Aynen öyle tatlım aynı kiloda sayiklamak bile berbat bir duygu..ben bugün -400 u gördüm yine inş böyle devam eder çok korkuyorum yine durcak diye çünkü seyire başladıktan sonra nerdeyse 8_9 gün gram oynamadi + lari gördüm hep umarım senin de bugünden sonra hiç durmadan gitmeye devam eder kilolarinşallah canım yaa..böyle olunca insan moral olarak çöküyo..100 gr bile olsa verince de insan şevke geliyo..
Selam kizlar iyi yıllar hepinize. Benim kiloda pek bir oynama yok ama sizin adınıza çok sevindim[/QUOTE
Sans iyi yıllar canım seni goremeyince birkaç gündür vazgeçtin bıraktın sanıp uzulmustum seni gördüğüme sevindim :)
Çok teşekkürler canım ins sen de 78 leri en kisa sürede görürsün :) doğum günü kutlaması için de teşekkür ederim 34 e giriyorum çok acı olsa da :)Cidden 78 olmana inanamıyorum bak 80den sonra daha çabuk iniyor aşağıya valla çok sevindim senin adına. Bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere. Bu arada kaç yaşına girdin ?
Sen kaç yasindasin?
Hoşgeldin tatlım umarım hedefine ulasirsin bu aralar forum pek aktif diil birkaç arkadaş var paylaşımda bulunan ben de canlanmasini umuyorum :)Uc yil aradan sonra 23 kilo almis olarak(yazmak bile beni şoka soktu)dukana yarin geri donuyorum.umarim uc yil inceki performansi vucudum verir.bu arada kilo bildirimi yapiyormusunuz.motivasyon olir cunku.herkese kolay gelsin
Hoşgeldin umarım sen de hedefin olan 65 e ulasirsin :)hedef 65. düzelteyim :)
34 candır 34 iyidirÇok teşekkürler canım ins sen de 78 leri en kisa sürede görürsün :) doğum günü kutlaması için de teşekkür ederim 34 e giriyorum çok acı olsa da :)
senin de birden gidecek sanırımSelam kizlar iyi yıllar hepinize. Benim kiloda pek bir oynama yok ama sizin adınıza çok sevindim
Canım tabi ki olumlu bak hiç eksilmemesindense 400 gr eksilmesi çok güzel :) tabi bu durum demotive olmamıza sebep oluyor ama buna izin vermememiz lazım..inş haftaya daha çok gider :)günaydın bayanlar..bugün büyük gün...ama sonuç pek iç açıcı değil
başlangıç tarihi :24/11/2015
başlangıç kilo:83
geçen hafta kilo:75,7
güncel kilo:75,3
hedef kilo:60
maalesef -400..olumlu bakmaya çalışıyorum,en azından + değil dimi
Dimi ama 34 iyidir yaşasın 34 lukler :)) evet canım güzel gidiyodu ama 2 gündür takıldı yine kipirdamiyo :))) uyuz oldum ama pes etmek yok valla tatlım 75 i bi görsem kimse tutamicak beni :)) inş tez vakitte sen 69 u ben 74 u göreyim :))34 candır 34 iyidirbende 34 üm de
mutlu yıllar..
bak gördün mü 80 den kurtulamıyorum diyordun şimdi beni geçiceksin neredeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?