• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Selam benim ucuncu gunum daha:))bugun hic istahim yoktu en son saat birde tavuk yedim aksam yemek yiyemesim.kendimi zorlayip bi kase yogurt yedim.dukanda yememek dogrubdegil cunku protein yiyerek ancak zayiflayabiliyorsun bunuda biliyorum.kiloma hala bakmadim insallah veririm
Bence de yemeye çalış canım protein yüklemeden olmuyor brn hep aç gezen bir tipim gr veremiyorum☺geçen sene de metabolik balance ile attım 10 kilo onun da temel prensibi protein ağırlıklı olmasiydi

Sağol canım ama bilmiyorum o çayı önünde sonunda kirilacaktir bu duraklama pes etmeyeceğim inş ☺ senin kaçıncı gunundu
benimm 23 falan 65.400 düm şimdi 63 oldum ağır ama allahtan aç kalmadam arada elma annas meyve eklemesi ile gidiyorum ekmek yok şeker tatlı yok arada dukan helva şu kriz dönemlerin de iyi oluyor

benimm 23 falan 65.400 düm şimdi 63 oldum ağır ama allahtan aç kalmadam arada elma annas meyve eklemesi ile gidiyorum ekmek yok şeker tatlı yok arada dukan helva şu kriz dönemlerin de iyi oluyor
Meyve faln eklemene rağmen güzel sonuç bence inş böyle devam eder :) ben de tatlı krizlerimin önüne yoğurt kakao tatlandırıcı uclusunun karisimiyla geçiyorum genelde kepek hakkımı ekmek olarak tüketiyorum

Meyve faln eklemene rağmen güzel sonuç bence inş böyle devam eder :) ben de tatlı krizlerimin önüne yoğurt kakao tatlandırıcı uclusunun karisimiyla geçiyorum genelde kepek hakkımı ekmek olarak tüketiyorum

evet evet bende memnunum dukanda bir elma yedim balon patladı durakladım uuzn süre :)))) yoğurt ve splanta kakko bende yapardım evet iyi bir tat oluyor, hepimiz istediğimiz kiloya ineriz inşallah

benim dee metabolik balance gibi diyetim
Metabolic balance süper ama 5 saat aralıklarla yeme olayını ayarlayamiyorum genelde geç kalkiyorum saatleri uyduramiyorum üstelik 5 saat ağzına bir şey koymayacak olma psikolojisi insanı çok yoruyor ama orda tuketilenler kesinlikle daha cazip ☺

evet evet bende memnunum dukanda bir elma yedim balon patladı durakladım uuzn süre :)))) yoğurt ve splanta kakko bende yapardım evet iyi bir tat oluyor, hepimiz istediğimiz kiloya ineriz inşallah[/QUOTE
İnş canım aminnnnn ☺zaten senin kilon da çok fazla diilmis bu şekilde yorulmadan halledersin

iyi geceler kızlar..bende yeşil çayımı aldım ve bakayım forumda neler var die geldim :) bugün bende bi kaçamk yaptım :KK22:
mis gibi köy ekmeği almış eşim ve kenarından biraz tırtıkladım ..ama olsun bende pişman değilim,yemeyip bi yerim şişeceğine yiyipte şişsin dimi ama:KK47: ayrıca benim koca da ben diyetteyim sanki bilmiyor, sürekli elinde sevdiğim şeylerle geliyor eve..bu akşamda koca koca kalıplarla çikolata almış en sevdiğim şey:mad:

iyi geceler kızlar..bende yeşil çayımı aldım ve bakayım forumda neler var die geldim :) bugün bende bi kaçamk yaptım :KK22:
mis gibi köy ekmeği almış eşim ve kenarından biraz tırtıkladım ..ama olsun bende pişman değilim,yemeyip bi yerim şişeceğine yiyipte şişsin dimi ama:KK47: ayrıca benim koca da ben diyetteyim sanki bilmiyor, sürekli elinde sevdiğim şeylerle geliyor eve..bu akşamda koca koca kalıplarla çikolata almış en sevdiğim şey:mad:
Ben de şu dakikalarda yeşil çayını yudumluyorum canım :) o ekmek de ne kokuyor ama dimi :)) iyi yapmışsın afiyet olsun olan olmuş inş arti olmasın :)

İnş canm aminnn ☺senin kilon da çok diilmis zaten böyle yorulmadan halledersin

valla zor olan bu 6 7 kiloyu vermek inanki alıp veren cinslerdenim:))) 85 lerden indim tabi bi iki ameliyatımda oldu tamm onunda etkisi var ama diyete sardım sonrası şimdi 64,63 arası sabitledim 2 senedir altına inmek için cabam

minnak kaçamak dan bişey olmaz yine kaldığın yerden devam yola afiyet olsun bu arada ekemeğin

valla zor olan bu 6 7 kiloyu vermek inanki alıp veren cinslerdenim:))) 85 lerden indim tabi bi iki ameliyatımda oldu tamm onunda etkisi var ama diyete sardım sonrası şimdi 64,63 arası sabitledim 2 senedir altına inmek için cabam
Ooo sende bir sorun kalmamış ki canım 63 lere inip üstüne bir de sabitlemissin Tebrikler valla ☺darısı basima☺ahh ahh o alıp verme işini bir de bana sor bezdim yemin ederim ☺

Ooo sende bir sorun kalmamış ki canım 63 lere inip üstüne bir de sabitlemissin Tebrikler valla ☺darısı basima☺ahh ahh o alıp verme işini bir de bana sor bezdim yemin ederim ☺

canım whatsup grubumuz var başka başlıktan arkadşalrımla sabah diyet mevzu akşam diyet habire gaz tatillerde bile yeme jelo diye yazar ararlar :))))) birlikten güç doğar vereceğiz yaza kadar 57,58 olsam yeter herkese benden iskender :KK48:

canım whatsup grubumuz var başka başlıktan arkadşalrımla sabah diyet mevzu akşam diyet habire gaz tatillerde bile yeme jelo diye yazar ararlar :))))) birlikten güç doğar vereceğiz yaza kadar 57,58 olsam yeter herkese benden iskender :KK48:
Biz de iki arkadaş aynı durumdayız valla kafayı yedim kilo mevzusundan :) biz dd sürekli birbirimizi gazliyoruz da bu +lari görünce kafa gidiyor benim bunalimlardayim ne gazlayabiliyorum ne gaz alabiliyorum 4 gündür isssyeeeeaaaannn :)))

Biz de iki arkadaş aynı durumdayız valla kafayı yedim kilo mevzusundan :) biz dd sürekli birbirimizi gazliyoruz da bu +lari görünce kafa gidiyor benim bunalimlardayim ne gazlayabiliyorum ne gaz alabiliyorum 4 gündür isssyeeeeaaaannn :)))

sormam o bunalım durumu bende de ara ara pik yapar :))) özellikle zayıf arkadaşlarımı hömini gırtlak yerken görünce:))))))

sormam o bunalım durumu bende de ara ara pik yapar :))) özellikle zayıf arkadaşlarımı hömini gırtlak yerken görünce:))))))
Ayy evet su yedigini inkar eden siskalar dimi :)) delirtirler adamı bir onlara bakiyorum bir kendime zavallı bedenim neler çekiyor :)) o diil de 32 günde hiç kaçamak yapmadım hiç bozmadim bikaç gün önce bilmeden yediğim bir miktar jel dışında takılıp kaldi 78 e yetmiyormuş gibi bugün bir de 78.3 olduu sinir harpleriii :))

Back