inşallah canım yaa...ben çok aç kalıyorum ondan olabilir.her gün yeşil çay içemiyorumDimi ama 34 iyidir yaşasın 34 lukler :)) evet canım güzel gidiyodu ama 2 gündür takıldı yine kipirdamiyo :))) uyuz oldum ama pes etmek yok valla tatlım 75 i bi görsem kimse tutamicak beni :)) inş tez vakitte sen 69 u ben 74 u göreyim :))
hoş geldin canım..başlayabildin mi diyete..bu arada nasıl iki katı kilo aldın..normal yemekle mi aldın yoksa biraz kaçırdın mı..tırstım doğrusumerhaba, aranıza yeni katılıyorum. 3 yıl önce bu diyeti denemiş ve evrelri tamamlayamadığım için 2 kat fazlasın almıştım. bende obez sınırımı merak ederek yedim de yedim :) hormon bozukluğu da çıktı sonra. genlerde de var bir şeyler. şimdi başlamak istiyorum ama cesaretim yok. 85 kiloyum. hedef &5. 6 gün atak 100 küsür gün seyir devresi çıktı. neredeyse 11 ay sürecek. ve yarı yolda pes etmekten korkuyorum. taşı bile eritebilir bir midem var. hayatım gereksiz diyetlerle geçti.1 aydır her gün yarım saat koşu bandında yürümeyi alışkanlık haline getirebildim. yarın sabah ki psikolojimle başlamayı düşünüyoum. hani boğulmaktan kurtulmak için sahile doğru yüzme çabası gibi..... bilmem anlatabildim mi. ::)))
Aynen spor yok bende yeşil çay hiç yokinşallah canım yaa...ben çok aç kalıyorum ondan olabilir.her gün yeşil çay içemiyorumspor da yok..
mutluluk hormonu gönderiyorum sana :) sende yeşil çay içmeye çalış.Aynen spor yok bende yeşil çay hiç yokBİR De böyle durdu mu kilo vermem deli oluyorum mesela iki gündür aşırı dozda mutsuzluk almış gibiyim
Çok teşekkür ediyorum o zaman ben de baskullerimize bol eksiler gönderiyorum :))mutluluk hormonu gönderiyorum sana :) sende yeşil çay içmeye çalış.
Daha once dukan yapmis biri olarak sunu diyebikirimki bazen duraklama oluyor ve bayada uzun surebiliyor.bu esnada tatlandirici yada ligt kola varsa kesebilir yesil cayi arttirabilirsun.vucudun sanki bikac direnc kilosu var onlari bi atlattin mi gerisi corap sokugu gibi geliyor.daha onceki dukanimda benimki 60 di.59 a neredeyse uc haftada dustum sonra 54 e dusmem iki haftami aldiDimi ama 34 iyidir yaşasın 34 lukler :)) evet canım güzel gidiyodu ama 2 gündür takıldı yine kipirdamiyo :))) uyuz oldum ama pes etmek yok valla tatlım 75 i bi görsem kimse tutamicak beni :)) inş tez vakitte sen 69 u ben 74 u göreyim :))
Canım bunları duyduguma ne kadar sevindim anlatamamDaha once dukan yapmis biri olarak sunu diyebikirimki bazen duraklama oluyor ve bayada uzun surebiliyor.bu esnada tatlandirici yada ligt kola varsa kesebilir yesil cayi arttirabilirsun.vucudun sanki bikac direnc kilosu var onlari bi atlattin mi gerisi corap sokugu gibi geliyor.daha onceki dukanimda benimki 60 di.59 a neredeyse uc haftada dustum sonra 54 e dusmem iki haftami aldi
o zaman ne yapıyoruz sana eşlik etmek için doğru mutfağa gidip bi yeşil çay hazırlıyoruzCanım bunları duyduguma ne kadar sevindim anlatamamÇünkü ben seyire başladığımda da 8 gün gr oynamadi hatta artıları gördüm bir de regl dönemine denk geldi çok zorladi sonra güzel gidiyordu 2 gundr yine durdu inş dediğin gibi olur yoksa bu şekilde olunca pes etme noktasına geliyorum senin ve hacar in dediği gibi yeşil çaya şu anda başladım inş çabuk geçer bu dönem sen ne alemdesin başladın mi ?
Aynen canım afiyet olsun :))içine cubuk tarçın attım İçmesi epey kolay oldu bundan sonra böyle yapayım bari bitti bile benimki:))o zaman ne yapıyoruz sana eşlik etmek için doğru mutfağa gidip bi yeşil çay hazırlıyoruz
sana da afiyet olsun :) tarçın hiç sevmem limon koyuyorum bende.öyle de kolay oluyor içmesi..bi taraftan da dukan tariflerini inceliyorum yarın ne yapsam dieAynen canım afiyet olsun :))içine cubuk tarçın attım İçmesi epey kolay oldu bundan sonra böyle yapayım bari bitti bile benimki:))
senin de birden gidecek sanırım
Kızlar neredesiniz
Evet basladim ik8nci gunum bugun .kendimi oyle bi motive etmisimki canim hicbirsey istemuyor diyette gayet iyi gidiyor.ama spor yok bende zamanim yok spora.20 dk yuruyecek zamanim yok.insallah diger dukanim gibi olur.alti gun atak yapicam.hayirlisiCanım bunları duyduguma ne kadar sevindim anlatamamÇünkü ben seyire başladığımda da 8 gün gr oynamadi hatta artıları gördüm bir de regl dönemine denk geldi çok zorladi sonra güzel gidiyordu 2 gundr yine durdu inş dediğin gibi olur yoksa bu şekilde olunca pes etme noktasına geliyorum senin ve hacar in dediği gibi yeşil çaya şu anda başladım inş çabuk geçer bu dönem sen ne alemdesin başladın mi ?
İyiyim canım sen nasılsın hiç yoksun buralarda ? Dukanla yatıp dukanla kalkiyorum kafalari yedim :) yine duraklamalardayım ekşi yok depresyon çokAyça nasılsın canım senin nasıl gidiyor
Süper o zaman inş böyle devam eder :) ben çok sıkıldım eksileri goremeyince delleniyom :)) bugün lihgt puding ve jel yedim dellenmelerim sonucunda çok pişmanım iyice duraklatacak diye ama hirsimi aldım bir kere yapcak bişey yok :) sen zaten deneyimlisin inş kolaylıkla halledeceksin bu süreciEve
Evet basladim ik8nci gunum bugun .kendimi oyle bi motive etmisimki canim hicbirsey istemuyor diyette gayet iyi gidiyor.ama spor yok bende zamanim yok spora.20 dk yuruyecek zamanim yok.insallah diger dukanim gibi olur.alti gun atak yapicam.hayirlisi
Canım ben hep buralardayım biriniz gelse diye öyle bekliyorum burası motivasyonumu canlı tutuyor ama kimseden ses çıkmıyor :))Kızlar neredesiniz
iki tane afacan minnak peşinde koşmaktaniyi geceler kızlar...benim de fırsatım olmuyor buraya yazmaya..ancak bu saatlerde..o da yorgunluktan bayılmadıysam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?