- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
Bende kapadım alğılarımı nefsimi köreltiyorumye ye sonu yok sonra kıyafet bulmak zor beğendiğini alamamak zor görevliye kaç bedene kadar demek zor o yüzden tutacağız ağzımızı
Yeme anam yeme gülümNonstoop diyorum
selam kızlar..bu hafta benim için oldukça yorucu geçtibenim minnaklar bu hafta çok hastalandı neredeyse diyeti bozacak duruma geldim neyse ki sağ salim atlattık yarın benim bildirim günüm..bakalım durumlar nasıl bende şu 7 li rakamlardan bi kurtulabilsem..ama daha çoook var
Yarın vereceğin haberleri bekliyoruz. Mutlu haberler yaz bize emin ol çok ihtiyacımız var
Canım zaten o kadarını halletmissin geriye kalan kısmı daha kolay inş en kisa zamanda 87 yi görürsün :) ben bugun de 79 u göremedim düne aynı 80.5 bir gram bile gitmemiş
günaydınlar...
başlangıç tarihi:24/11/2015
başlangıç kilo:83
geçen hafta kilo:76,7
güncel kilo:75,7
hedef kilo:60
şükür bi kilo daha eksildi bedenimdeninşallah hepimiz tez vakitte ulaşırız hedeflerimize
soman yiyebilirsin canım,fırında balık çeşitleri,tavuk sote,et sote,ciğer sote veya haşlama..yada krebin arasına köfte sarıp yoğurt salça sos döküp beyti yapabilirsin yine krebi parçalayıp küçük küçük üzerine kıyma kavurup yine yoğurt/sos döküp yalancı mantı..o kadar çok tarif varki tek tip beslendiğin zaman diyetten de çabuk sıkılıyorsun..bu arada surekli her öğlen tavuk yemekten gına geldi kızlar.somon yesem o da çok yağlı?siz neler tüketiyorsunuz öğle ve akşam yemeklerinde ?
evet canım yaa..ama söylerken de ne kadar çok var gibi..koskoca 15 kiloÇok sevindim canım ha gayret kaldı 15 kilo
canım fincan kek tarifini verebilirmisin bende hep denemek istiyodumbu arada kızlar eğer kek yapıyorsanız muhakkak fincan kek usulu pişirin..kesinlikle tavsiye ederim..süper oluyor tıpkı ıslak kek gibi ve normal kekten farksız...
herhangi bi tarife göre yapmıyorum ben ama yine de söyliyim..bazen süt tozu ve gluten koyuyorum,3 kaşık kepek karışımı,2 kaşık süt tozu,1 kaşık gluten ,1 yumurta biraz süt çırpıp yarısını ekmek yapıyorum yarısına kakao ve tatlandırıcı ekleyip vede portakal kabuğu rendeleyip kek..canım fincan kek tarifini verebilirmisin bende hep denemek istiyodum
Hhahhah can can ben k.k da heryerdeyimkuzu sen burdada mı varsın aman allahım heryerde yemeeee diyerek karşıma çıkıyosun ahahahahah
bu arada surekli her öğlen tavuk yemekten gına geldi kızlar.somon yesem o da çok yağlı?siz neler tüketiyorsunuz öğle ve akşam yemeklerinde ?
soman yiyebilirsin canım,fırında balık çeşitleri,tavuk sote,et sote,ciğer sote veya haşlama..yada krebin arasına köfte sarıp yoğurt salça sos döküp beyti yapabilirsin yine krebi parçalayıp küçük küçük üzerine kıyma kavurup yine yoğurt/sos döküp yalancı mantı..o kadar çok tarif varki tek tip beslendiğin zaman diyetten de çabuk sıkılıyorsun..
Somon ye sorun yok diette en ideal balık türüdür Omega 3 açısından oldukça zengindir Vücudunun ihtiyaçlarını karşılayabilir sütle terbiyeleyip ızgarada pişirmeni tavsiye edeceğimbu arada surekli her öğlen tavuk yemekten gına geldi kızlar.somon yesem o da çok yağlı?siz neler tüketiyorsunuz öğle ve akşam yemeklerinde ?
Tatlım -400 ama hala 79 u göremedim 80 halaaa :)) sende var mı bir gelisme ? Bu sefer sıkı tutuyosun dimiNaptin canım bugün gelişme varmı eksilerde
Süperrr :)) inş en kısa sürede biz de bedenimizdeki kilolardan bir bir kurtuluruz darısı başımıza :))günaydınlar...
başlangıç tarihi:24/11/2015
başlangıç kilo:83
geçen hafta kilo:76,7
güncel kilo:75,7
hedef kilo:60
şükür bi kilo daha eksildi bedenimdeninşallah hepimiz tez vakitte ulaşırız hedeflerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?