• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Evet canım si
Tatlım -400 ama hala 79 u göremedim 80 halaaa :)) sende var mı bir gelisme ? Bu sefer sıkı tutuyosun dimi

Evet canım sıkı tutuyorum bozmamaya kararlıyım ama Busefer de benim kilo yavaş gidiyor heralde annemin boreklerinin kalorisi anca gidiyor :KK76: bu arada az daha sabret -400 derken 79u göreceksin ve 80 dan sonra daha çabuk olucak kilo vermen

Yavaş bile gitse gitsin de nasıl giderse gitsin bu pis yağlar :) inş senin hızlanır kilo vermen ama benim hep çok yavaş gram gram öldürüyor beni :) bu arada dukanla cidden hep yağlardan gidiyo ve gerçekten daha ince görünüyor insan inş senin de dediğin gibi 80 den sonra hızlanır :)
Evet canım si

Evet canım sıkı tutuyorum bozmamaya kararlıyım ama Busefer de benim kilo yavaş gidiyor heralde annemin boreklerinin kalorisi anca gidiyor :KK76: bu arada az daha sabret -400 derken 79u göreceksin ve 80 dan sonra daha çabuk olucak kilo vermen

Merhaba canım inanki kendim tartıda o kiloyu görmüş kadar sevindim. :KK45: bundan sonra biraz daha kolay gidecek kilolar emin ol ya nasıl sevindim senin adına anlatamam çünkü çok bekledin ya kıyamam sana. Beni sorarsan 94 deyim şuan nedense çok ağır gidiyor bir artı bir eksi ama ben hakettim bunu o yüzden bozmuyorum moralimi :p

Merhaba canım inanki kendim tartıda o kiloyu görmüş kadar sevindim. :KK45: bundan sonra biraz daha kolay gidecek kilolar emin ol ya nasıl sevindim senin adına anlatamam çünkü çok bekledin ya kıyamam sana. Beni sorarsan 94 deyim şuan nedense çok ağır gidiyor bir artı bir eksi ama ben hakettim bunu o yüzden bozmuyorum moralimi :p
Çok sagol canım benimm inş sen de göreceksin 70 li rakamları zaten bir sürü kilo vermissin bu da olacak :) ama yavaş gidiyor diye dusunme biliyosun nerdeyse 10 gün gram oynamadi kaç kez artıları gördüm vazgecseydim ben de goremeyecektim heralde bir süre takiliyo sonra geçiyo inş seninki de birkaç güne kadar hızlanacak

İnşallah canım ben inanıyorum bu kilolardan kurtulacagimiza o yüzden çok dert etmiyorum sana sabret sabret derken benim mizmizlanmam çok ironik olur ama ben oradan kiloyu verdim bununda üstesinden geLicem inanıyorum bu arada ebru ben isim söylemek birturlu aklıma gelmedi :D

Memnun oldum ayça ben de :) Evet kesinlikle gidecek bu kilolar hiçbir şekilde bozmak yok inan burda yazismak bile motive ediyor insanı aynı kaderi paylaşıyoruz neticede :) diyorum ki bu sefer artık dusebilecegim en son kiloya kadr diyete devam edeyim de bir daha kilo alırsam en azından 8 li rakamları görmeyi nasip etmesin Allah :) inş böyle yazisa yazisa deviricez 3 4 ayı bir bakmisiz incecigiz :)

Back