• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bana uyar canım ama bugün motivasyon sıfır +500 g gördüm baskulde çok uzgunum hiç kaçamak yapmadım niye böyle oldu anlamadım

Adetim gecikmişti.doktora gittim.5 haftalık hamilesin dedi ve folik asit verdi :) şimdi diyete devam etmeli miyim?

kızlar bir fikrim var.yani ben daha öncede dukan yaptığımda burda öyle yapıyorduk.insan motıve oluyor,kaçamak yapmıyor
şöyle ki haftada bir gün belirleyip kilo bildirimi yapıyorduk.bi arkadaşta çizelge hazırlıyordu 1. 2. kim belli oluyordu :KK66: öyle olunca insan daha çok dikkat ediyor.eğer sizede uyarsa yine öyle yapalım..çizelge hazırlayabilecek bi arkadaş varsa da bize bir çizelge hazırlar kimler ne durumda belli olur...

Valla çok iyi olur bence

Herkese yeniden merhaba,

Bugün 3. günüm! Atak 6 gün olacağı için Pazara kadar ya sabır :)

Ama moralim yüksek, henüz bozma girişiminde bulunmadım :)

Boy : 1.76
Başlangıç : 14.12.2015
1. Gün : 88 Kg.
2. Gün : 86,9 Kg
3. Gün : 85,5 Kg.

Şafak 134 :)

Herkese yeniden merhaba,

Bugün 3. günüm! Atak 6 gün olacağı için Pazara kadar ya sabır :)

Ama moralim yüksek, henüz bozma girişiminde bulunmadım :)

Şafak 134 :)

süper kilo vermişsin canım tebrik ederim.

süper kilo vermişsin canım tebrik ederim.

Çok teşekkür ederiiim, ben 80'e kadar son hız kilo veriyorum, sonrasında kesiliyor hız :) Yapım ve boyum gereği 78 kg olunca balık etli oluyorum. Boy 1.76 olunca :) Onun için ilk hedef 78 diyorum. Atak dönemini 82 ile kapatmak istiyorum bakalım hepimize bol kilo vermeli bol sağlıklı günler :KK25:

bende dün akşam ve bu sabah annemin el açması misss gibi böreğinden birer dilim yedim :( pişmanmıyım hayır ama yinede vicdanım rahat değil....bu sabah +100gr görmüştüm bakalım yarın sabah ne görücem :(

Herkese günaydııın,

Bugün 4. günüm! Atak 6 gün ve ben müsaadenizle ilk 10 gün hergün kilo bildirimi yapacağım ki iradem kırılmasın :)

Sıfır kaçamak. :)

4. Gün :84,7 Kg.

Şafak 133 :)

bende dün akşam ve bu sabah annemin el açması misss gibi böreğinden birer dilim yedim :KK43: pişmanmıyım hayır ama yinede vicdanım rahat değil....bu sabah +100gr görmüştüm bakalım yarın sabah ne görücem :KK43:

İnsan bazen ufak kaçamaklar yapmak istiyor. Ben geçen sene dukan yaptığımda 2 haftada 1 öğün kendime en sevdiğim ne varsa ödül veriyordum ki iradem bozulmasın ve o 2 hafta o öğüniçin çabalayayım :) Oburum napim :)

Önemli olan kaldığın yerden devam etmek. Ben bozduğum zaman hemen ertesi gün salt protein günü uyguluyordum ve dengeliyordum.

Sen ne zaman başladın? Başlangıç kilon şimdiki kilon nasıl ?

İnsan bazen ufak kaçamaklar yapmak istiyor. Ben geçen sene dukan yaptığımda 2 haftada 1 öğün kendime en sevdiğim ne varsa ödül veriyordum ki iradem bozulmasın ve o 2 hafta o öğüniçin çabalayayım :) Oburum napim :)

Önemli olan kaldığın yerden devam etmek. Ben bozduğum zaman hemen ertesi gün salt protein günü uyguluyordum ve dengeliyordum.

Sen ne zaman başladın? Başlangıç kilon şimdiki kilon nasıl ?
bende bazen senin gibi yapmayı düşünüyorum arada ödül yemeği :) ama benim sorunum bi kere yiyince kendimi tutamıyorum :) bende çok oburum yemek yemeyi çok seviyorum hele tatlıya bayılıyorum :( arada kaçamaklar olsada diyete devam...inşallah sonuna kadar...ben 24/11 de başladım 83 kilo ile şu anda 77,6 çıkıyorum..geçen hafta güzel kilo vermiştimm ama bu hafta galiba yerinde sayacak :(

Herkese günaydııın,

Bugün 4. günüm! Atak 6 gün ve ben müsaadenizle ilk 10 gün hergün kilo bildirimi yapacağım ki iradem kırılmasın :)

Sıfır kaçamak. :)

Şafak 133 :)
çok güzel vermişsin tebrik ederim :KK9:

Selamlaar,

Üniversiteden en yakın arkadaşlarım dün bulunduğum şehre geldiler ve onlara inanılmaz bir ziyafet verdim :) Eee tabi ben de dayanamadım ısrarlara ve yedim :( Bundan dolayı bugün kendime bol cezalı bir gün veriyorum çünkü tartıda artı çıktım! 5. günümde sıfır yağ bol yeşil çay, kahve su ve sadece yoğurtlu yulaf kepeği ile günü kapatacağım:) Yarın sabah yumurtamı yerim artıkk :) Pazar günü kilo bildirimi yapacağımm...

Bu ikinci kaçamağın canım :( dikkat et insanlar hep birşey söyler sen iradene hakim olmaya çalış :(

Günaydın. Dünkü temizlenme kürüm sonrası tartıldım bu sabah ve 84.2 :))) 6.günüm atakta ve 4 kilom gitti. :) darısı kalan 15 kilonun başına :))

Hissettiğim şişlik de tamamen regl ile alakalıymış. :) Bu sabah regl oldum bu 3 gün zor geçecek regl iken iştahım artıyor malesef. :(

Herkese yeniden merhaba,

Kimse paylaşım yapmıyor malesef :( Ama ben tek başıma da olsa bildirimlerime devam ediyorum :)

Bugün atağımın son günü, 7. günü.

7 gün içinde 1 akşam yemeğinde kaçırdım biraz, onun dışında hiç bozmadım. O bozduğumu da ertesi gün çok sert bir şekilde telafi ettim :)

Başlangıç kilom 88,2 idi. Bu sabah itibariyle 83,9'a uyandım. Yarın sabah atak için verdiğim kilo toplamını söyleyeceğim ama şimdiden 4,300 gitti :)

Kaldı 14 kg :) Dukan her ne kadar Mayıs 1'de 69 kilo olacağımı söylese de, sanıyorum Nisan başında bu işi halletmiş olacağım gibi duruyor.

Herkese bol kilo vermeli, sağlıklı günler.

Başlangıç : 14.12.2015 - 88,2 Kg.

1. Gün : 88,0 Kg.
5. Gün : 85,0 Kg.
6. Gün: 84,2 Kg.
7. Gün : 83,9 Kg.

selam kızlar :KK54:
bugün benimde bildirim günüm..

başlangıç tarihi:24/11/2015
başlangıç kilo:83
geçen hafta kilo:77,5
güncel kilo:76,7
hedef kilo:60

bu hafta bol kaçamaklı oldu benim için :( ve bende kaç aydır adet olmuyordum ki sonunda oda geldi...ona rağmen iyi verdim,hiç veremem zannediyordum çünkü...
inşallah bu hafta daha çok bol bol gider kilolar..şu 60'lara bi inebilsem...

şafak 107 !!!

Back