Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben hem sıska hemide sinsi diyorum onlara:)))))) yediklerini eritiyorlar :)))hımmm şu mistik çayı hüsbüküs çayı, yada yeşil çay olayı varmı sende onların kırma işinde var faydası ahh ben spor eklesem gidecek hemende bi gaz ona yok bende:)

Canım yeşil caydan nefret ediyorum ama 3 gündür ona da başladım limonlu yeşil yeşil chai ne bulduysam götürüyor um :)) bende de spor yok çünkü vaktim yok

bunlara devam et mutlaka birden iner o ibre bide sık sık tartılma moralini bozma yani
İns canım umarım kırılır ve iner evet sık sık tartilmamak konusunda çok haklısın ki kesinlikle önüne gecemiyorum bu durumun ama 100 gr da verse insan motive oluyo isye umutt :)) inş ben de senin kilolari görürüm yani eski halime donebilirim ☺

Olur olur başaracağız kızlarla whatsupda dediğimiz gibi ''yeme anam yeme gülüm'':)))

Hadi ınss bir avazda atalım tum yağları :)) evet slogan superr zaten dellendikce aklıma bunu getiriyorum ☺

hahahhah valla benimde hafta sonları gözüm dönüyor bi ev aile kahvaltısı hemen diyorum yeme jelo (tabi adımı diyorum :) yok yok vereceğiz mecbur artık yetti gayrı

Arkadaslar bitki cayinkac bardak icmemiz lazim?ben ligt form caylardan iciyorum.fazlasi dokunabilir diyede tedirginim

bitki çayı günde 2 fincaan yeterli zaten hadi 3 olsun fazlasına gerek yok bence suuu en güzeli bol bo l iç

Çok teşekkür ederim kızlar çok mutluyum gerçekten bir ara hiç 89u goremiycem sanmıştım ama şimdi daha çok motive olmuş durumdayım. Bu arada ayça benimkiyle baya sıkıntılarım var buraya girmemi bile yasaklamıştı gizli gizli giriyordum ama üstüne gitmedim ve güzel yollarla ve sağlam stratejiyle aranıza katılmış bulunmaktayım

Motivasyonun hiç eksilmesin inş canım :) ben de yine takılıp kaldım bakalım sonum nr olacak umarım sorunları halletmissinizdir ya da en kisa zamanda halledersiniz bu erkeklere geliyorlar ara sıra :))

Evet canım ben psikolojimi duzelttikce onun psikolojisi bozuluyor ama Anlıyorum onu bir anda oda büyük bir hırsla değişime girmeye çalışsa benimde kafam karisirdi sanırım ama olsun Aşilamayacak sorunlar değil elbet. Bu arada tatlım senin Vicente direncin ya çok yüksek yada çok zayıf yada metabolizman ağır ama sağlam adımlarla ilerliyorda olabilir lütfen umutsuzluğa kapılma.

Şöyle düşün bukadar kiloyu bir günde almadık degilmi uzun bir zaman zarfında yağlanma oluştu bu durumda yağların ermesinin de bukadar kolay olmayacağını bilmemiz lazım sadece biraz daha sabır ben bu aralar çok giremedim ama bundan sonra burdayım her canın sıkıldığında yaz ben burdayım artık ve lütfen bol su, elinden geldiğince yeşil çay ve hareket etmeye çalış suyun çok faydası var

Mutlaka ki bu değişim isteği onları olumsuz etkiliyor ama hepimizin ilişkisinde bunlar yasaniyor zaman zaman Allah başka sıkıntılar vermesin bu kadar olsun :)) valla canm direncimi mirencimi bilmiyorum ama bu hafta da böyle giderse sanırım devam edemicem :)

Çok teşekkür ederim canım ben de hep buralardayım sen de yaz :)) şu yeşil çay sıfır kaçamak hepsini zorluyorum inş eksilir artık :)

Sakın bozma diyeti lütfen ayça bak sonra pişman olursun arkadaşım biraz daha sabret yani bu diyette en az 20 dakka mecburi yürüyüş var ama bazen yapamıyoruz o yüzden sabırlı olmaya çalış lütfen ayça fevri kararlar verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…