Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bir fikrim var.yani ben daha öncede dukan yaptığımda burda öyle yapıyorduk.insan motıve oluyor,kaçamak yapmıyor
şöyle ki haftada bir gün belirleyip kilo bildirimi yapıyorduk.bi arkadaşta çizelge hazırlıyordu 1. 2. kim belli oluyorduöyle olunca insan daha çok dikkat ediyor.eğer sizede uyarsa yine öyle yapalım..çizelge hazırlayabilecek bi arkadaş varsa da bize bir çizelge hazırlar kimler ne durumda belli olur...
Herkese yeniden merhaba,
Bugün 3. günüm! Atak 6 gün olacağı için Pazara kadar ya sabır :)
Ama moralim yüksek, henüz bozma girişiminde bulunmadım :)
Boy : 1.76
Başlangıç : 14.12.2015
1. Gün : 88 Kg.
2. Gün : 86,9 Kg
3. Gün : 85,5 Kg.
Şafak 134 :)
süper kilo vermişsin canım tebrik ederim.
bende dün akşam ve bu sabah annemin el açması misss gibi böreğinden birer dilim yedimpişmanmıyım hayır ama yinede vicdanım rahat değil....bu sabah +100gr görmüştüm bakalım yarın sabah ne görücem
![]()
bende bazen senin gibi yapmayı düşünüyorum arada ödül yemeği :) ama benim sorunum bi kere yiyince kendimi tutamıyorum :) bende çok oburum yemek yemeyi çok seviyorum hele tatlıya bayılıyorumİnsan bazen ufak kaçamaklar yapmak istiyor. Ben geçen sene dukan yaptığımda 2 haftada 1 öğün kendime en sevdiğim ne varsa ödül veriyordum ki iradem bozulmasın ve o 2 hafta o öğüniçin çabalayayım :) Oburum napim :)
Önemli olan kaldığın yerden devam etmek. Ben bozduğum zaman hemen ertesi gün salt protein günü uyguluyordum ve dengeliyordum.
Sen ne zaman başladın? Başlangıç kilon şimdiki kilon nasıl ?
çok güzel vermişsin tebrik ederimHerkese günaydııın,
Bugün 4. günüm! Atak 6 gün ve ben müsaadenizle ilk 10 gün hergün kilo bildirimi yapacağım ki iradem kırılmasın :)
Sıfır kaçamak. :)
Boy : 1.76
Başlangıç : 14.12.2015
1. Gün : 88 Kg.
2. Gün : 86,9 Kg
3. Gün : 85,5 Kg.
4. Gün :84,7 Kg.
Şafak 133 :)