Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

inşallah canım yaa...ben çok aç kalıyorum ondan olabilir.her gün yeşil çay içemiyorum spor da yok..

hoş geldin canım..başlayabildin mi diyete..bu arada nasıl iki katı kilo aldın..normal yemekle mi aldın yoksa biraz kaçırdın mı..tırstım doğrusu

Daha once dukan yapmis biri olarak sunu diyebikirimki bazen duraklama oluyor ve bayada uzun surebiliyor.bu esnada tatlandirici yada ligt kola varsa kesebilir yesil cayi arttirabilirsun.vucudun sanki bikac direnc kilosu var onlari bi atlattin mi gerisi corap sokugu gibi geliyor.daha onceki dukanimda benimki 60 di.59 a neredeyse uc haftada dustum sonra 54 e dusmem iki haftami aldi

Canım bunları duyduguma ne kadar sevindim anlatamam Çünkü ben seyire başladığımda da 8 gün gr oynamadi hatta artıları gördüm bir de regl dönemine denk geldi çok zorladi sonra güzel gidiyordu 2 gundr yine durdu inş dediğin gibi olur yoksa bu şekilde olunca pes etme noktasına geliyorum senin ve hacar in dediği gibi yeşil çaya şu anda başladım inş çabuk geçer bu dönem sen ne alemdesin başladın mi ?

o zaman ne yapıyoruz sana eşlik etmek için doğru mutfağa gidip bi yeşil çay hazırlıyoruz

Aynen canım afiyet olsun :))içine cubuk tarçın attım İçmesi epey kolay oldu bundan sonra böyle yapayım bari bitti bile benimki:))
sana da afiyet olsun :) tarçın hiç sevmem limon koyuyorum bende.öyle de kolay oluyor içmesi..bi taraftan da dukan tariflerini inceliyorum yarın ne yapsam die

Eve
Evet basladim ik8nci gunum bugun .kendimi oyle bi motive etmisimki canim hicbirsey istemuyor diyette gayet iyi gidiyor.ama spor yok bende zamanim yok spora.20 dk yuruyecek zamanim yok.insallah diger dukanim gibi olur.alti gun atak yapicam.hayirlisi

Süper o zaman inş böyle devam eder :) ben çok sıkıldım eksileri goremeyince delleniyom :)) bugün lihgt puding ve jel yedim dellenmelerim sonucunda çok pişmanım iyice duraklatacak diye ama hirsimi aldım bir kere yapcak bişey yok :) sen zaten deneyimlisin inş kolaylıkla halledeceksin bu süreci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…