ben kaçamak yapmıyım die hergün kendime tatlı yapıyorum..nefsim köreliyor..tatlıyı çok severim bende..elinin altında bulundur dellenmelerin gelince onlardan yersin sende :) mesela benim yarın için keklerim kurabiyelerim ekmeklerim hazır..kafamm rahatSüper o zaman inş böyle devam eder :) ben çok sıkıldım eksileri goremeyince delleniyom :)) bugün lihgt puding ve jel yedim dellenmelerim sonucunda çok pişmanım iyice duraklatacak diye ama hirsimi aldım bir kere yapcak bişey yok :) sen zaten deneyimlisin inş kolaylıkla halledeceksin bu süreci
bazı kilolarda vücut direnç gösteriyor..sende o dönemi yaşıyor olabilirsin..onu atlatınca patır patır verirsin kiloları :)İnşallah canım ya ama biraz canım sıkkın kaçamak yapmadığım halde okadar ağır gidiyor ki anlamadım neden böyle oldu
ben kaçamak yapmıyım die hergün kendime tatlı yapıyorum..nefsim köreliyor..tatlıyı çok severim bende..elinin altında bulundur dellenmelerin gelince onlardan yersin sende :) mesela benim yarın için keklerim kurabiyelerim ekmeklerim hazır..kafamm rahat
ben buradayım diyete devam ama yoğunum eski firmam bana part time iş verdi yeni estetiklere para lazım:)))))))))
nasıl gidiiyor senin diyet kaçamak varmı?
canım ben tatlıya çok düşkün olduğum için başladığım günden beri neredeyse hergün tatlı yapıyorum..durum ortada..çok hızlı verdiğim söylenemez ama yine de gidiyor..kaçamak yapmaktan iyidir die düşünüyorum..senin yediklerin de dukana uygunsa yapmaz bencePeki canım tatlı duraklama yapmıyor mu ? Ben ilk kez böyle hem puding hem jel yedim vee zaten gram oynamıyor sabah basküle çıkmakta çok korkuyorum :)
süperPara her zaman lazım dimi ama bEkim diyet tam gaz devam bugün çok mutluyum tartida koskoca -900 görünce bugün benden iyisi yok
İyiyim canım sen nasılsın hiç yoksun buralarda ? Dukanla yatıp dukanla kalkiyorum kafalari yedim :) yine duraklamalardayım ekşi yok depresyon çokSENDE VAR Mı güzel haberler?
bazı kilolarda vücut direnç gösteriyor..sende o dönemi yaşıyor olabilirsin..onu atlatınca patır patır verirsin kiloları :)
çok sevindim senin adına.ben bu hafta sadece 400 gr verebildimBugün -900 gördüm tartida çok mutluyum sende durumlar ne
Afalliyorlar işte tipik erkek tripleri :))) sen böyle de çok güzelsin ne gerek var klişeleri :)) ne güzel işte bu ilgi alakanin tadını çıkar canım :) evet benim bünyede var bir manyaklik :) bugün Dr Oetker jel yapıp yemistim o da serbest olan jelatinlerden diilmis az önce öğrendim ne kadannnnn pişmanım bilemezsin 29. Günde bu hatayı nasil yaptım bilemiyorum bu kadar sabretmiskenStres yapma canım senin metabolizma biraz ağır ilerliyor ama bence böylesi daha iyi çünkü spor yok buda demek oluyor ki spor olmamasına rağmen sağlam kilo veriyorsun. Biraz daha sabırlı ol. Bende benimkiyle fenalardayım saçı kazıtinca spor salonu diyet falan adamın kafası lapa gibi oldu durduk yere yok sen beni istemiyormusun ayrılmak mı istiyorsun demelere başladı bütün bu çabalarımin nedenini anlayamıyor ama benimde hoşuma gidiyor ayrı bir ilgi alaka sorma
Merak etme tatlım bu pazartesi çok daha iyi bir eksiyle karsilasacaksin inş ☺çok sevindim senin adına.ben bu hafta sadece 400 gr verebildimbi dahaki pazartesi görücez bakalım ne olacak
çok sevindim senin adına.ben bu hafta sadece 400 gr verebildimbi dahaki pazartesi görücez bakalım ne olacak
Afalliyorlar işte tipik erkek tripleri :))) sen böyle de çok güzelsin ne gerek var klişeleri :)) ne güzel işte bu ilgi alakanin tadını çıkar canım :) evet benim bünyede var bir manyaklik :) bugün Dr Oetker jel yapıp yemistim o da serbest olan jelatinlerden diilmis az önce öğrendim ne kadannnnn pişmanım bilemezsin 29. Günde bu hatayı nasil yaptım bilemiyorum bu kadar sabretmisken
Para her zaman lazım dimi ama bEkim diyet tam gaz devam bugün çok mutluyum tartida koskoca -900 görünce bugün benden iyisi yok
Günaydın başlıktaki herkese
Nonstoop yuppi çok sevindim adına gelsin eksilerr bu sabah bende ''m'' beden taytıma girdim belden ha incecik sutun gibi bacaklaırım yok hala var eti ama olsun iyi durdu
Günaydın canım
( M ) Beden diyorsun yanıBenimde M beden giyeceğim günler gelsin ya...... varya moda ikonu gibi dolaşıcam sokak sokak
Selam benim ucuncu gunum daha:))bugun hic istahim yoktu en son saat birde tavuk yedim aksam yemek yiyemesim.kendimi zorlayip bi kase yogurt yedim.dukanda yememek dogrubdegil cunku protein yiyerek ancak zayiflayabiliyorsun bunuda biliyorum.kiloma hala bakmadim insallah veririm
İyiyim canım sen nasılsın hiç yoksun buralarda ? Dukanla yatıp dukanla kalkiyorum kafalari yedim :) yine duraklamalardayım ekşi yok depresyon çokSENDE VAR Mı güzel haberler?
Haklısın canım bilmeden de olsa götürdüm valla☺hala 78.00 m ben sende umarım eksiler boldur :)Pişman olma tatlım ara sıra ufak ta olsa kacamaklara müsamaha gösteriyor yaptığımız diyet sakın şimdide onu dert edip stres falan metabolizmani sapittirma. Aman nede güzeldir onun tadı şimdi iyikide yemişim de en azından bilmeyerek de olsa lezzetli birşeyler yemişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?