Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlım -400 ama hala 79 u göremedim 80 halaaa :)) sende var mı bir gelisme ? Bu sefer sıkı tutuyosun dimi
Evet canım si
Evet canım sıkı tutuyorum bozmamaya kararlıyım ama Busefer de benim kilo yavaş gidiyor heralde annemin boreklerinin kalorisi anca gidiyorbu arada az daha sabret -400 derken 79u göreceksin ve 80 dan sonra daha çabuk olucak kilo vermen
Çok sagol canım benimm inş sen de göreceksin 70 li rakamları zaten bir sürü kilo vermissin bu da olacak :) ama yavaş gidiyor diye dusunme biliyosun nerdeyse 10 gün gram oynamadi kaç kez artıları gördüm vazgecseydim ben de goremeyecektim heralde bir süre takiliyo sonra geçiyo inş seninki de birkaç güne kadar hızlanacakMerhaba canım inanki kendim tartıda o kiloyu görmüş kadar sevindim.bundan sonra biraz daha kolay gidecek kilolar emin ol ya nasıl sevindim senin adına anlatamam çünkü çok bekledin ya kıyamam sana. Beni sorarsan 94 deyim şuan nedense çok ağır gidiyor bir artı bir eksi ama ben hakettim bunu o yüzden bozmuyorum moralimi
![]()
çok sevindim senin adına..inşallah bundan sonra öyle hızlı gider ki sen bile anlamazsın nasıl gittiğini :)Canım nbr nasıl gidiyor diyet ben bugun 79 u gördüm çokkkk mutluyum :)) sende var mı gelisme inş sende de güzel haberler vardir
Teşekkür ederim canım ins hepimizin kiloları takir takir gider :)çok sevindim senin adına..inşallah bundan sonra öyle hızlı gider ki sen bile anlamazsın nasıl gittiğini :)
benim pazartesi belli olacak canım..hafta içi sürekli + lar yerinde saymalar..bakalım sonuç ne olacakEvet kızlar yeni yıla -600 gramla başladım :) umarım hepiniz eksili bir güne uyanmissinizdir :)
İns eksileri görürsün canım duraklamalar herkeste oluyor inş senin duraklaman da kırılırbenim pazartesi belli olacak canım..hafta içi sürekli + lar yerinde saymalar..bakalım sonuç ne olacak![]()
inşallah canım yaa..böyle olunca insan moral olarak çöküyo..100 gr bile olsa verince de insan şevke geliyo..İns eksileri görürsün canım duraklamalar herkeste oluyor inş senin duraklaman da kırılır