tek değilsin merak etme :) sadece ben her zaman vakit bulamıyorumHerkese yeniden merhaba,
Kimse paylaşım yapmıyor malesefAma ben tek başıma da olsa bildirimlerime devam ediyorum :)
Bugün atağımın son günü, 7. günü.
7 gün içinde 1 akşam yemeğinde kaçırdım biraz, onun dışında hiç bozmadım. O bozduğumu da ertesi gün çok sert bir şekilde telafi ettim :)
Başlangıç kilom 88,2 idi. Bu sabah itibariyle 83,9'a uyandım. Yarın sabah atak için verdiğim kilo toplamını söyleyeceğim ama şimdiden 4,300 gitti :)
Kaldı 14 kg :) Dukan her ne kadar Mayıs 1'de 69 kilo olacağımı söylese de, sanıyorum Nisan başında bu işi halletmiş olacağım gibi duruyor.
Herkese bol kilo vermeli, sağlıklı günler.
Boy : 1.76
Başlangıç : 14.12.2015 - 88,2 Kg.
1. Gün : 88,0 Kg.
2. Gün : 86,9 Kg
3. Gün : 85,5 Kg.
4. Gün :84,7 Kg.
5. Gün : 85,0 Kg.
6. Gün: 84,2 Kg.
7. Gün : 83,9 Kg.
Herkese merhabalar,
Dün artık seyire geçebildim 7 koca günlük atak sonrası :) ( Atak 6 gün verdi Dukan ama bir gün biraz kaçamak oldu, ondan dolayı 7 güne çıkardım.)
88,2 ile başlamıştım, 83.9 ile atağı kapattım.
Giden 4,3 kg moral olarak iyi geldi bana.
Şimdi ilk hedef 79 :)
Boy : 1.76
Başlangıç : 14.12.2015 - 88,2 Kg.
Seyire başlama : 21.12.2015 - 83,9 Kg.
Ilk menuyu ben paylasim
Kahvalti saat 11 de
2 haslanmis yumurta
Birazcik peynir
Saat 3 gibi
4 kasik yogurt
1.5 kasik yulaf kepegi
Aksam 3 tavuk baget yapicam firinda menum bu
Ben gec uyaniyorum yani kacta kalkicagim belli olmuyo oyuzden 3 4 saatte bi yemk yemege calisiyorum aralarda heo su ve 9lu bitki cayi iciyorum
Bu arada baslangic kilom 66.9 yarin sabahi merak ediyorum bakalim neler olucak ..
Kızlar benim moralim çok bozuk ben diyeti bozmak zorunda kaldım
cnm bende sil baştan başlıyorum :)
Moralim çok bozuk ya sil baştan başlamak ve hiç sevmediğim şeyleri yemek moralimi daha çok bozuyor
benimde tek sevdiğim diyet bu
çünkü et manyağıyım :))))
Ama sadece her sabah krep yapmak biraz külfetli :)
Krepi nasıl yapıyorsun canım
moralin bozulmasın canım kaldığın yerden devam..bazen insan iradesine yenik düşüyor ama dağılmamak lazım..zararın neresinden dönsen kar..Kızlar benim moralim çok bozuk ben diyeti bozmak zorunda kaldım
moralin bozulmasın canım kaldığın yerden devam..bazen insan iradesine yenik düşüyor ama dağılmamak lazım..zararın neresinden dönsen kar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?