sakın şimdide onu dert edip stres falan metabolizmani sapittirma. Aman nede güzeldir onun tadı şimdi iyikide yemişim de en azından bilmeyerek de olsa lezzetli birşeyler yemişsin

Para her zaman lazım dimi ama bEkim diyet tam gaz devam bugün çok mutluyum tartida koskoca -900 görünce bugün benden iyisi yok

Günaydın başlıktaki herkese

Nonstoop yuppi çok sevindim adına gelsin eksilerr bu sabah bende ''m'' beden taytıma girdim belden ha incecik sutun gibi bacaklaırım yok hala var eti ama olsun iyi durdu

Günaydın başlıktaki herkese

Nonstoop yuppi çok sevindim adına gelsin eksilerr bu sabah bende ''m'' beden taytıma girdim belden ha incecik sutun gibi bacaklaırım yok hala var eti ama olsun iyi durdu

Günaydın canım

( M ) Beden diyorsun yanı Benimde M beden giyeceğim günler gelsin ya...... varya moda ikonu gibi dolaşıcam sokak sokak

Selam benim ucuncu gunum daha:))bugun hic istahim yoktu en son saat birde tavuk yedim aksam yemek yiyemesim.kendimi zorlayip bi kase yogurt yedim.dukanda yememek dogrubdegil cunku protein yiyerek ancak zayiflayabiliyorsun bunuda biliyorum.kiloma hala bakmadim insallah veririm

Günaydın canım

( M ) Beden diyorsun yanı Benimde M beden giyeceğim günler gelsin ya...... varya moda ikonu gibi dolaşıcam sokak sokak

m dediğime bakma kilom 63 boy 1.64 yani balık etliyim sığıyorum taytlar likralı birde nike kalıpları büyük heral dee:)))))))

iyi giidyorsun sende canımcım bozmak yok devam yola

ben tam dukan değilim dukanı yaptım 1 ay da 7 kiloyu vermiştim ama bir kaçamak beni tartıda hep takılı kalmaya mahküm etti sonra kendim yine protein ağırlıklı bişeyler yaparak başşladım yiyin zorlayın aç kalmasın bünye yoğurt olur hindi füme olur yumurta olur

Haklısın canım bilmeden de olsa götürdüm valla☺hala 78.00 m ben sende umarım eksiler boldur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…